Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    23. Prosinac 2016. 15:18

Draga Lory,
    Cestitam od srca i želim da ti sve prođe školski !!!!! 
    U pravu si, za sve ovo gore sto si napisala, ali kad jednostavno ne mogu sve prepustiti slucajevu. :/
    Ovako mi je lakse kad znam i kad sam upucena u apsolutno sve.
    Nakon svih situacija koje su se dogodile, bila bi najsretnija da nemam pojma o nicemu i da uopće ne istražujem moguci uzrok i da se uopće ne brinem i da slijepo slušam socijalca koji mi ni ne želi raditi nikakve pretrage nakon drugog spontanog, jer on to ne smatra ponavljajucim pobacajima.
    Mislim, ni ja bas ovaj put ni nitko ne zna razlog ovoga sto se događa, ali mi je moja dokt.objasnila ( koju sam napokon nasla i kojoj vjerujem i znam da sam na pravom mjestu ) da je vjerovatno loša kvaliteta jajne stanice i zato od pocetka nije kako treba biti.
    Javljaj nam novosti !!!!
    :)

Valentina,
    Joj, ja bi isto vec napravila ne znam koliko testova. 
    Samo ga napravi vec sada. Ako je T u pitanju, sigurno ce pokazati nakon toliko dana kasnjenja.
    Znam da GUK ( mislim da je to ista pretraga ili slicna koju si ti obavljala ) u T mora biti ispod 5.1!!
    Znaci to je secer nataste.
    E sad ne znam kako ide sa trudnicama koje bas imaju diabetes, ali znam da i ako je nekome malo povisen secer u T, vode racuna o tome i radr posebna mjerenja cesto itd.
    Obavezno se javi svom endokrinologu ako je T u pitanju.

Bornastra,
    Ne znam sto bi ti rekla. Kad cujem da gin.nista posebno ne govori, nit ti tocno kaže kakve su ciste i koliko ih imas itd.bas me to nazivcira.
    Iako mislim da nikako nije zabrinjavajuce i mislim da onr ne mogu ni ometati zacece.
    Vjerujem da ce se sa progesteronom rijesiti i te ciste, ali opet ponavljam da sam ne znam koliko puta isla kod razlicitih gin.igrom slucajeva, bili su oni koji su tvrdili da imam izgled policisticnih, da imam policisticne, da imam mikrocisticne, i da imam potpuno uredne.
    Srecom, vjerujem sadasnjoj divnoj dokt.da nemam pcos ni izgled pcos.
    Tako da, možda nemoj to uzimati zdravo za gotovo, pogotovo zato jer imas uredne cikluse i nikad ti to nitko nije rekao.

A kod mene...Bila sam dns na pregledu, dokt.nije vidjela plod, a prosli put se nazirao od cak 2.9 mm. GV se smanjila i rekla je za svaki slucaj, posto jos nije dokazano da je spontani nastupio, a situacija je vrlo cudna kod mene, od vanmaternicne do pojave ŽV...do utorka cekamo i onda ako se stvarno nista ne vidi, dogovoriti cemo kiretažu ako nista prije ne krene.
    Situacija je vrlo cudna jer beta i dalje raste, sad je 24000, a u sri je bila 18000, nije se duplala ali ona i dalje raste.
    I danas, tj.sad imam mucninu neku  sto je vrlo ironicno jer znamo svi da se T ne razvija dobro, ta glupa beta raste i zato mi je loše, mislim da cu povracati.
    Uz sve to, stvarno bi voljela samo da to prođe što " bezbolnije " jer ovako i onako psihicki nisam bas najbolje.
    Mislim ok sam psihicki, jer sam se spremila vec na ovaj scenarij, a i osjecam da to nije u redu i da nece dobro zavrsiti.
    Iako u biti nisam ni svjesna jos u potpunosti cijele situaciie kad iz dana u dan saznam nesto novo, ali nedovoljno da bi mislila da je sve ok.

Ima li tko od vas ikakva iskustva s bioenergijom, iscjeliteljima, homeopatijom i sl.stvarima?
    Znaci nikad se nisam susrela s tim, ali jednostavno možda bi i probala s takvom alternativom jer nemam sto izgubiti.

mono1111
    23. Prosinac 2016. 15:21

Nena,
    Ne bi li trebala estrofem piti od pocetka ciklusa??
    Mislim ne znam kako to ide, ali mi je nekako logicnije da se zadeblja prije O.
    Vjerovatno ti je endo tako tanak radi Klomifena.
    Kada ti je O bila ovaj mj?

mono1111
    23. Prosinac 2016. 20:17

Valentina,
    Cestitam !!!!!!

• Abrakadabra
    23. Prosinac 2016. 20:55

Valentina cestitam!!                     Mono citala sam nedavno da puno akupuktura pomaze sta se tice opustanja.Da nije nuzno da te nesto boli da ides na to.Da ima puno njih koji su isli i da im je uspjelo.

mono1111
    24. Prosinac 2016. 09:11

Abrakadabra,

Googlati cu malo o tome. I ja sam procitala jos priie negdje.
    Tnx

Dreams
    24. Prosinac 2016. 09:52

eii..čitala sam malo što ste pisale pa svima sa plusićima čestitam i da sve bude onako kako treba :)

Mono...tebi se divim i zapravo uopće ne znam sto bih ti napisala,vjerujem da se u sebi osjećaš koma,ali toliko snage, želje i borbe za dalje još nisam vidjela...samo nastavi tako,možda malo opuštenije i vjerujem da ćeš sto prije biti najsretnija mama i od srca ti to želim...
    Mene malo ima malo nema jer mi je valjda tako lakše da se što manje bavim mislima oko toga svega. Trebala sam dobiti 4.12 ( prvi put nakon tableta pa taj datum i nije za očekivati ) ali sad je prošlo već 20 dana. Radila sam test 9.12. i nakon toga par dana kasnije oba su bila negativna. Od 11.12 krenuo je neki smeđi iscjedak ali stvarno samo kada se obrišem i to je to i tako 10ak dana,jučer je prestao. Bez obzira na tablete koje sam pila nekako mi to nikako ne liči na M ali nemam niti nekih simptoma drugih. Ne znam više što da mislim a ne mogu na pregled još tjedan dana jer sam se prebacivala pa me neće primiti dok ne prođe 30 dana :/ 

Svima vam želim da što prije ugledate svoje plusiće,čestitke još jednom curama koje već jesu i sretne vam nadolazece blagdane...opustite se i uživajte

Dreams
    24. Prosinac 2016. 10:01

i Mono čula sam za Bowen terapiju,nisam išla,išla je moja mama zbog nekih drugih zdravstvenih problema ali sam čitala da pomaže kod tegoba u trudnoći

mono1111
    24. Prosinac 2016. 11:00

Dreams,
    Hm...jesi pila Duphastone???
    Vjerovatno ti se skroz nesto poremetilo, da nisi radila toliko testova  rekla bi ti da napravis jod jedan. Ali vjerujem da bi ti pokazao bar jedan da ne T u pitanju. Daj me podsjeti kakvi su tebi ciklusi??
    To si u ljekarni kupovala??
    Nisam nikad cula za Bowen terapiju, ali cu svakako progooglati i to.
    Hvala ti !!!!! I ja tebi želim sto prije da ugledas plus i da to bude to !!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.