Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mici_0555
    21. Prosinac 2016. 13:45

Jutros nisam izdržala i napravila sam test T- naravno negativan.
    Sad ću se pokušat strpit do M s tim svojim ludilom po testovima.
    Svima želim jedan lijepi + za Božić!

mono1111
    21. Prosinac 2016. 13:48

Znaci pustili su me doma, dns mi jr beta bila 18000, nije se ni približno poduplala.
    I dobila sam bas crveni iscjedak, bas krv maloprije.

Bornastra,
    Hvala na podrsci, ali ja znam da to nije dobro.
    Beta ne raste, cijelo vrijeme imam smeđi iscjedak, sad crveni, a i osjecam.
    Necu kukati, idemo dalje u nadi da ce biti iduci put sve najbolje ! Nema nam druge.
    Hormoni su ti super, mislim tsh ti je odlican, mora biti ispod 2.5 prije T a za ove ft3 ift4 nr znam koje su ti referentne vrijednosti na nalazu, ali ako su unutar ref.vrijednosti onda ti je i to super.
    Koji ti je dns dc??

bornastra
    21. Prosinac 2016. 14:00

Mono, baš mi je žao...
    Izdrži sve, borbena si i drago mi je da ne kloneš, to new jako bitno. Naravno da će biti své super, mora!!

Tako je, FT3 i FT4 su u referentnim vrijednostima...drago mi je da je s te strane sve super.
    Danas mi je 14. dan ciklusa...

mono1111
    21. Prosinac 2016. 14:49

Bornastra,
    Da li ti je dns O??
    Držim figee da ovaj mjesec uspije !!!!!!!
    Da li držiš noge u zraku i ležiš??

b-b-k
    21. Prosinac 2016. 14:58

Dan žene/kraljice
    Ja sam bila već pisala da sam imala par biokemijskih. Naime pokušavamo već 2 godine.
    Napravila briseve, vadila spolne hormone i hormone štitnjače i sve u najboljem redu, spermiogram isto tako dobar. Ali nije nas išlo.
    Bila na folikulometriji prošli mjesec i nisam ništa očekivala jer je i ginekolog rekao da vjerojatno ništa ovaj mjesec, ali ja pratila O sa LH trakicama i vjerojatno je bila 16 dan. 
    Uglavnom prije par dana ugledala + i sva sretna iako malo skeptična ali osjećam da je to to ovaj put ali čekamo pregled 10.01.
    Uglavnom imamo + za Božić!!!! 

mono1111 čitala sam zadnjih par dana tvoje postove i jako mi je žao što ti se dešava. suosjećam s tobom jer kako sam rekla imala sam par biokemijskih i uvijek je otišlo sa 7 tjednom jednostavno došla vještica. ali uvijek sam se tješila ako je trebalo neka je i bolje da je tada nego kasnije. Drži se i nadam se da će ipak biti lijepih vijesti za Božić, ako ne onda sigurno neka ti 2017 bude najsretnija 

dzenny
    21. Prosinac 2016. 15:30

ja takodjer osjecam neki bol u stomaku,ali isto bez grceva.. bojim se mozda previse razmisljam o tome,pa mi se cini,ili mozda je vjesticakoja treba u sub doci,iako onda imam malo jace grceve.. :/
    svim mamicama koje su vec vidjele svoj +,zelim trudnocu bez komplikacija.. a nama koje ga cekamo,sto prije da ga vidimo na testu :)

mono1111
    21. Prosinac 2016. 19:39

BBK,
    Cestitam ! Samo polako i smireno ! Vjeruj da ce ovaj put stvarno biti ok.

• marinko89
    21. Prosinac 2016. 19:57

Vecer! neznam drugdje di da pitam pa...pokusavam oplodit curu vec par mjeseci,ali nikako ne uspijevamo. ona kaze da je ona kriva jer je provjerila da je samnom sve u redu..sto dalje da radimo ako je to tako?

21. Prosinac 2016. 20:34

Cureee, evo mene s odlicnim vijestima! Bila sam na pregledu, bebica je tu, ima 3 mm i SRCEKO KUCA! Dragi i ja smo presretni, odusevljeni! Saljem vam svima puse :-* :-*

dzenny
    21. Prosinac 2016. 21:24

Teta5,
    cestitke.. da uzivas u trudnoci,bez ikakvih komplikacija.. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.