Jutros nisam izdržala i napravila sam test T- naravno negativan.
Sad ću se pokušat strpit do M s tim svojim ludilom po testovima.
Svima želim jedan lijepi + za Božić!
Znaci pustili su me doma, dns mi jr beta bila 18000, nije se ni približno poduplala.
I dobila sam bas crveni iscjedak, bas krv maloprije.
Bornastra,
Hvala na podrsci, ali ja znam da to nije dobro.
Beta ne raste, cijelo vrijeme imam smeđi iscjedak, sad crveni, a i osjecam.
Necu kukati, idemo dalje u nadi da ce biti iduci put sve najbolje ! Nema nam druge.
Hormoni su ti super, mislim tsh ti je odlican, mora biti ispod 2.5 prije T a za ove ft3 ift4 nr znam koje su ti referentne vrijednosti na nalazu, ali ako su unutar ref.vrijednosti onda ti je i to super.
Koji ti je dns dc??
Mono, baš mi je žao...
Izdrži sve, borbena si i drago mi je da ne kloneš, to new jako bitno. Naravno da će biti své super, mora!!
Tako je, FT3 i FT4 su u referentnim vrijednostima...drago mi je da je s te strane sve super.
Danas mi je 14. dan ciklusa...
Bornastra,
Da li ti je dns O??
Držim figee da ovaj mjesec uspije !!!!!!!
Da li držiš noge u zraku i ležiš??
Dan žene/kraljice
Ja sam bila već pisala da sam imala par biokemijskih. Naime pokušavamo već 2 godine.
Napravila briseve, vadila spolne hormone i hormone štitnjače i sve u najboljem redu, spermiogram isto tako dobar. Ali nije nas išlo.
Bila na folikulometriji prošli mjesec i nisam ništa očekivala jer je i ginekolog rekao da vjerojatno ništa ovaj mjesec, ali ja pratila O sa LH trakicama i vjerojatno je bila 16 dan.
Uglavnom prije par dana ugledala + i sva sretna iako malo skeptična ali osjećam da je to to ovaj put ali čekamo pregled 10.01.
Uglavnom imamo + za Božić!!!!
mono1111 čitala sam zadnjih par dana tvoje postove i jako mi je žao što ti se dešava. suosjećam s tobom jer kako sam rekla imala sam par biokemijskih i uvijek je otišlo sa 7 tjednom jednostavno došla vještica. ali uvijek sam se tješila ako je trebalo neka je i bolje da je tada nego kasnije. Drži se i nadam se da će ipak biti lijepih vijesti za Božić, ako ne onda sigurno neka ti 2017 bude najsretnija
ja takodjer osjecam neki bol u stomaku,ali isto bez grceva.. bojim se mozda previse razmisljam o tome,pa mi se cini,ili mozda je vjesticakoja treba u sub doci,iako onda imam malo jace grceve.. :/
svim mamicama koje su vec vidjele svoj +,zelim trudnocu bez komplikacija.. a nama koje ga cekamo,sto prije da ga vidimo na testu :)
BBK,
Cestitam ! Samo polako i smireno ! Vjeruj da ce ovaj put stvarno biti ok.
Vecer! neznam drugdje di da pitam pa...pokusavam oplodit curu vec par mjeseci,ali nikako ne uspijevamo. ona kaze da je ona kriva jer je provjerila da je samnom sve u redu..sto dalje da radimo ako je to tako?
Cureee, evo mene s odlicnim vijestima! Bila sam na pregledu, bebica je tu, ima 3 mm i SRCEKO KUCA! Dragi i ja smo presretni, odusevljeni! Saljem vam svima puse :-* :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji