Da zaboravila sam na simptome.
Vratili smo se prije točno 2 tjedna s puta. Isti dan dobila sam gripu koja je 10dana trajala takon toga ostala sam šmrcati koda sam prehlađena pa neznam jel to povezano s trudnoćom ili gripom. Osim toga prije cca 2/3 dana počele su me cice boliti onako da nemožeš ruke spojiti jer bole i bradavice su me pekle (tj jos uvijek me peku) koda sam se opekla. to sam skužila kad sam majcu oblačila bez grudnjaka pa bi prošla tkaninom po njima auuuuč
isto tako prije 2/3 dana počelo me boliti u donjem djelu leđa. s obzirom da sam imala puno na kompjuteru raditi prepisivala sam to višesatnom sjedenju. od ostalih simptoma sve isto ko i pred M. gladna sam stalno, jede mi se čokoladaaaaa, i sl. isto ko prije M. Jedina razlika bila je ta bol u donjem dijelu leđa i da su me bradavice pekle (još uvijek nažalost
)
Od novih simptoma, danas ujutro mi je muka bilo. Al ne da ću povraćati nego moram jesti odma odma odma i dobila sam blago bijeli iscjedan primjetan samo kad se obrišem. Eto nadam se da nisam ništa zaboravila, to je to
AngelLove,
imamo iste trakice za ovulaciju. I meni nikad nije ta testna crtica bila jača od kontrolne, kao i kod tebe, kontrolna se puno jače vidi.
Ali, bez obzira na to, tvoj plus je tu!!!!!
Da, baš je stalno ista bila ta testna. Možda se malo drugačije vidi preko kompa al u živo su skoro iste sve. Al eto iznenadili me testovi ti da su tako rano otkrili. Čitala sam tu da je neko napisao da to ništa ne valjda (ti testovi za trudnoću) pa se nisam ni nadala mislila sam da krivo pokazuju hehe A clearblue sam danas oko podneva radila (znači nije s prvi jutarnjim urinom) i već nakon par sekundi je + skočio. tako da mislim da su mi možda i pomogli ti vitamini šta pijem da mi ovulacije bude ranija
wohohoooo... opet bum novih trudnica... kako divno!
Čestitke svima! Nek vam trudnoće budu lagane i školske... <3
Eto meni jučer završila M, tako da mi krećemo u akciju lagano... heh... računam na plodne dane i ovulaciju krajem ovog i početkom sljedećeg mjeseca... tako da eto, svaki drugi dan od sad nadalje... nadam se sretnom ishodu... heh
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Pozdrav cure, dali ima netko da je imao CIN 1 i uspio se izlječiti?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
AngelLove
cestitke od srca..
iste simptome imam i ja,grudi uuzasno bolne,bolovi u ledjima ii sad vec pomalo mucnine krecu
i da,cesto dobijem grceve u donjem delu stomaka,bas kao pred M..
ja sam juce radila clearblue test,pokazao mi + i 2-3 tjedna trudnoce.. tako da sretno nam svima,i nama trudnicama a i nasim trudilicama ..
Baby123 nije da vas napustam, pratit cu nove plusice, samo malo manje intenzivnije. Ili ce to biti kao i ono obecanje svaki mjesec da necu pratit "simptome"
A gdje? Kud svi tud i mali Mujo U Njemacku!
Mono a rekao je tako da ima i boljih i losijih od njegovog, da zapravo nista nije nepopravljivo, da se zato spermiogrami i rade svaka 3 mjeseca. Sto se tice one, likvefakcije mislim, kaze muz da nije nista posebno spominjao i referirao se na to, da ga je on pitao ali tipa ono nije ga ni dozivio. Iako sam ja citala da to moze biti poveci problem jer spermici ostanu zarobljeni jer se sperma ne razrjedi i sjeme ne moze oploditi jajnu stanicu.. Ne znam kako mu to nije nista objasnio. Sumnja na neke probleme sa prostatom. Nista tragicno koliko sam ja skuzila ali dao mu je popis pretraga koje da obavi, pa je isao odmah danas po uputnice i na mikrobiologiju predao urin, ejakulat.. Sutra ide vadit krv, i u polikliniku sunce na color doppler testisa, jer nebi do subote to stigao u bolnici obavit pa se nadamo da ce svi nalazi biti do vikenda da s njima opet ode tom urologu privatniku pa da bar zna na cemu smo trenutno a onda dalje ili kad bude dolazio u hrv.opet ili u krajnjem slucaju nek rjesava tamo u Njemi. Upravo je u kupnji onih tableta sto ste mi preproručile, Bioastin, stetit ne mogu pa cemo vidjet dalje. I da, rekao mu je da kad dodje da ce mu radit neki pregled prije kojeg mora popit laksativ. Hihihi sta mu ja mogu, i mi zene svasta prolazimo samo na obicnim godisnjim pregledima,a kamoli kad krenu pretrage vezane za plodnost!
Malagarava13 ja sam se borila i sa cinom3, sta te zanima? Inace jedinica ti nije zapravo nikakav problem samo moras podizat imunitet na najjace! Da li si radila tipizaciju HPV-a?
E da btw.cure polozila sam njemački! 72/75 - odličan (5) Barem neke dobre vrijednosti!!
barbara jesi ga se riješila? ako da, kako? Mi trebamo ići u postupak umjetne, ali ništa dok se ne riješim CIN-a.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji