Mono brufen i to jaki i klimicin od 300mg! Stvarno nisam mogla izdrzat bez necega jer sam strepala koliko je bolilo i nista mi drugo nije bilo na pameti pogotovo sto smo kako sam vec rekla bili mirni tih dana,ali...
Brufene vise ne pijem, a sa antibio.sam na pola puta, a u petak ih pocela piti. Nisam pametna sada.
Ne znam jel bi bilo prerano sutra ujutro napravit testic ako do tada nista ne krene. To bi bio 27dc..
Od srca čestitam svim novim trudilicama.
A mi curke i dalje u svoju borbu,držim nam fige najveće.
Noa 💙
Barbara,
Sad sam citala da se Klindamicini smiju koristiti u T, radi toga ne brini.
I brufeni ako si ih popila par komada, mislim da ne mogu naštetiti plodu.
Pricekaj jos dva dana pa onda napravi test.
Petra,
Da, moras ponoviti bris na ureoplazmu.
Samo polako i smireno i sve ce biti ok.
Ostalim curama držim najvece figee:))
E i ja imam te sto sam dobila sa lh trakicama, negativan je. Nemam nikakvih simproma osim nade . A mislim da oni bas i nisu pouzdani ove prave testice cuvam za vikend jer ju ipak ocekujem u subotu
Lijepe moje,
koliko plusića u jednom danu!! Prekrasno...
Čestitam svim novim trudnicama, želim da Vam sve dobro polazi i prođe :)
Ja evo 9.-ti dan na Duphastonima, još sutra i onda bi vještica trebala doći za 4 dana. Naravno da bi bila najsretnija da ne dođe. Simptoma nemam baš nikakvih, osim nade kako je napisala nena27 i bolnih grudi kao i pred svaku m. Ostalo je baš sve isto, tako da sam sigurna da dolazi... :(
Drage,
... molim vas iskustva s LH trakicama?
I način na koji se uopće koriste? Jesu li Vam pomogle?
Naručila bi s Njuškala, pa molim preporuke... jakooo sam vam unaprijed zahvalna na svakom odgovoru!
Meni simptomi isti kronični umor + nova prehlada...na poslu horor..štopam do subote da test ponovim.
Bornastra meni su te trakice super. Ja sam ih kupila u Mulleru - one neke roze plastične te su mi preciznije pokazivale mislim da ih je 5 unutra i cjena je 70tak kn.
Bazalna je kod mene zeznuta jer čim sam pod stresom temp mi skoči, imam i maybe baybi mikroskop al on mi isto tako tako poluprecizan. Ovako s trakicama si mirna da nisi fulala O.
Ja sam ih počela koristit par dana nakon kraja M i ulovila sam 2 crte točno 13.dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji