Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    b-b-k
    21. Prosinac 2016. 14:58

Dan žene/kraljice
    Ja sam bila već pisala da sam imala par biokemijskih. Naime pokušavamo već 2 godine.
    Napravila briseve, vadila spolne hormone i hormone štitnjače i sve u najboljem redu, spermiogram isto tako dobar. Ali nije nas išlo.
    Bila na folikulometriji prošli mjesec i nisam ništa očekivala jer je i ginekolog rekao da vjerojatno ništa ovaj mjesec, ali ja pratila O sa LH trakicama i vjerojatno je bila 16 dan. 
    Uglavnom prije par dana ugledala + i sva sretna iako malo skeptična ali osjećam da je to to ovaj put ali čekamo pregled 10.01.
    Uglavnom imamo + za Božić!!!! 

mono1111 čitala sam zadnjih par dana tvoje postove i jako mi je žao što ti se dešava. suosjećam s tobom jer kako sam rekla imala sam par biokemijskih i uvijek je otišlo sa 7 tjednom jednostavno došla vještica. ali uvijek sam se tješila ako je trebalo neka je i bolje da je tada nego kasnije. Drži se i nadam se da će ipak biti lijepih vijesti za Božić, ako ne onda sigurno neka ti 2017 bude najsretnija 

dzenny
    21. Prosinac 2016. 15:30

ja takodjer osjecam neki bol u stomaku,ali isto bez grceva.. bojim se mozda previse razmisljam o tome,pa mi se cini,ili mozda je vjesticakoja treba u sub doci,iako onda imam malo jace grceve.. :/
    svim mamicama koje su vec vidjele svoj +,zelim trudnocu bez komplikacija.. a nama koje ga cekamo,sto prije da ga vidimo na testu :)

mono1111
    21. Prosinac 2016. 19:39

BBK,
    Cestitam ! Samo polako i smireno ! Vjeruj da ce ovaj put stvarno biti ok.

• marinko89
    21. Prosinac 2016. 19:57

Vecer! neznam drugdje di da pitam pa...pokusavam oplodit curu vec par mjeseci,ali nikako ne uspijevamo. ona kaze da je ona kriva jer je provjerila da je samnom sve u redu..sto dalje da radimo ako je to tako?

21. Prosinac 2016. 20:34

Cureee, evo mene s odlicnim vijestima! Bila sam na pregledu, bebica je tu, ima 3 mm i SRCEKO KUCA! Dragi i ja smo presretni, odusevljeni! Saljem vam svima puse :-* :-*

dzenny
    21. Prosinac 2016. 21:24

Teta5,
    cestitke.. da uzivas u trudnoci,bez ikakvih komplikacija.. :D

22. Prosinac 2016. 06:20

Dzenny, hvala! A tebi da sto prije dodje + i da nam se pridruzis na ljetnim bebama :)

bornastra
    22. Prosinac 2016. 08:37

Teta5, 

još jednom čestitke! Želim ti urednu i školsku trudnoću, samo pozitivno naprijed... :) Baš je lijepo čuti pozitivne vijesti... :)

BBK, čestitke!!! :)))

Mono moja draga,

vjerujem da ćeš sve izdržati jer ti si toliko jaka mlada žena! Toliko si puna razumijevanja, topla, suosjećajna... divna. :) Ja ti od sveg srca želim sreću, i vjerujem da će nam svima skupa 2017. biti uspješna i vesela...i puna pluseva i pozitivni ishoda... :)

Hvala na figama Mono, i ja se nadam da će uspjeti... nekak si mislim- ma ovaj mjesec bude TO TO!! Iskreno, nezz jel mi je jučer bila ovulacija, inače ih baš osjetim i imam obilan iscjedak, ali ga jučer nije bilo...prekjučer sam osjetila lagana probadanja u jajnicima, i to je bilo to. Bila sam malo skeptična dali da uzmem Duphastone jel sam čitala da zna spriječiti ovulaciju, ali ću ipak poslušati ginekologa ovaj mjesec pa ćemo vidjeti.Obavezni su odnosi 14., 15. i 16. dana ciklusa... i noge u zraku naravno, i ležanje nakon toga min. pola sata sa jastukom ispod guze (ja pogotovo moram zbog moje zaokrenute maternice...)

• Petra178
    22. Prosinac 2016. 09:48

Evo mene nakon nekoliko dana...

Mono  jako mi je zao zbog svega :( ne mogu vjerovati da se s tolikim problemima boris :( Sjetim te se sto puta u danu, kad se toliko radujem plusu, a zapravo je i to borba, iz dana u dan da sve bude ok.

Angellove hvala Bogu da nisam jedina s "kracom" ili duzom luteinskom fazom od 14 dana! vec sam mislila da sam ja luda, uz toliko pregleda, lh trakica itd, nikako mi se ne poklapaju te dvije teorije kad je ovulacija nakon peaka i kad je 14 dana prije M. Nadam se da cemo uspjeti deocekati + uskoro :)

Teta, BBK, cestiam od srca!! nadam se da vam se i mi ostale uskoro pridruzujemo :)

• Petra178
    22. Prosinac 2016. 09:48

btw, kod mene nista novo, cekam da mi kasni M i to 9 mj :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI