Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    24. Prosinac 2016. 12:02

Mono nisam uzimala Duphastone pila sam yaz 4 godine i prije njega sam imala normalne cikluse 28-30 i nisam imala nikada problema,dok sam ih pila imala sam svakih 28 dana normalno no sad nakon toga se očito sve poremetilo. Jasno mi je da treba vremena da se to vrati u normalu ali ovo nije bila ni M nego ne znam što. A zadnji put sam dobila 5.11 :/... u dm-u sam uzela test

mono1111
    24. Prosinac 2016. 16:02

Dreams,
    A kod tih pilula su uvijek ciklusi tocni jer te pilule reguliraju hormone.
    Nadam se da ce ti se brzo ciklusi vratiti u normalu, bar bi trebali.
    Kad si ih prestala uzimati??
    I meni je zadnja M bila 05.11.tako da vjerovatno kod tebe nije T u pitanju.

• tinka71
    24. Prosinac 2016. 20:34

Pozdrav,
    nova sam na forumu.. Pokušavamo par mjeseci, za sada par propalih testića, razočarenja, znam da ne može brzo, al od kad smo se odlučili ja jako nestrpljiva tako da me svaki negativni test razočara. U glavi već imam spremno kako bi muža iznenadila sa +

barbara29
    25. Prosinac 2016. 12:47

Ho ho ho drage mame, one koje ce to tek postati, supruge i kraljice 👑
    Svratih samo da vas pozdravim i zazelim sretan i blagoslovljen Bozic i bozicne blagdane i da sve malo zaboravimo na sve sto nas opterecuje iz ciklusa u ciklus.
    Uzivajte sa svojim najmilijima, papajte i budite vesele!
    Ja sam trenutno na onoj drugoj strani - da nebi bas htjela plus jer sam pod antibioticima i jakim tabletama za bolove pa nebi bas bilo zdravo, ali sta Bog da.
    Iza Nove godine u nove pobjede...
    Puse svima!! 🎄❄

mono1111
    25. Prosinac 2016. 15:47

Draga Barbara i cure,

Želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić !
    Želim da vam se ostvari sve sto i sami poželite !!!!!!!!

anKol
    26. Prosinac 2016. 15:48

Pozdrav svima, nova sam na forumu, trudimo se vec mjesecima ali nejde :/ ja imam pcos pa vjerojatno zbog toga....priv.gin. mi je preporucila inofolic pa me zanima dal je koja koristila i jel bilo efekta.

Dreams
    26. Prosinac 2016. 23:03

Sretan i blagoslovljen Božić svima i da nam se svima želje što prije pretvore u stvarnost :)

Dobrodošle nove cure :)

Mono prestala sam ih piti 30.10. tako da to jos sve prerano da bi se vratilo u normalu, ali ovo je baš bilo ništa. No valjda će se i to sredit no sad ne znam ni kad će O ni kad mogu očekivat sljedeću nazovimo to M. Čekam sad još tj dana pa da se mogu naručiti na pregled.

dzenny
    26. Prosinac 2016. 23:21

Cestitke svima koje s vidjele + :D
    I stvarno se divim curma koje su puno toga do sada prosle i jos uvijek se bore,jer znate da se trud na kraju uvijek isplati :D
    eto mn od ovog mjeseca nema nista,vjestica je juce dosla  :/ nadam se slijedeci mjesec da nece pokucat na moja vrata.. :D

mono1111
    27. Prosinac 2016. 07:37

Drage cure,

Nena, nisam ni ja imala ikakve simptome a i kad sam napravila test i poslije toga nisam imala neke posebne simptome.
    Grudi me uopće nisu boljele, tek kad mi je kasnila vec.
    Iako doduše, moji simptomi nisu mjerilo normalne T, makar sad imam skoro sve simptome pa opet se ne razvija dobro.
    Sto se tice estrofema, ja cu tražiti svoju dokt.da mi ga da iduci put.
    Iako sam citala da uzimanje progesterona i estrofema ima mislim 2 posto vece sanse za vanmatericnu, pa nakon onih silnih stresova i pretpostavka i sumnja na vanmatericnu kod mene, nekako sam skepticna ! Iako je to stvarno mali postotak, ali kolike sam srece u svemu tome vjerovatno sam ja taj pojedinac. :/

AnKol,
    Ako su ti potvrdjene O mislim da pcos u tom slucaju ne otezavaju zacece. Naravno da kod pcos ponekad izostaju O ali ako su ti ciklusi vise manje uredni i znas kad ti je O mislim da nemas brige.

Dreams,
    Mora ti se vratiti sve u normalu uskoro. Svakako se naruci za svaki slucaj.

Dzenny,
    Žao mi je radi M, držim fige da uskoro upali.

Ja sam cekam uzv, javim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.