Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    23. Siječanj 2017. 17:43

nije mi radjena tipizacija.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

wannababysomuch
    23. Siječanj 2017. 17:48

Angel love. Koliko ste vi radili na bebi.. cestitam puno.. ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malagarava13
    23. Siječanj 2017. 18:08

Barbara sto ti je sa cin1 skocilo na cin3? hvala na savjetima 

malagarava13
    23. Siječanj 2017. 18:18

uciteljica meni je moja ginekologinja preporučila vaginalete na prirodnoj bazi, a dok.sa humane isto neke druge vaginalete. Sad to koristim pa cemo vidjeti. Nakon 2-3 tj mi je rekao da ponovim papu. I trudim se da što više voća i povrća jedem.

Uciteljica
    23. Siječanj 2017. 18:24

Svakako voće i povrće ne može odmoći,dapače, sigurno diže imunitet. Kak ti je Barbara napisala,cin1 nije strašan,meni se ponovio nakon oba poroda,a sad je sve ok. Samo mi je malo čudno da tak brzo ideš na papu opet. Jasno se sjećam da mi je ginekolog rekel da se kod takvih stvari promjene ne događaju preko noći. Uglavnom, uzmi sve kaj ti je doktorica preporučila i pokušaj što više dići imunitet. Iako, znam da je sad to teško kad je masa bolesti oko nas....

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

malagarava13
    23. Siječanj 2017. 18:27

u ovom slučaju mi je grozan, nakon dvije neuspjele umjetne, red je na 3. i sad ovo grrr
    al moram to riješiti, nema druge  

malagarava13
    23. Siječanj 2017. 18:29

e da i zanima me dali su vam partneri trebali liječiti, nije mi jasno jer nama nitko ne spominje ništa. Al ako imam i ja, ima i suprug. Što ako se ja izliječim,on mi opet prenese ako se nije liječio.

barbara29
    23. Siječanj 2017. 19:00

Zaboravila sam ti napisati da sam dok sam i sama istrazivala sve to cesto nailazila na to da su zene znale tampon natopit uljem cajevca i drzale ga preko noci. I ja odem u ljekarnu i ptam za to i kazem sta mi je. I onda mi je zena rekla da je njina na nekom seminaru farmaceuta prof., doktor nisam sigurna rekao da to rade zene koje su mazohisti 😊
    Kao da je to preagresivno na taj nacin, a i da dosta toga ostane u samoj sredini tampona i onda mi preporucila vaginalete koje oni prave ovisno o osobi i potrebi. Uglavnom meni su ih napravile 10kom.i u njima ima upravo i cajevca i gospine trave, ako se dobro sjecam da je rekla.
    Uglavnom mozda da se raspitas gdje u tvom gradu tako rade pa da si uzmes barem jednu turu. Uostalom one u ljekarnoj ce ti znati pristupit i objasnit.

Ah to sa 1 na 3... Malo kimpliciranije objasnit, ali evo.
    Znaci odem prosle godine u 1.mj.kod privatnika jer mi je M bila bas neka jadna mjesecima, bez obzira sto je i inace oskzdna htjela sam provjerit i pitat sto je, a tek sam u 3.mj.imala pravo otic kod svoje soc.jer te ne zele ni cuti da dolazis na kobtrolnu papu ako nije prosla puna godina, a meni se punila tek u 3.mj.
    I tako odem krajem 1.njemu i zove me za par dana da je stigo nalaz da dodjem. Odma sam znala da je neki jarac jer me nebi zvao nego ga poslao kuci kao sto vec jednom je kad sam isla kod njega dok si nisam nasla novog gin.kad sam se preselila.
    I tako odem ja i on kaze cin3.
    Uglavnom on me uputio kod odlicnog dok.u bolnicu i tu sam ispala sretnica. Koliko se to moze u slucajevima doktora, bolnica i istalih cudesa!
    Kad sam ga pitala upravo to - kako sa cistog nalaza od godine prije (jer je taj prethodni bio dobar. Drugi Cin 1 je bio par god.prije)  i to u roku 10mjeseci, jer sam kod nje bila eto u 3.mjesecu 2015.a kod njega u 1.mj.2016., doslo cak na 3?! Onda mi je onako fino da bas ne pljuje po kolegici, ali dovoljno razumljivo rekao da se inace uz uzorak od pape, kad je zena vec imala nekih problema salju kopirani i ti prijasnji nalazi i stavlja nekakva kvacica na toj njihovoj papirologiji, citologiji da taj laborant zna. Jer kako on kaze papa nalaz je subjektivno misljenje citologa koji obradjuje uzorak i ono sto jedan kaze drugi mozda nebi, a kada vec imaju povijest problema pokrjepljenu prijasnjim nalazima drugacije gledaju.
    Zakljucak - soc.gina me zaje.jer je poslala uzorak kao jedne u nizu i onda oni to..onak ofrlje pregledaju. A da je mapravila kao on vjerojatno nebi dosao "uredan" nalaz. Tako da nije tako brzo skocio sa 1 na 3 nego ga ona nije detektirala!
    Mozda da nisam isla njemu nego njoj pod redovno ponovo u 3.kako me sljedovalo nebi ni sad znala sta se dolje dogadja.
    I da napomenem da ta M nije bila nesto poremecena zbog ciba nego tako. Valjda hormoni. Ko ce ga znati. I on i ona su mi sto se toga tice rekli da dok imam dobro je i njene rijeci su da nek budem sretna sto nemam obilno kao neke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.