Dzenny, hvala! A tebi da sto prije dodje + i da nam se pridruzis na ljetnim bebama :)
Teta5,
još jednom čestitke! Želim ti urednu i školsku trudnoću, samo pozitivno naprijed... :) Baš je lijepo čuti pozitivne vijesti... :)
BBK, čestitke!!! :)))
Mono moja draga,
vjerujem da ćeš sve izdržati jer ti si toliko jaka mlada žena! Toliko si puna razumijevanja, topla, suosjećajna... divna. :) Ja ti od sveg srca želim sreću, i vjerujem da će nam svima skupa 2017. biti uspješna i vesela...i puna pluseva i pozitivni ishoda... :)
Hvala na figama Mono, i ja se nadam da će uspjeti... nekak si mislim- ma ovaj mjesec bude TO TO!! Iskreno, nezz jel mi je jučer bila ovulacija, inače ih baš osjetim i imam obilan iscjedak, ali ga jučer nije bilo...prekjučer sam osjetila lagana probadanja u jajnicima, i to je bilo to. Bila sam malo skeptična dali da uzmem Duphastone jel sam čitala da zna spriječiti ovulaciju, ali ću ipak poslušati ginekologa ovaj mjesec pa ćemo vidjeti.Obavezni su odnosi 14., 15. i 16. dana ciklusa... i noge u zraku naravno, i ležanje nakon toga min. pola sata sa jastukom ispod guze (ja pogotovo moram zbog moje zaokrenute maternice...)
Evo mene nakon nekoliko dana...
Mono jako mi je zao zbog svega :( ne mogu vjerovati da se s tolikim problemima boris :( Sjetim te se sto puta u danu, kad se toliko radujem plusu, a zapravo je i to borba, iz dana u dan da sve bude ok.
Angellove hvala Bogu da nisam jedina s "kracom" ili duzom luteinskom fazom od 14 dana! vec sam mislila da sam ja luda, uz toliko pregleda, lh trakica itd, nikako mi se ne poklapaju te dvije teorije kad je ovulacija nakon peaka i kad je 14 dana prije M. Nadam se da cemo uspjeti deocekati + uskoro :)
Teta, BBK, cestiam od srca!! nadam se da vam se i mi ostale uskoro pridruzujemo :)
Cure čestitke na +,
Mono stvarno ne znam što da ti kažem, drži se glavu gore doći će i to bit će bolja ova nova 2017. nadam se.
Meni je 21dc i osjećam se užasno stomak me boli sve do jajnika (desnog) na kojem sam imala 2 folikula, ovulacija mi je bila valjda 16dc ne znam što da mislim baš sam sva napuhana, ovaj ciklus opet neki divlji sad bi valjda trebala dobiti 31.12 a vidjet ćemo
Nena meni sve isto kao tebi, samo 2 dana manje :) (ne)ocekujem M 29.12., danas mi je 19.dan, trakice su bile pozitivne, grudi su mi otecene ali bolova nije bilo...ni za ovulaciju ni nakon!
A napuhana kao nikad, pocela sam piti po casu cole sto nikad ne pijem, jedino sto me zapravo boli su trbuh i crijeva...ali nekako nisam optimisticna za ovaj mj, ne znam :/
Teta,
Odlicno !!!! Jako mi je drago ! Po uzv koji je to tjedan sada???
Kad imas slijed.pregled??
Bornastra,
Znam da cu sve to izdržati i da cemo hrabro ici dalje,
Moram reci da nakon svega sto se dogodilo, i u T u kojoj ce sve biti ok, mislim da cu imati tolike strahove i da ce mi toliko to stvarati stres, da se necu moći nikako opustiti svih 9 mjeseci, strepiti cu iz dana u dan da li je sve ok ili nije.
To je toliki stres koji uopće ne mogu opisati.
A zasto ne uzimas Utrogestane? Znas da je on ucinkovitiji nego oralno? U tom slucaju se uzima 3 x po 2 vaginalno, ili 2 x dnevno, ovisno kako ti je dokt.rekla.
Mislim uzimaj sad ti kako ti je ona rekla, svaki gin.ima neku svoju teoriju ali ja gdje god cula ili procitala puno ih je vise koji su Utrogestan stavljali vaginalno. Možeš pitati slijed.put svoju gin.ako želis.
Držim najvece figee da ovaj mjesec uspije.
I ja sam cula da može odgoditi O ali to se možda može dogoditi u rijetkim slucajevima.
Opet cu spomenuti, curama koje nisu procitale, makar sam pisala vise puta. Ženski orgazam nakon ejakulacije pospjesuje brzi dolazak spermija u maternicu kontrakcijama maternice.
Ne znam da li je nama uspjelo radi toga, ali svakako to se može uzeti u obzir.
Nena, da li ti koristis Utrogestan ili Duphastone?
Petra i cure, želim vam svu srecu da ovaj mjesec upali. :))
Vjerovatno se i meni ovo sve dogodilo i događa s razlogom ( iako vise ne znam sto bi mislila ), ali valjda mene ceka jedna posebna beba, bas ta jedna posebna koju i ja toliko cekam.
Pa valjda iz svega ovoga mogu zakljuciti da se sve događa s nekakvim razlogom, tako vjerujem da i vas ceka poseban plan i da ce se dogoditi T bas tada kad je za to pravo vrijeme.
Ja mislim da je moje pravo vrijeme vec skoro 3 godine, od kad se prvi spontani dogodio ali ocito ni mi sami ne znamo kad je pravo vrijeme !!!
Pusa
Mono ne koristim, dao mi je da pijem estrofem 14 dana imam još 5 za popit
Mono1111,
ginekolog mi je sam nakon pregleda rekao da ćemo 2 mjeseca probati sa Duphastonima, budući da već pokušavamo 6 mjeseci, a i na UZV mi je rekao da imam cista. Nikad nisam niti slutila da će do takvih stvari doći, tako da nisam niti upoznata sa ovim drugim vaginaletama. Svakako ga mogu pitati dr. put.
Hvala na savjetu! Ali nadam se da neće biti potrebno... makar, za tu malu mrvicu bi i cijeli svijet okrenula :)
Sretno svima... pusa :)
Od kojeg dana piješ estrofem??
Koji dc si pocela?
Koliki ti je endo bio ovaj mj? Vjerovatno stanjen radi Klomifena??
Sortiraj odgovore
Najstariji