Drage,
prije svega želim Vam sretan i blagoslovljen Božić i puno uspjeha u Novoj 2017. :) Vjerujem da nam je svima skupa to TA godina :) nadam se da ste se odmorile, opustile i fino napapale!
Mono, u mislima sam s tobom, i znaj da smo sve uz tebe!!
Kod mene... mislim da je ovaj mjesec prvi put kako nisam imala ovulaciju, odnosno ovaj mjesec nije bilo već jako dobro poznatog "bjelanjka", inače uvijek počne oko 12. dana ciklusa pomalo pa je svakim danom sve jači do cca 16,17 dana... Dali je imala koja sličnu situaciju? Počela sam piti Duphastone, od 14. dana ciklusa pa narednih 10 dana ciklusa... čitala sam da oni znaju spriječiti u rijetkim slučajevima ovulaciju, ali me je čudilo da nisam imala niti prije 14.dana ciklusa nikakav iscjedak... i ovaj mjesec sam promijenila proizvđaća prenatala, ali ne vjerujem da bi to utjecalo... ?! Ili možda moja prehlada je na sve utjecala?
Mi smo plodne dana pokrili, ja se opet potajice nadam jer sam klasa vječni optimist... :)
Kod mene i je taj problem sto nemam O, da ne pijem duphaston imala bi mozda dvije M godisnje :/
Ne, nemam zbog pcos-a, ginica mi je dala duphaston da mi regulira cikluse posto nema menge a radimo na bebi, pijem sad duphaston od 15 do 25 dc, a privatna mi je savjetovala inofolic tak da sad i to uzimam, koristila sam trakice za O al nema je :/ prosli mj je bilo nekakvih naznaka sa ce biti al ipak nista, probala sam pratit po nekim drugim simptomima al nije bas moguce, jer me jajnici probadaju vecinu ciklusa a oscjedak minje oskudniji pa po njemu tesko procjenim, bazalnu sam pokusala al ja zaboravim na to
Drage moje, čitam nas tj. vas svakodnevno, iako sam se malo odmaknula od svega.
Također svima želim sve najbolje za blagdane, pogotovo u 2017. godini, da napokon ugledamo toliko željene plusiće.
Mono drži se, zaista si hrabra i iznimna žena. Znaš kako se kaže, Bog uvijek svakome da ono što on može podnijeti i nositi se sa time. Iskreno mi je žao zbog svega i često te se sjetim, kad se i sama slomim zbog bebača.
Kod mene sve po starom, povremeno pijem macu sa mužem, ciklus mi se produljio na 30 dana i počela sam piti folnu i D3 vitamin, po savjetu dr.Marton.
Čekam 9.1. da se naručim kod svoje ginekologinje na redovan pregled i papu i tražit ću ju briseve da mi napravi.
Trudnoća mi se još uvijek čini da je jaaako daleko, baš sam pesimista, a oko mene samo niču nove trudnice. (zavidim im)
Noa 💙
Bok drage moje!
Nadam se da ste ugodno provele Božić! 😊
Hvala vam svima na čestitkama!!😀
Ivcy, draga, pa to je divnooo!!! Znam kako ti je bilo što se tiče poroda, gotovo da si opisala moj, samo ja ipak na kraju nisam završila na carskom, ali sve se to brzo zaboravi i ne prođe tako dugo kad zaželiš taj pakao proći još jednom..dovoljan je samo jedan pogled na sina..zar ne?? Čestitam!!!😘
Wannababy..pitaš kako sam se opustila? Silom prilika..grozan posao, otkaz, a onda zaokret na 180. Posvetila sam se obitelji, svemu onome što do sada nisam mogla i nisam stigla, uživala u svakoj minuti s djecom, hobiju koji sam potpuno zanemarila, evociranju uspomena s mužem..itd..u stilu tu sam, volim sebe, volim svoju obitelj, volim ovakav život i znam da će bebica doći iz te pozitive..kad tad..i eto došla je odmah u drugom ciklusu.
Tako da opusti se i pronađi iskonsku sreću u sebi i mazi se s dragim ne gledajući na kalendar..to je moj recept!
Teta5, hvala na pozivu, nadam se da će biti sve u redu pa ću se pridružiti ljetnim bebama.
Morat ću pričekati još malo da vidimo kako će situacija dalje razvijati.
Danas sam vadila betu i iznosi 4395, u četvrtak je bila 685..pa evo nadam se da se dovoljno poduplala..idem danas kod gin pa ćemo vidjeti, za ultrazvuk je vjerojatno prerano..znam samo da ovaj put neću strahovati..prepuštam sve u Njegove ruke..
Mono, uz tebe sam u mislima, javi se kad možeš..
Svim trudilicama želim da 2017. bude TA godina i da će rode imati puno posla!!😉😄
2008. 👸
2012. 👶
Bornastra,
Meni osobno taj iscjedak nije bio mjerilo O, tj.nisam po tome znala.
Znam kad sam pila vrkutu da nisam imala ni kapi plodnog iscjedka taj mjesec, onda sam slijed.pila marulju i tablete ulje nocurka pa je iscjedka bilo vise nego inace.
Za tebe ne znam, možda se jednostavno tako potrefilo.
Ne pratis O lh trakicama?
Inace se Duphastone daje nakon O, ali mislim da u rijetkim slucajevima može odgoditi O.
Probaj iduci mjesec poceti piti Duphastone nakon O, pa da vidis.
Iako ti držim fige da ovaj mjesec uspije.
AnKol,
Da li Duphastone pijes svo ovo vrijeme??
Ne znam sto je Inofolic.
A da probate s nekom stimulacijom??
Mislim da je ovako puno teže, a sa stimulacijom bi se puno brze postigla O.
Ne znam kod koga ides ali ne bi ti bilo loše otici u bolnicu na Humanu reprodukciju, oni se bave takvim stvarima i sigurno ces prije doći do cilja uz pomoć njih nego kod obicnog socijalca.
Mgirl,
Drago mi je da si se javila !
Vjerujem, tj.uvjerila sam se da se sve događa s nekim razlogom ( valjda i nadam se ) tako da biti ce kad bude idealno vrijeme.
A ja ti držim fige da bude uskoro !!!!!!!
B12 ti je isto dobro prije zaceca, kao iB6.
Folna nikad nije na odmet, samo ju ti pij.
Lory,
Beta se super poduplala.
S takvom betom bi se trebao i plod vidjeti, makar meni nije.
Javi kako je proslo :)
A kod mene, mislim ja jos uvijek ne vjerujem i uopće ne znam sto bi mislila ni rekla.
Znaci bila sam ujutro na pregledu, već bila pripremljena na sve, zato jer puno znam o svemu tome, istraživala sam, slusam svoje tijelo, pratim rast bete itd.
Ugl.plod je ovdje, velicine 0,72 cm, sto odgovara ranijoj T, 6 + 4, i srce kuca.
Ja sam sada 7 + 3. Znaci velicina je manja nego sto bi trebalo biti, ali me to ne zabrinjava, posto se u petak nista nije vidjelo !!!
I to je moguce da je tako kasnije ako je kasnija implatacija bila, sto mislim i da je bila kasnije, 12 dpo.
Iako je beta toliko rasla tada da nije bilo moguce s takvom visokom betom ne vidjeti nista.
Rekla mi je dokt.ovako.
Takvih slucajeva ima. I znalo se dogoditi da sve bude ok, ali u vecini puta, ta vecina, ne ispadne ok.
Opet idem za tjedan dana, znaci u uto na uzv.
Da se razumijemo, jako mi je drago radi svega ovoga, zato jer je ovo sve jedna vrlo cudna situacija, svaki put kad dođem na uzv, a i u bolnici dok sam ležala mi kažu nesto drugo.
Jos su cak mislili da je blizanacka T u pitanju, jer su vidjeli jos nesto. Ali nije na kraju.
Jako me strah ponovnog razocaranja, makar ce i ako ponovno negativno zavrsi biti razocaravajuce.
Oskudni smeđi iscjedak je i dalje prisutan, možda ga je manje nego prije i to me brine.
Odlucila sam da sto bude, bude.
Necu previse razmisljati o svemu tome, nema smisla, idem dan za danom, tjedan za tjednom.
Pa znate i sami da svaki puta cujem drugu pricu i vjerujem da se kod mene i odvija sve tako.
Nevjerojatno je da mi je dns trebao biti zadnji uzv prije kiretaže, i dobro da me dokt.ipak pustila do dns, jer sam mislila da ce mi u petak biti zadnji uzv, napominjem da se tada nije nista vidjelo.
Mogla bi ja jos svasta ovdje reci i napisati ali sve znate...
Ukratko o meni :))
Nadam se najboljem, spremna sam na najgore !
Mono... srčeko kuca kao što sam i prije napisala, veliki sam optimista i vjerujem da je kod tebe sve ovo šta ti se događa pravo malo čudo :) Držim ti sve fige ovoga svijeta!!
Samo pozitivno naprijed... i tako je, nadaj se najboljem, jer si to i zaslužila... :))
Sortiraj odgovore
Najstariji