Petra,
Takva temperatura ti je normalna za T, tako da možda nije ni prehlada u pitanju.
Ja sam, prije nego sto sam saznala imala groznicu, tresla se, nisam ni mjerila tad temp.ali sam bila uvjerena da sam opet neki virus pokupila.
Kathryn,
Tvoj socijalac, ako želi i ako misli da je potrebno može raditi folikulometriju mjesec, dva.
Iako mislim da se njima to neda, jer je uvijek guzva a to znaci da ti moras dolaziti svaka dva dana.
Matie,
Test za T iz urina nije pouzdan i ne moras pratiti da li crtica tamni, zato jer to ovisi i o konc.u urinu.
Ako ti je test pokazao pozitivno, ako želis biti mirnija odi vaditi betu iz krvi, svaka dva dana, znaci dva puta, da vidis da li se pravilno dupla.
znaci slobodno ignoriram? to je jos jedan od simptoma, navodna prehlada? :D
I ja mislim da im se neda, kad sam isla na konzultacije, 12 dc, a rekla joj da mislim da mi je ovulacija kasnije nije se ni potrudila da pogleda kakvo je stanje, nego samo se vi bacite na posao pa cemo vidjeti..
Stižu plusićiiiiii vidim..jedan po jedan.. !!!!!! 😊❤️❤️👍
Super! Čestitam svima!!
Ja sam bila kod gin i samo mi je konstatirana trudnoća s pravilnim duplanjem bete i naručena sam 09.01.2017. na prvi pregled.
Hahah..morala sam se javiti kad sam pročitala Petrin post.
Ja sam zadnja dva tjedna konstantno napuhnuta i ubijala sam se u Coca Coli koju inače nikada ne pijem!?😄
2008. 👸
2012. 👶
Mono drži se i vjerujem da će sve nekako ispasti dobro...znam da to svi govore i da to nekada pomogne a nekada ne...ali mislim da tu svi mislimo na tebe i navijamo da sve bude onako kako treba...nevjerovatna si i zaslužuješ konačno biti sretna...
ValentinaA , Petra178 ,Matie89 ,Lory123 :) :) :) :) divnooo, čestitam vam od srcaa i želim vam da dalje sve teče kako treba :)
Mici mislim da je i svijetla crta T no javi kad ponoviš test no mislim da ti već mogu čestitati :)
kathryn86 naravno da hoćemo dočekati svoje vrijeme...nemoj biti tužna i gubiti nadu,vjerujem da to pitanje familije i prijatelja ubija jer mene redovno dočeka svaki drugi dan pa više ne znam što bih rekla :/ drži se, proći će i to...
Ostale cure ne gubite nadu, ide nova godina i sigurno je naša :)
Svim curama koje su docekale svoje plusice cestitam od srca i zelim urednu trudnocu! :)
Waaa koliko plusica...pa cure cestitam. 😁 bit ce rođendana u 8 mj 😁😁😁 drzim fige da budu uredne trudnoce i skolske kako se kaze. 😉 😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Petra,
Mislim da ss svakako sad moras cuvati, ne samo ti, nego i ostale cure.
Možda i je neka viroza, ti najbolje znas, ali budi par dana doma, izljeci i ako je, isto tako pazi i sa cajevima. T ne smiju piti sve cajeve, googlaj koje smijes piti.
Meni je temp.povisena cijelo vrijeme, znam da kad sam bila u bolnici i kad su mi mjerili, makar je znala biti 37.1 pa padne na 36.4, makar sa mnom je sve cudno pa nemoj bas usporođivati, ali znam da temper.je povisena oko 37 i nesto curama u T.
Kathryn,
Tako im je najednostavnije reći.
Ja sam inace na Humanoj reprodukciji i mogu reći sve najbolje u pravilu za njih. Od folikulometrija, do pretraga i svega...stvarno nemam rijeci.
Ja bi na tvom mjestu otisla tamo. Ako si iz Zg i ako namjeravas u Petrovu, mogu ti reći i kod koga da odes na njihov odjel.
Makar su vise manje svi ok.
Lory,
Brzo ce doći taj pregled. Jedva cekam izvjestaj !!!
Barbara,
Kakve tablete?
Dreams,
Hvala.
Držim fige da i tebi ubrzo upalii :))
I ostalim curama ovdje naravno !!!!!!:)
i moram hitno na ponovni bris zbog ureaplazme u ovoj euforiji sam zaboravila na tu opasnost...ahh samo da sve bude kako treba!
Sortiraj odgovore
Najstariji