Malena,
Mislim da je meni rubeolla antitijela od cjepljenja, a cmv i parvovirus sam preboljela.
Sigurno je važno cvrsto vjerovati da ce sve biti u redu slijed.put ali ja se u danu zapitam nekih valjda 50 puta i stalno pratim da li sam izgubila neke simptome, npr.bolne grudi i sl.
Ne mogu se opustiti, uzasan stres, uzasni strahovi...
Žao mi je cure radi M i neg.testa :(
Malena,
slazem se s tobom da je stvaranje zivota jedno veliko cudo. Inace sam vjernica i uvijek kazem Boze neka bude volja tvoja, ali ne mogu ostati imuna nakon 6mjeseci ali vjerujem da to sve tako treba biti..
Abrakadabra,
probaj ujutro napravit test, na prvu jutarnju mokracu, sad je vec kraj dana pa vidi onda
Drage moje, pomoć!
Naime, trebala bi uzeti valjda bolovanje da bi došla do jedne jedine uputnice za hormone štitnjače, baš sam ljuta!! Tako da sam odlučila to privatno otići obaviti... imate li preporuke gdje? I ima li poliklinika gdje bi mogla zajedno izvaditi hormone štitnjače i spolne hormone?
Unaprijed vam se zahvaljujem na odgovorima :)
A što se tiče opuštenosti...jače je to od nas, koliko god mi mislile da ne mislimo o tome, naša podsvijest misli... velika je to stvar, ali doći će i nama naše sve u životu! Sigurna sam :)
Petra, Abrakadabra i cure, želim svu srecu idući mjesec.
Malopriie mi je prijateljica rekla da je 12 mj.kao najplodniji, hahah, pa vam želim da vam uspije sto prije :)
Bornastra,
A ne može li ti dr.napisati uputnicu pa da ti pokupis kada možeš ili TM pokupi??
Tako ti ja to radim kod dr.opće prakse. Nazz pa tražim da mi napise.
A sad, znam da Sunce radi, ali mislim da Tsh, Ft4 i Anti tpo košta 450 kn, tebi možda treba samo tsh i ft4. Vadi ti i Synlab u Prečkom, imas na netu mislim cak cijene kod njih, pa pogledaj.
Nazovi bilo koju bolnicu pa pitaj, možda možeš platiti u bolnici, vjerujem da je jeftinije.
Ili ti gin.ili opća praksa može poslati samo tsh elektronski i to vadis u svom labu gdje inace vadis kks.
Možda ti je glupo placati ako možeš nekako uspijeti iskombimirati.
Moja beta je preko 3400, a u petak je bila 650. Ovo mi se cini jako poduplano, idem u sri na uzv pa cu vidjeti.
Ogtt mi je prvo mjerenje 5.3 a granica je 5.1, ostala nakon popijene glukoze su dobra, cak se nakon glukoze snizio secer.
Vidjeti cu sto ce mi reci u sri sa svim tim nalazima.
Bornastra,
Zabb sam :)
Napisala si i spolne hormone. Pa vjerujem da to možeš izvaditi isto u Synlabu, ali to ti je mislim skupo, jer imas tu za vaditi 4, 5 hormona.
Sortiraj odgovore
Najstariji