barbara koristila sam prosli mjesec sve skupa 30kom biljnih vaginaleta, koje radi bas biljna ljekarna. Sad sam na tim drugima "nebiljnim".
Joj, bas te zaje... da to mi je rekao i dok.na humanoj, da sve ovisi kako oni "uzmu" uzorak od dolje.Ja CIN 1 imam već sad više od 1god.(3 pape sam radila u tom periodu). pa valjda nije sva 3 puta krivo uzela. E da, s tim da mi na zadnjem nalazu pise "CIN1 pojedinacne stanice", a to mi je sestra objasnila da je kao bolji nalaz. (sad je i to pitanje dali je to dobro uzeto)
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
dzenny I tebi čestitke meni je danas počelo mukica bit al neznam jel zbog stresa il trudnoće. Jesi išla kod doktora? Ja ću sljedeći tjedan u pon tek jer želim prvo pustit tjedan dana da vidim hoče li se održat.
wannababysomuch Hvala! aktivno smo radili 3 ciklusa, ovaj nismo
Pitanje svima: sad kad sam trudna, jel ima nešto specifično da nesmijem jest il radit? (nisam još bila kod doktora pa neznam). Znam da nesmiješ pit, pušit, drogirat se i slične stvari koje ti govore. Ne radim ni jedno od toga, a ni prije nisam hehe, pa me zanima jel ima nešto da nesmijem jest ili nešto slično? Hvala na odgovorima!
barbara "brljaju" puno doktori, imam i ja puno na svom primjeru reći, ali nekom drugom prilikom
ugl.hvala ti puno na savjetima, mislim da ću probati prvo sa betaglukanom kako je i uciteljica pomoglo, i ovu vitaminsku bombu.
Koliko si ti dugo betaglukan koristila?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Pozdrav. Danas sam bila na redovnom ginekoloskom pregledu,radjena je papa,za 10ak dana ce biti gotov nalaz. Uglavnom doktorica je zadovoljna,sve vise manje uredu,obzirom da postoji neki kao iscjedak predlozila je da pricekamo nalaze i da vidimo treba li sta uzimati,do tada je najbolje da ovaj mjesec ne radimo na bebici,iako su plodni dan,za par dana ovulacija,ali za svaki slucaj da ne riskiram ako postoji kakva upalica. Jos sam nesto cijeli dan i virozna,cijelo tijelo me boli,imam onu glupu temp od 37.7℃. Jedva sam izdrzala na poslu.
Uglavnom,sljedeci mjesec nakon menstruacije idemo u akciju da i mi svoj plusic ugledamo.
Trudnicama i onima koji ne ocekuju menstr. saljem puno pozitivne vibre
Ja ć se kao maknuti i povući sa foruma, a danas se javiše raspisala! E Boooože Petra! (Barbara)
Ma dok sam imala 1 nisam baš nešto bila aktivna oko rješavanja, ne znam zašto. Sad od kad me 3 zaskočio sam se počela njime bavit pa sam ga pila čim sam otkrila s tim da kod mene nije funkcioniralo tako da su me nakon nekog vremena slali na ponovni papa nego pretrage i operacija..pa ti ne mogu reći nakon koliko bočica i nakon točno čega (od svega toga što sam ti nabrojala) je uspjelo, ali vjerujem da mi sada pomaže držati se podalje od njega. Na kraju krajeva meni ga je operacija maknula, ali obzirom da će mi uvijek postojat opasnost od vraćanja stalno sam sada da li na beti, ovoj domaćoj mješavini ili kapima kao sada.
Iako ću se sada, kad dobijem, nadam se dobar nalaz, držati najviše ovog miksa meda i ostale ekipe jer kemija je kemija!
drage moje ,
bila kod ginekologa danas ,ginekolog potvrdio trudnoću,ali je malo zabrinut jer je gestacijska vrećica dosta mala , pošto je zadnja M bila 30.11. i to već trebao biti 6 tjedan trudnoće , a ja sam još zabrinutija i tužna .
Sutra i u petak idem na vađenje bete i to me poslao u bolnicu ...
Zašto se to ne može izvaditi u domu zdravlja ??
zaboravih napisati da mi je dao Duphaston 10 mg da pijem ...
imate li iskustva sa malom gestacijskom vrećicom u 6 tjednu tudnoće,baš sam zabrinuta ?!
Bornastra,
Ako zelis ja ti mogu naruciti preko ebaya trakice.
Slazem se,.sto imas manje ocekivanja, manje razocaranja, razimijem te. Ja ti svakako drzim fige.
Valentina,.miruj i sve ce biti ok.
Angellove,.
Super, bas mi je drago.
Barbara,
Javi kad obavite sve te pretrage.
Malagarava
Moja prijateljica.je izljecila cin2 prije T sa onim nekim prirodnim vaginaletama i onim tekucim srebrom. Pretpostavljam da se.oboje trebate lijeciti.
Baby38,
Sto se.sve vidi u GV??
Da li se vidi plod i žv.?
Sortiraj odgovore
Najstariji