Najgora su mi ta pitanja " a kad cete vi?" " A sta cekate? " najvise od strane rodbine i dodje mi da ne idem nikud.. cak uopce ne zelim niti pricat puno o tome s bilo kim... jedina osoba kojoj bi zeljela rec kako se osjecam i koja bi me razumila je moja majka koje vise nema ma jojj...bas postanem pekmez kad dobijem M!
Kad vidim vas koje se patite puno duze nego ja.. pitam se odakle vam snagee kad je meni vec sad preko glave razmisljanja, racunanja plodnih dana i guglanja simptoma
Wannababysomuch jel mi mozes reci gdje si i koji toplomjer narucila? Bas ja guglam ne znam jel bi narucila ili da odem u ljekarnu ne znam kako se krecu cijene
Anaa26 ja sam ti kupila u ljekarni obični, nije to skupo, mislim da su do 100 kn.
Wannababysomuch problem kod nas nije utvrđen neki osim mojih ovulacija koje nisu redovite + su zadnje rekli da imam blagi oblik PCO ... nikad prije nije nitko to spomenuo ali eto... drugo je sve ok. Pa su mi rekli neka probam smršaviti ... ja skinula oko 7-8 kg ... pa sam zaintrigirala doktoricu ... jer sam bila ustrajna i napravila sve.
Uh jeste se raspisale jedva sam sve pročitala, čestitke svima na +, ja danas idem na folikulometriju nakon klomifena danas mi je 12 dc i vjerovatno večeras krećem u akciju nadam se da će sve proći u redu
Bornatra,
Odi onda vaditi u Sunce. Javi rezultate, ali držim fige da uspije i prije spolnih hormona :))))
Tena,
Meni je dr.rekao bas nedavno kad sam bila na pregledu da druga faza ciklusa uvijek traje 14 dana, jedino se ta prva faza moze mijenjati, npr.ako ti je 20 dc O, M ce doći za 14 dana.
Želim reci ako si 100 posto sigurna da je O bila 16 dc M bi trebala doći 30 dc.
Previsok prolaktin ti sprijecava uredne cikluse, tako je i meni bilo dok nisam uzimala terapiju, dok uzimam Bromergon ciklusi su mi uvijek tocni, najcecsce mi je O 16 dc kao i ovaj put.
Najbolje kupiti test u ljekarni, nikako onaj iz dm - a. Ja ga kupila i svaki put drukxije pokaže :/
Iako ga nisam kupila za mjerenje bazalne temp.nego ovako da ga imam doma.
Ana,
Doći će i tvoj plus valjda kad se najmanje budeš nadala.
Držim fige da to bude uskoro.
Nena,
Javi dns jako je prošla folikulometrija.
Daj mi reci s tim Klomifenom, koliko jajnih stanica možeš imati? I dalje samo jednu, samo bolje kvalitete jel??
Pozdrave drage žene učlanila sam se ovdje da mogu djeliti svoja iskustva i pričati s vama.Naime nakon dužeg razmišljanja,dilema i slično moj muž i ja odlučili smo da bi željeli imati još jedno dijete.Već imamo sina od 9godina..Imam 40 godina pa me zanimaju vaša iskustva i da li su šanse uistinu puno manje.Naravno ja i muž smo odlučili da ćemo pokušati,pa ako bude super,ako ne opet ok ne želimo stres samo.A pošto početkom sljedeće godine selimo van voljela bi da uspijemo što prije,a i da se to dijete po mogućnosti rodi sljedeće godine,ali naravno ne mora tako bit.Mi smo odlučili da ćemo intezivnijrre raditi na bebi krjajem ovog mjeseca pa do sredine sljedećeg pa se nadamo uspjehuZanima me još da li višak kila (ne puno par) može utjecati na začeće,iako cijeli život imam par kg viška i općenit sam ok što se tiče zdravlja.Želim vam puno uspjeha svima.
Hej evo i mene, jednom sam napisala tu kako imam problem sa miomima i onda vise nisam mogla naci forum,da,ne snalazim se bas po forumima,al evo da napisem nesto i o citanju foruma,naime kako sam imala polip i miom tako sam bas poduzela dosta nekih prjedloga sa foruma od vrkute,od bioenergicara svega,vec sam bila dosadila i Bogu,pa otisla na operaciju i evo me nakon 1. ciklusa trudna,u 7 tt sad se bojim kako ce se nastaviti t,no ono sto vam zelim reci je da nikakva vrkuta marulja meni nije pomogla,vec mozak na pasu,vodite ljubav sto vise,da ne duljim,jako sam sretna i prestrasena,sretno i mozak na pasu.
Tyna
Cure meni je jucer bilo mucno i digla sam se usred noci povratit. Takoder imam temperaturu. Bila kod dr opce prakse, kaze da je viroza. 27.dc je.. I ja mislim da je viroza. A zanima me vase misljenje? Ne mogu se prestat nadat🙁
Ja sam narucila prek Wisha..internet trgovina...nes stila ebay.
Mono vidis nisam znala. Znaci onda bi sutra trebala doc m. Ili preksutra. Jej bas se veselim(i ne)
Ma nek bude kako bude. Opet ona faza..dosta mi je tak mi svejedno.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji