Valentina cestitam!! Mono citala sam nedavno da puno akupuktura pomaze sta se tice opustanja.Da nije nuzno da te nesto boli da ides na to.Da ima puno njih koji su isli i da im je uspjelo.
Abrakadabra,
Googlati cu malo o tome. I ja sam procitala jos priie negdje.
Tnx

eii..čitala sam malo što ste pisale pa svima sa plusićima čestitam i da sve bude onako kako treba :)
Mono...tebi se divim i zapravo uopće ne znam sto bih ti napisala,vjerujem da se u sebi osjećaš koma,ali toliko snage, želje i borbe za dalje još nisam vidjela...samo nastavi tako,možda malo opuštenije i vjerujem da ćeš sto prije biti najsretnija mama i od srca ti to želim...
Mene malo ima malo nema jer mi je valjda tako lakše da se što manje bavim mislima oko toga svega. Trebala sam dobiti 4.12 ( prvi put nakon tableta pa taj datum i nije za očekivati ) ali sad je prošlo već 20 dana. Radila sam test 9.12. i nakon toga par dana kasnije oba su bila negativna. Od 11.12 krenuo je neki smeđi iscjedak ali stvarno samo kada se obrišem i to je to i tako 10ak dana,jučer je prestao. Bez obzira na tablete koje sam pila nekako mi to nikako ne liči na M ali nemam niti nekih simptoma drugih. Ne znam više što da mislim a ne mogu na pregled još tjedan dana jer sam se prebacivala pa me neće primiti dok ne prođe 30 dana :/
Svima vam želim da što prije ugledate svoje plusiće,čestitke još jednom curama koje već jesu i sretne vam nadolazece blagdane...opustite se i uživajte

i Mono čula sam za Bowen terapiju,nisam išla,išla je moja mama zbog nekih drugih zdravstvenih problema ali sam čitala da pomaže kod tegoba u trudnoći

Dreams,
Hm...jesi pila Duphastone???
Vjerovatno ti se skroz nesto poremetilo, da nisi radila toliko testova rekla bi ti da napravis jod jedan. Ali vjerujem da bi ti pokazao bar jedan da ne T u pitanju. Daj me podsjeti kakvi su tebi ciklusi??
To si u ljekarni kupovala??
Nisam nikad cula za Bowen terapiju, ali cu svakako progooglati i to.
Hvala ti !!!!! I ja tebi želim sto prije da ugledas plus i da to bude to !!!!!

Mono nisam uzimala Duphastone pila sam yaz 4 godine i prije njega sam imala normalne cikluse 28-30 i nisam imala nikada problema,dok sam ih pila imala sam svakih 28 dana normalno no sad nakon toga se očito sve poremetilo. Jasno mi je da treba vremena da se to vrati u normalu ali ovo nije bila ni M nego ne znam što. A zadnji put sam dobila 5.11 :/... u dm-u sam uzela test

Dreams,
A kod tih pilula su uvijek ciklusi tocni jer te pilule reguliraju hormone.
Nadam se da ce ti se brzo ciklusi vratiti u normalu, bar bi trebali.
Kad si ih prestala uzimati??
I meni je zadnja M bila 05.11.tako da vjerovatno kod tebe nije T u pitanju.

Pozdrav,
nova sam na forumu.. Pokušavamo par mjeseci, za sada par propalih testića, razočarenja, znam da ne može brzo, al od kad smo se odlučili ja jako nestrpljiva tako da me svaki negativni test razočara. U glavi već imam spremno kako bi muža iznenadila sa +
Ho ho ho drage mame, one koje ce to tek postati, supruge i kraljice 👑
Svratih samo da vas pozdravim i zazelim sretan i blagoslovljen Bozic i bozicne blagdane i da sve malo zaboravimo na sve sto nas opterecuje iz ciklusa u ciklus.
Uzivajte sa svojim najmilijima, papajte i budite vesele!
Ja sam trenutno na onoj drugoj strani - da nebi bas htjela plus jer sam pod antibioticima i jakim tabletama za bolove pa nebi bas bilo zdravo, ali sta Bog da.
Iza Nove godine u nove pobjede...
Puse svima!! 🎄❄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji