Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2016. 15:46

Mono, doktor je rekao da je to 6. tjedan, nije rekao tocan dan, al to je mozda 5+5, neznam..
    Za 4 tjedna je slijedeci pregled :)

mono1111
    22. Prosinac 2016. 16:36

Bornastra,
    Kakve ciste? Da li ti je tocno rekao koliko ih imas i koliko su velike i da li su vodene ili kakve??

• Abrakadabra
    22. Prosinac 2016. 19:43

Ja sam bila jucer na pregledu.Sve je u redu.Njegov odgovor je bio da mi se malo ciklus izokrenuo.Da je to normalno.Papa koji je raden u 9mj.je isto super.Mono jako mi je zao sta prolazis kroz to.Samo glavu gore i nedaj se.

• Lory123
    22. Prosinac 2016. 20:43

Veliki pozdrav svim dragim ženama na ovom forumu, a posebni pozdrav mono, wannababy  i ivcy!! ..vi ste mi bili podrška i utjeha kad sam se sva u očaju ovdje javila prije nekih dva mjeseca.
    Puno je bilo postova od tad pa nisam sve čitala, ali skužila sam da nam Mono prolazi teško razdoblje..ponovo :(
    Uspjet ćeš ti, toliko si jaka da si svima ovdje utjeha i snaga i nesebično stalno pomažeš svima, ali dopusti da ti ja nešto ovaj put savjetujem..OPUSTI SE i odmakni od svega, ne prati svaku promjenu i stvarčicu koja ti se događa i koju bi možda trebala poduzeti.. :) Silom prilika naučila si previše  i kao da sve sto ti se događa promatraš sa znanstvene strane..opusti se i počni biti samo buduća mama koja samo zna da čeka svoju bebu :) i dogodit će se..
    Dakle, mali rezime..radimo na bebici od 6.mj, od tada sam imala dvije biokemijske T..bila sam pod užasnim stresom..u grču kada je O, kakva je crta na trakici, kad trebamo u akciju, kad me pika lijevo, kad desno, da li osjećam bolje mirise ili mi se čini, da li mi je muka ili mi se čini..Itd..a onda sam se umorila od svega toga, razgovarala s mužem da ćemo otići na pretrage da vidimo jel sve ok, ali pričekat ćemo još do kraja godine, dok prođu blagdani i opustiti se i skupiti snagu za sve silne testove koji nas čekaju.
    ..počela sam se baviti drugim stvarima koje me relaksiraju, čak zaboravila piti folnu, prestala paziti na hranu..i danas nakon što mi M kasni 4 dana napravim test i ugledam debeli (+)!!!!!! do sada su bili neki svijetli slabo vidljivi pa se nadam da je sad ono pravo!
    Odmah sam izvadila betu, ali kako je četvrtak, slijedeću vadim tek u utorak i molim dragoga Boga da se dupla kako treba..mučnine su tu, glad, umor, bolne grudi..nadam se da će ovaj put uspjeti! 
    Wannababy, Ivcy di ste? Ima kakvih novosti! :)

2008. 👸
    2012. 👶

Ivcy1306
    22. Prosinac 2016. 22:53

Hej, draga Lory!
     Od srce ti saljem iskrene cestitke i zelim urednu i skolsku trudnocu!!😘
    Ja sam ti rodila 13.11.deckica 53cm dugog i 3910g teskog. Imala sam jaaaako tezak porod, 24sata trudove,sto svoje sto drip i na kraju zavrsila na carskom jer su malenom poceli naglo otkucaji padati, pa sam i izgubila jako puno krvi na carskom, a on je pokupio nekakvu infekciju pa je od prvog dana bio na antibioticima, ali sada je sve to iza nas! Ja sam se relativno dobro oporavila, osjetim naravno jos uvijek rez kod naglih pokreta ili kad se mjenja vrijeme ali sve u svemu ok sam! 
    Maleni raste, imao je na prvoj kontroli 4650g i 55cm, a izasli smo iz bolnice sa 3780g.

22. Prosinac 2016. 23:24

Pozdrav curke!!
    Zadnju menstruaciju sam imala 16.11.,  iducu sam trebala dobit 14.12. No medutim nisam, dakle kasni cca 8 dana.
    Jos nisam napravila test za trudnocu. Da li da pricekam jos do iduceg tjedna?
    Prsa me bole ne mogu ni grudnjak obuc, i bole me obadva jajnika nesto kao bol kad trebam dobit mengui imam osjecaj da mi se trbuh zdebljao heheh ... skroz do gacica imam osjecaj da je kao natecen !
     Molim vas savjete, ak sam trudna onda je to prva trudnoca pa ce svaki savjet dobro doc .
    Da li da pricekam jos do iducegtjedna pa napravim test iidem ginicu ili?
    Nadalje imam Dijabetes tip 1, da li nakom tih pregleda da se narucim u Zg ? Mada seceri su Hba1C 7,0 sad je vjerojatno cak i bolji. 

Hvalaaaaa  pusa

23. Prosinac 2016. 07:13

Lory123, cestitam na plusu! Dodji u ljetne bebe 2017 :)
    Valentina, ja bi na tvom mjestu svakako napravila test da mi kasni 8 dana :) Javi cim saznas :)

bornastra
    23. Prosinac 2016. 07:42

Draga mono1111,

ginekolog mi je rekao nakon pregleda da imam policistične jajnike, da na desnom jajsniku je jedna veća cista, a na lijevom više malih. I to je bilo to. Ja sam ostala u šoku jer prije 5 mjeseci na UZV nije bilo ničega, uredne menstruacije imam oduvijek. Tak da iskreno nezz šta da mislim. I mislim da se radi o vodenim cistama, budući da nije ništa točno rekao, ali je rekao da ako s Duphastonima neće doći do trudnoće naredna 2 mjeseca, da ćemo barem ciste očistiti.

Lory123, čestitam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.