Petraaaa !!!!!!!!
Ajmeeeee, jakoo, jako, jakooooo mi je dragooo! Bas si me razveselila sad !!!!!!!!!!!
Beta ti je super za 24 dc.
Ovako, da ti budes mirnija, izvadi jos jedanput iki dvaput betu, svaka dva dana da vidis da li se dupla.
Možeš uzimati Utrogestane vaginalno, nece ti naškoditi.
Folnu i to pretpistavljam da pijes, naruci se kod ginekologa, ti sad nisi T ni 4 tjedna, pricekaj do 6 i pol tjedana, tada bi se vidio i plod i srce i sve.
Samo polako i smireno.
Po meni izbjegavam bilo koje tablete, ukljucujuci paracetamol, jedino ako imas temp.pa ju moras sniziti, kapi za nos nikako, jedino aqua maris ili fizioloska, nikako nikakav max flu, lupocet flu ili sl.
Cestitam !!!!!!:))))
Mici,
Ako se pokaze i druga crtica ali slabija, nema veze, trudna si ! Cestitam !!!!!!!!!
Barbara,
Evo ti primjer. Ja sam 25 dc dobila smeđi iscjedak, jos si mislim kako je to moguce kad M moram dobiti 30 dc, a nikad nemam taj neki iscjedak prije, iako su mi u zadnje vrijeme M jako oskudne.
Ugl.meni ti je to bilo implatacijsko mislim, ili manjak progesterona, ugl.trudna sam ostala taj mjesec.
Držim figee
imam 37.2-37.5, to mi je inace sinusna ali sad su mi ok nos i to, tj.curi mi ali nije kao kad mi se upale sinusi. jel to trebam skidati paracetamolom ili da "trpim"?
ajme jos sam u soku :) hvala vam curke!!
mono zao mi je zbog svega sto prolazis, nadam se da ce se tebi napokon sve dogoditi kako i zasluzujes :)
ajme jos sam u soku hahahhaha jel moguce ovo?!?! :D
malo me sad strah i svih pregleda, nadam se da ce biti ok na prvom uzv, da nema straha za vanmaternicnu i sl.sto se moze dogoditi kad su testovi pozitivni, a dok se doceka uzv...ili kako to vec ide, od uzbudenja se ne mogu ni koncentrirati na ono sto pisem i mislim :)
Petra čestitaaaam!
Mono hvala na podršci.
Javim se za par dana kad ponovim test..još se bojim veselit skroz a opet ne mogu ni mislit na ništa drugo.
Cure, sve najbolje vam zelim za ove blagdane, cestitke svima na plusicima, tako sam sretna kad vidim da uspjevate, pruzaju nam nadu da cemo i mi docekati svoje.. ja sam se nadala da moja vjestica nece doci, da ce biti plusek ali evo nista..
Nije me bas pogodilo ovaj mjesec, valjda jer nisam imala nikakve simptome, a i bila je ludnica na poslu pa se nisam opterecivala. Podsjete me ljudi sad u ove dane kad familija pita jel ima sta novo? A zasto nema? Nemojte dugo cekati...
Htjela bi vas pitati, da li se ide na folikulometriju kod soc.ginica ili u kliniku za humanu? Da li mi to moze socijalni pratiti recimo 2 mjeseca da budem i ja sigurna da do ovulacije dolazi?
Nena drzim fige!! :)
dakle simptomi: ne mogu se ni nazvati simptomima, grudi standardno za ovo doba pred M, pospanost ali to sam pripisala prehladi i temperaturi, jedino napuhanost i zatvor..inace idem svaka 3-4 dana uspjesno na wc, sad nisam barem 5 :D trbuh mi je kao da cu sutra roditi, svako jutro (vec mjesecima) kefir+lanene sjemenke, suhe sljive, pomalo coca cola i kava ali ne ide nista!
sjecam se da mi je mama pricala da je prvu kavu u zivotu popia u trudnoci jer je isto patila od zatvora...tako da jedino to mogu prozvati "pravim" simptomom :D
Bok cure, evo napokon da I ja komentiram umjesto da samo citam :)
Kasni mi M tri dana, radila sam test u Pon, jucer I danas I svi su mi bili pozitivni, ali blijedi dosta. Sad me zanima koliko mora proci vremena da budu deblje crtice? Znam da se HCG dupla svaka dva do tri dana. Strah me kemijske trudnoce jer sam je imala prosli mjesec, ali je zavrsila prije nego sam dobila M.
Sretno nam svima s plusicima!
Sortiraj odgovore
Najstariji