Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    28. Prosinac 2016. 23:10

Barbara,
    Sad sam citala da se Klindamicini smiju koristiti u T, radi toga ne brini.
    I brufeni ako si ih popila par komada, mislim da ne mogu naštetiti plodu.
    Pricekaj jos dva dana pa onda napravi test.

Petra,
    Da, moras ponoviti bris na ureoplazmu.
    Samo polako i smireno i sve ce biti ok.

Ostalim curama držim najvece figee:))

nena27
    29. Prosinac 2016. 08:49

E i ja imam te sto sam dobila sa lh trakicama, negativan je. Nemam nikakvih simproma osim nade . A mislim da oni bas i nisu pouzdani ove prave testice cuvam za vikend jer ju ipak ocekujem u subotu

bornastra
    29. Prosinac 2016. 09:33

Lijepe moje,

koliko plusića u jednom danu!! Prekrasno...
    Čestitam svim novim trudnicama, želim da Vam sve dobro polazi i prođe :)

Ja evo 9.-ti dan na Duphastonima, još sutra i onda bi vještica trebala doći za 4 dana. Naravno da bi bila najsretnija da ne dođe. Simptoma nemam baš nikakvih, osim nade kako je napisala nena27 i bolnih grudi kao i pred svaku m. Ostalo je baš sve isto, tako da sam sigurna da dolazi... :(

bornastra
    29. Prosinac 2016. 09:56

Drage,

... molim vas iskustva s LH trakicama? 
    I način na koji se uopće koriste? Jesu li Vam pomogle? 
    Naručila bi s Njuškala, pa molim preporuke... jakooo sam vam unaprijed zahvalna na svakom odgovoru!

mici_0555
    29. Prosinac 2016. 10:58

Meni simptomi isti kronični umor + nova prehlada...na poslu horor..štopam do subote da test ponovim.
    Bornastra meni su te trakice super. Ja sam ih kupila u Mulleru - one neke roze plastične te su mi preciznije pokazivale mislim da ih je 5 unutra i cjena je 70tak kn.
    Bazalna je kod mene zeznuta jer čim sam pod stresom temp mi skoči, imam i maybe baybi mikroskop al on mi isto tako tako poluprecizan. Ovako s trakicama si mirna da nisi fulala O.
    Ja sam ih počela koristit par dana nakon kraja M i ulovila sam 2 crte točno 13.dan.

mono1111
    29. Prosinac 2016. 11:14

Cure,

Samo da napomenem da te testove za T one neke roze koje se dobiju uz trakice -  nisu pouzdani !!!!
    Radila sam ih valjda 5 puta i svi au bili negativni ! Slijed.dan sam kupila normalni u ljekarni i pokazao je slabu pozitivnu crtu ! Beta mi je taj dan bila 155. A ovi s ebaya navodno detektiraju vec od 10 ml / u, znaci u mom slucaju potpuno nepouzdani !!!
    Iako prosli put sam imala neke plave s ebaya i pokazali su sjenu, ne crtu, nego sjenu pa ajde ti valjda jesu kakti ok.

Bornastra,
    Naruci ih preko ebaya, jako su jeftine, 50 kom košta oko 5 dolara, a to imas sigurno 5 mjeseci ( nadam se iskreno da ti uopće nece trebati ):)
    Ali za prvu ruku naruci i preko Njuškala, roze trakice, ne zelene. Meni su zelene uvijek bile pozitivne i nisam znala kad je O u biti.
    Ja se pocnem testirati vec 9 dc, a O mi je oko 16 dc, za svaki slucaj.
    Piškim popodne, najcecse oko 12, 13 h, nikako ujutro jer ti nece pokazati.
    Oko dana O se testiram i dva puta ne bi li slucajno fulala taj lh pik, makar meni to dugo i traje, dva dana cca.
    Znaci kad ti testna crta bude iste boje ili tamnija od kontrolne tad je vrijeme za akciju ! Znaci nakon tog uhvacenog lh pika O nastupa 12 do 36 h nakon.
    E sad, ovisno kad si uhvatila tu pozitivnu, ali svakako odmah u akciju, taj dan i slijedeci dan, i može slijedeci isto.
    Naravno napravi test i slijed.dan da vidis koliko kod tebe traje pik.
    Tek kad trakica bude svijetlija, ili kad pocne blijediti se događa O, tako je kod mene.
    Evo npr.meni je 16 dc u 21 h navecer lh bila i dalje pozitivna, odnose smo imali 15 dc po noci, znaci nekih možda 20 h prije O i uspjelo je.
    Znaci O mi je bila 16 dc ali po noci negdje, ili predjutro jer 17 dc u pola 9 sam bila na uzv i bilo je žuto tijelo, znaci O je bila.

bornastra
    29. Prosinac 2016. 12:32

Hvala ti mono1111 na svakom savjetu! Stvarno hvala.... i pitala sam odmah ovdje, nisam htjela googlati o tome, jer znam da ću ovdje odmah i prve ruke čuti prave i pouzdane savjete.

Nikada nisam koristila te trakice, ali mislim da ovaj mjesec budem... UVIJEK sam mislila da znam kad mi je ovulacija, upravo po tom specifičnom iscjetku, ali sada to želim i provjeriti.
    Za prvu ruku ću onda uzeti ROZE sa njuškala, budući da nemam otvoren račun na ebayu. Piški se direktno na trakicu, ili se trakica mora umočiti u urin?

Znači li to kada se na UZV vidi žuto tijelo da je kasno? Ii se imaš još vremena za akciju cca 24h?

Kako si mi ti? I ono najbitnije, kako se osjećaš?

barbara29
    29. Prosinac 2016. 13:10

Bonastra mono ti je sve, kao i do sada , objasnila i nema potrebe dodavati jedino ti je moj savjet da ih cuvas, tj. ljepis na papir i fino kraj svake trakice pises koji dan si ga pravila i u koliko sati. Onda puno lakse vidis rast i promjenu za razliku od toga kad onu jucerasnju bacis pa gledas, razmisljas jeli tamnija i od predhodne ili ti se cini  ovako lijepo imas svoju evidenciju.
    Upisi u google lh trakice odi na slike i vidjet ces na sto mislim.
    Sto se tice konkretnog načina koristenja mislim da nije pogresno ni direktno piskit na njih ali ti je puno praktičnije u casu pa onda, a tako ti je i na pozadini omota, vidjet ces.
    E da, ako hoces mogu ti ja naruciti sa svog e bay racuna, samo mi uplatis lovicu i eto, a ako ti je hica da ti se neda cekati naruci za ovaj ciklus sa njuskala i do sljedeceg ti ove sigurno stignu.

Mono ja sam uz te lh rozne dobila plave za T. A vidjet cu do subote sto ce biti.. I tako sam muza jutros ispratila na put i za docek sam sama  pa cu si mozda organizirati Trakica Party!! 

anKol
    29. Prosinac 2016. 14:05

Ja sam koristila roze s ebaya za O al nisam jos nikad do sad uhvatila pik, al zbog pcos-a uvijek imam svijetlu crticu pa nikad ne znam kad se pocinje nesto dogadjat :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI