Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    23. Siječanj 2017. 21:45

Teddy bear

Drzim fige da je sve ok.i da.ce uskoro T i kod tebe.

Uciteljica
    24. Siječanj 2017. 06:04

Malagarava, svaki put sam pila po 4 mjeseca i onda na papu. Nisam uzimala vaginalete. Ovo kaj je Barbara napisala za ulje čajevca mi se malo prejako čini, to je dosta agresivno.J a čistim s otopinom čajevca i vode pa mi je to malo tu mač. Kad sam ja trošila betaglukan i mužu sam kupovala vitamine,ali neke obične, za njega mi ginekolog nine nikaj rekel. Ako je njemu pomoglo, ne znam,ali odmoći nebre

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

bornastra
    24. Siječanj 2017. 07:29

Jutro svima... :)

Mono,
    frendica je naručivala sebi pa je odmah i meni naručila trakice. Ali hvala ti puno :) Dok ne dođu kupovat ću si ove iz Mullera, jesu skuplje ali opet-koliko para toliko muzike :) pa sam naklonjenija ovim skupljima budući da su mi ti testovi pokazali, a trakice ne.
    Vidjet ćemo.
    Meni je danas 21. dan ciklusa i super se osjećam... još nikakvi bolovi ili simptomi :) pa se ne opterećujem!

nena27
    24. Siječanj 2017. 07:49

Bornastra meni je danas 23dc i isto nemam nikakvih simptoma jutros me je samo zabolio stomak na kratko. Znači mi smo zajedno u iščekivanju, ja sam se trudila ovaj mjesec valjda si i ti 

Crna35
    24. Siječanj 2017. 08:12

Dobro jutro curke,imam jedno pitanje.
    Danas sam tocno 6 tj. trudnoce.Osjecam se super,i sto me cudi nemam nikakav iscjedak.U prosloj trudnoci sam imala iscjedke od prvog do zadnjeg dana i imala sam polip.Prosla trudnoca je nazalost zavrsila spontanim u 15 tj.
    Ginic mi ovoga je ovoga puta rekao da nema potrebe da pijem Duphaston a da ja odlucim.Posto imam 35 godina ja ga pijem 2x dnevno jer mislim da mi nemoze skoditi.Sta vi mislite?

m.girl6
    24. Siječanj 2017. 09:25

Ej drage moje 

Evo i mene nakon dugo vremena. Nije da se ne čitamo, svaki dan sam tu sa vama, a ponekad i u mislima. Vidim da ima jakooo puno novih trudnica i svima od srca čestitam i neka vam bude sve u najboljem redu, ipak je to blaženo stanje žene, tako barem kažu.
    Ovaj mjesec sam i ja pratila ovulaciju sa trakicama iz mulera koje mi je frendica kupila i točno su potamnile 14. i 15. dan ciklusa. Muž i ja smo pokrili te dane i sad slijedi čekanje.

Bila sam jučer kod svoje ginekologinje na pregledu i sve joj rekla. Da pokušavamo već 6 mjeseci, da sam zadnji ciklus pratila trakicama i da pijem folnu i D3 vitamine. Uzela mi je briseve i rekla da nazovem sljedeći tjedan za rezultate. Zadnja papa je bila savršena i na ultrazvuku mi je jučer vidjela ovulaciju na desnom jajniku.
    Rekla je da moramo dati tijelu vremena minimalno godinu dana da se prilagodi i da je to normalno. Samo da se opustimo i da imamo odnose svaki ili svaki drugi dan odma kad menga završi. Nek pratim i ovulaciju ali kad je god moguće da bude "akcija". 
    Rekla je i da je poslala dvije žene na obradu u petrovu bolnicu i one u međuvremenu ostale trudne, tako da je samo bitno opustiti se. 
    Mi smo ljudi inače nestrpljivi i kad si nešto zacrtamo onda bi to odmah, a baš onda to neće. :)

Puno sam mirnija od kad sam došla od nje, baš je žena pozitivna i totalno me smirila. 

Još je rekla da ukoliko ne dođe do trudnoće u roku 6 mjeseci da se onda vidimo i da će mene i muža slati na sve moguće pretrage i da ćemo doći do problema kaj nas koči. ;)

Naručila sam i trakice sa e baya pa ću nastaviti pratiti i sa njima, dok god nas se Bog ne osmjehne i da nam oplodnju, tj. našu bebicu.

Mono i ostale curke, držite se... i pišite novosti 

Noa 💙

nena27
    24. Siječanj 2017. 10:09

m.girl6 kad trebaš dobiti? Ja danas idem vaditi briseve, hormone sam izvadila sve je ok osim prolaktina kojeg moram ponoviti u bazalnih uvjetima. Muž mora ponoviti spermiogram jer je postojeći već zastario i ide urologu sljedeći mjesec. Moj sljedeći korak je propuhivanje jajovoda ne vjerujem da ću to uspjeti obaviti sljedeći mjesec jer trebam dobiti sljedeći tjedan i mislim da ću taman ofulati ili će sve biti na knap vidjet ćemo, naravno da bi najsretnija bila kad bi ostala trudna izbjegla bi sve ovo napisano ali vidjet ćemo trudili smo se i ovaj mjesec

m.girl6
    24. Siječanj 2017. 10:31

nena27, trebam dobiti 3.2. i taman onda i trebam zvati gin zbog nalaza briseva. ah, i ja bi bila najsretnija kad ne bi uopće dobila.. al ne želim se previše nadati jer se uvijek razočaram. a kad ti trebaš dobiti?
    nadam se da bude i sa brisevima sve ok :)

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.