Angel,
Pa cestitam!!!! Jako mi je drago!
I meni je lh prosli put u vrijeme ocekivane M bio poz.kad sam bila T.!!!!!!!
Zelim ti svu srecuuuu.!!
Bornastra,
Pa oplodnja se dogadja odmah, a.implantacija kasnije.
Tko zna, nadam se da je u tvom slucaju oplodnja u pitanju.
Cudno mi je za trakice,.ne znam sto bi rekla. Meni su uvijek pokazale.
Ne cekamo nista,.odmah nakon prve M planiramo.
Vec smo cekali i vise od dvije god.pa je opet spontani bio.

Mono,
hvala na informacijama! Stvarno si divna :)
Vidjet ćemo kaj je bilo, za 10-ak dana bi trebala znati. Neću se nadati previše, jer se onda i razočaram previše. Kak dragi Bog da.
Ili sam krivo i prekratko držala trakice u urinu, ili sam kupila mačka u vreći. Nema veze, kaj je tu je.
Ja vjerujem da ćemo sve zajedno nekada dočekati naše bebice ... :)
Hvala Vam od srca
Danas sam napravila taj ClearBlue (danas mi je 30. dan ciklusa (znači 23.01.), nije mi uvijek na dan točna M, al otprilike danas bi trebala dobiti). Šaljem slike al neznam hoče li ih učitati pa vidi. Rozne su lh trakice, plave testovi za trudnoću.
http://imgur.com/a/3PTm3
http://imgur.com/a/NrDIG
Iskreno nemam pojima kad sam ja to ovulirala ovaj mjesec

Računaj da ti je bila ovulacija prije nekih 2 tjedna ovisi koliko su ti dugi inače ciklusi

Po meni ove lh nisu pozitivne, meni se baš vidi ta druga crta, probat ću i ja učitati, ali je zato + vidljiv ko kuća

Da zaboravila sam na simptome.
Vratili smo se prije točno 2 tjedna s puta. Isti dan dobila sam gripu koja je 10dana trajala takon toga ostala sam šmrcati koda sam prehlađena pa neznam jel to povezano s trudnoćom ili gripom. Osim toga prije cca 2/3 dana počele su me cice boliti onako da nemožeš ruke spojiti jer bole i bradavice su me pekle (tj jos uvijek me peku) koda sam se opekla. to sam skužila kad sam majcu oblačila bez grudnjaka pa bi prošla tkaninom po njima auuuuč
isto tako prije 2/3 dana počelo me boliti u donjem djelu leđa. s obzirom da sam imala puno na kompjuteru raditi prepisivala sam to višesatnom sjedenju. od ostalih simptoma sve isto ko i pred M. gladna sam stalno, jede mi se čokoladaaaaa, i sl. isto ko prije M. Jedina razlika bila je ta bol u donjem dijelu leđa i da su me bradavice pekle (još uvijek nažalost
)
Od novih simptoma, danas ujutro mi je muka bilo. Al ne da ću povraćati nego moram jesti odma odma odma i dobila sam blago bijeli iscjedan primjetan samo kad se obrišem. Eto nadam se da nisam ništa zaboravila, to je to

AngelLove,
imamo iste trakice za ovulaciju. I meni nikad nije ta testna crtica bila jača od kontrolne, kao i kod tebe, kontrolna se puno jače vidi.
Ali, bez obzira na to, tvoj plus je tu!!!!!
Da, baš je stalno ista bila ta testna. Možda se malo drugačije vidi preko kompa al u živo su skoro iste sve. Al eto iznenadili me testovi ti da su tako rano otkrili. Čitala sam tu da je neko napisao da to ništa ne valjda (ti testovi za trudnoću) pa se nisam ni nadala mislila sam da krivo pokazuju hehe A clearblue sam danas oko podneva radila (znači nije s prvi jutarnjim urinom) i već nakon par sekundi je + skočio. tako da mislim da su mi možda i pomogli ti vitamini šta pijem da mi ovulacije bude ranija

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji