Helou , zelim vam svima Sretan Bozic!!!;)♡
Danas sam bila kod gin. i kaze dy je sve u redu da sam T cca 6 do 7 tj. Dobila sam folacin i utrogestan.
No medutim samo je prokomentirao da imam cistu na desnom jajniku,da li je to razlog za paniku?
Sto se tice secera zvala sam danas Zg i narucena sam 12.1. I kaze zenada je najbolje slusati svoje tijelo i da Hba1C (unatrga 3 mj secer) je prihvatljiv. Jer da je bolje imat tako nego da padnes i hipoglikemiju.
Nadalje da li ima tko kakvu dobru knjigu sa savjetima i svime sto se treba kad se rodi?? Hehehe kud je prvo dijete tu bas i nemam koga pitati.
Hvalaaaaaa :D:D:D:D:D♥♥♥♡♥♡
Ovo mi je 3. ciklus da ga pijem na ovaj nacin, prije sam svaka 3 mj da bi dobila...privatnica rekla da jos 3 mj pijem duphaston i taj inofolic( to je kao nesto sto pomaze kod policisticnih jajnika) i tek onda ako ne bude nista klomifen :/ al ja se nekako nadam da ce bit nest u za 3 mj :)
Bornastra i cure, hvala.
Nikad se necu u potpunosti moći opustiti, strah uvijek prevladava i jaci je od svega.
Ali svakako cu se potruditi da koliko toliko ne razmisljam o tome.
Najsretnija bi bila da nis ne znam, da sam prepustena socijalcu, da idem na redovne preglede, bez brige, bez pameti, kao i vecina cura kojima je to recimo prva T.
Znam da na nis ne mogu utjecati, pa se necu ni zamarati previse o tome.
Valjda je sve tako suđeno.
Mirna sam, uzimam terapiju koja mi je potrebna i cekam.
Valentina,
Kad ti je bila zadnja M?
Ta cista je vjerovatno žuto tijelo koje ti je nastalo radi O.
Ali mislim da se radi i o nekoj drugoj cisti, ne moras se brinuti.
Sto se tice šečera, ne znam. Ja znam kad vadim taj OGTT da mora biti nataste ispod 5.1, inace te stavljaju na dijetu.
Gdje si se narucila??
AnKol,
Držim fige da ti nece trebati Klomifen.
Znam da VV de bas bavi tim stvarima, ali i Petrova ima isto taj odjel.
Ako odes na VV mislim da ne moras u Petrovu kad je to sve isto.
Vecer, valentina ja sam imala cistu ali je pukla sama,nije smetala za trudnocu..
Lp svima!
Cure ja opet nisam mogla izdržat i danas sam radila test- 2 dan kašnjenja M.
Druga crtica se pojavila al toliko blijeda da ju možda i umišljam...tu je al jedva se vidi.
Pričekat ću vikend pa opet...Simptomi i dalje isti: tupa bol dole konstantna, umor i luđačka želja za trudnočom naravno.
Sretno svima, javim se za par dana.
Cure kakva su vam saznanja o antibioticima i poremećaju ciklusa?
Počela sam ih piti u petak (21dc) i već jučer mi se pojavio smeđi iscjedak kojeg danas skoro i nema. Zna mi se tako pojaviti dan, dva prije M i trajati dok ne počne krvarenje, ali ovo je otprilike 5 dana (25dc) prije jer trebam dobiti oko subote, a nikad tako rano ne bude!
Samo mi treba da se sad počnem boriti i sa nepravilnim krvarenjima!
Cure zelim vam Sretan Bozic! Svasta nam se dogada.Meni je umjesto M bio taj smedi iscjedak,pa mi je dr.rekao da svaki mj.drugacije hormoni rade.Da stres puno utjece,ja nepijem nikakvu terapiju ali ima kod mene puno nervoze.Cak nekad i bez veze.Jedan dan su me samo jajnici i kicma jako bolili. Mono znas sta kazu,Bozic je cudo,nadam se da ce sve proc u redu.Najteze je cekat ali mislim da ces ti to uspjet.
TRUDNA SAM!!!!!!!!!
danas 24 dc beta je 105!!
ajme jos ne vjerujem!!!
isla kod dr radi temp i prehlade i kako se nadamo trudnoci nije mi htio dati nista, jos ne zna jel samo vroza ili sto je...a ja umorna, neispavan. glava puca, nos zaceljen, samo da nesto popijem! jucer sam doduse dva lupoceta flu, nadala sam se da ce biti bolje, ali nije. uglavnom kazem ja da mi usput izvade i betu...i eto ga!
ne znam sto sam sve napisala, preuzbudena sam, pls cure savjet, kada kod gin, sto dalje, jel smijem lupocete, kako skidati temp, sto s prehranom..
ajme ne vjerujem da sam trudna, samo da sve bude ok!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji