Puce,da vam se i ja javim. Danas sam se isprepadala i isplakala more suza. Dođoh s posla i vidim svježu krv u većoj količini. Pravac ginekolog. Bila sam sigurna u najgore. Danas sam 7+5. Veli doktor sve ok,srce kuca,to je stara krv. Eto ti dufaston. Malo uspori,ali moreš na posao. Tako da,Majjjjja5,nama je to užas,a vidim da je to njima normalno. Čak mi je rekao da je to jako često na početku trudnoće. Nadam se da sam te uspjela utješiti.
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Cure bok, ja sam nova. Pratim forume već neko vrijeme, čitam, googlam, istražujem. Vjerojatno već znate kako je to... Iza sebe imam jedan spontani pobačaj i od tada radimo na bebi... Prva trudnoća je došla gotovo iz prve, prije sam pila samo neki prirodni čaj. Danas sam saznala da mi je povišen prolaktin (Prolaktin 1: 763 ; ref. int 102 do 496, Prolaktin nakon taloženja 638; ref. int 75 do 381). Uz to LH 11,4 folik. faza 2,4 do 12,6, FSH 7,9 folik. faza 3,5 do 12,5. Progesteron 19,3, kažu da je ok, ali da bi mogao biti i veći. Ostali hormoni su uredni.
Ima li netko iskustva s ovakvim nalazom? Preporuku za endokrinologa? Svako iskustvo je dobrodošlo...
Čestitam usput svim curama koje su došle do svog plusa! A nama koje čekamo isti želim što prije.
Hvala vam Uciteljice i Ivchy.. Idem prekosutra kod ginica, nadam se da je to sve normalno
Drage moje ..evo i ja nova u ovome. Muž i ja trudimo se već 6mj al nikako, neznamo di je problem. Odlučili smo krenut s pretragama drugi tjedan. :(
Uciteljice, zar nebi trebala stara krv biti smedjkaste boje? Drago mi je da je sve u redu, ali ipak miruj! Cudno mi je to malo iskreno! Bolje da mirujes nego da se nesto desi!
Cure,
Bbk i ostale s prolaktinom.
Prolaktin se vadi bilo koji dan i to je hormon stresa takodjer, trebalo bi se naspavati u komadu, sjediti ilijos bolje lezati prije vadjenja.
Ako imate uredne cikluse, imate dokazane O, mislim da je vama poviseno ili na gornjoj granici radi " stresa ", ali ako nemate redovite cikluse, ako vam M zna kasniti i sl.radi toga mozete ne imati O i mislim da u tom slucaju trebate terapiju. Meni je osobno tako bilo, M bi mi prije kasnila po dva tjedna i od kad uzimam terapiju ciklusi su mi tocni i O je uvijek cca 16 dc.
Majjaa,
Ja bi svakako usporila sa bilo kakvim aktivnostima. Svako krvarenje u T je moguci prijeteci pobacaj i odmah bi trebala na bolovanje.
Puno cura krvari u ranoj T, zna biti normalno.
Mozda da odmah odes po terapiju, duphastone, mozes i na hitnu otici.
Ali svakako strogo mirovanje.
Valentina,
Drago mi je da je sve ok. Nisi mi rekla tko te vodio uPetrovoj? I na kojem odjelu si lezala??
Spring,
Dobrodosla. Na koje pretrage ides??
Kiki,
Progesteron si vadila 21 dc??
Sad ne znam tocno kakav omjer mora biti izmedju lh i fsh ali mislim da je to ok.
Ja ti preporucujem endokrinologicu Herman Mahercic, Vinogradska. Jedna divna zena,.neces pogrijesiti !
Uciteljice,
Pa nije mi jasno kako te takvu poslao natrag na posao???
Kod takvih ili bilo kakvih krvarenja gin.salju na bolovanje. A i kao sto Ivcy kaze, to je svjeza krv !
Stara krv je smedja krv.
Kod mene nis posebno, dns sam dobila neki kao smedji iscjedak, tj.ni ne znam sto je. To je bilo samo jednom u danu i to je to.
Hm...ne znam sto bi to bilo, ali vjerovatno nije nis posebno.
Kako ste ostale cure??
Puno vas je ovdje i uopce ne znam da li sam odg.svima, preko moba sam ovdje a kad pisem ne mogu se vracati na predhodne stranice.
:)
Spring nemoj se brinut, godinu dana je NORMALNO.. Meni je sad uspjelo nakon 7 mjeseci, i to tocno ovaj mjesec kad uopce nisam mislila o tom i opustila se totalno. A do sad sam razbijala glavu. Samo se opusti, sve ti je to normalno
Majjja,
Inace cestitam !!!!!!
Bornastra,
Gledas i pratis ref.vrijednosti koje ti pisu na nalazu za prolaktin.
Sto nizi prolaktin, to bolji.
Ali ti vise manje imas.uredne cikluse pa mislim da to tebi ne smeta.
Sortiraj odgovore
Najstariji