Pa znate sto, cure??
Zadala sam si cilj, to je ono sto želim i proci ću sve da bi ga ostvarila !
Makar se na trepavice popela !!!!!!
Držim fige da upali ovaj mjesec, ili ako ne ovaj, onda idući kada vas ovaj Božić i Novaa opusti !!!!
:)

Ma bit ce.. hah.. al ak nebu sad onda je za mene pauza.. malo duze vremena.. treba onda radit za ljecenje 😁
Evo ja radila test sad.Minus je.Zadnju M sam imala 13.11.Inace imam cikluse 28dana, prosli mj je M dosla 26dc.A sad je 29dc i jos nista.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Malena,
Mislim da je meni rubeolla antitijela od cjepljenja, a cmv i parvovirus sam preboljela.
Sigurno je važno cvrsto vjerovati da ce sve biti u redu slijed.put ali ja se u danu zapitam nekih valjda 50 puta i stalno pratim da li sam izgubila neke simptome, npr.bolne grudi i sl.
Ne mogu se opustiti, uzasan stres, uzasni strahovi...
Žao mi je cure radi M i neg.testa :(

Malena,
slazem se s tobom da je stvaranje zivota jedno veliko cudo. Inace sam vjernica i uvijek kazem Boze neka bude volja tvoja, ali ne mogu ostati imuna nakon 6mjeseci ali vjerujem da to sve tako treba biti..
Abrakadabra,
probaj ujutro napravit test, na prvu jutarnju mokracu, sad je vec kraj dana pa vidi onda
Budem jos pricekala.Od smiptoma su mi jedino grudi narasle.I bas nemam apetita.Cekat cu jos.Ako ne ici cu kod dr.Hvala curke.
Malena,
slazem se s tobom da je stvaranje zivota jedno veliko cudo. Inace sam vjernica i uvijek kazem Boze neka bude volja tvoja, ali ne mogu ostati imuna nakon 6mjeseci ali vjerujem da to sve tako treba biti..
Abrakadabra,
probaj ujutro napravit test, na prvu jutarnju mokracu, sad je vec kraj dana pa vidi onda
Maja razumijem te u potpunosti...kad nešto toliko želiš, pogotovo dijete, novi život, ne možeš se smiriti ako ne ide, teško je prihvatiti neke stvari, samo čekanje, a kamoli neki problem, nešto...
Evo mi krećemo opet u borbu, pa ćemo vidjeti kako ide ovaj mj. Trudimo se opustiti, ali stvarno je jako teško, ne možeš svake sekunde biti čvrst, miran, staložen...i opušten za sve
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji