Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Prosinac 2016. 11:42

Cure,

Tena, ne znam radi cega ti može biti ta bol, može biti da M dolazi, može biti i neka implatacijska bol.
    Kad radis test??

Ana,
    O sigurno imas, posto ti je gin.rekao da se sprema.
    One roze lh trakice ja koristim i super su mi.
    Najbolje naruciti s ebaya a sad za prvu ruku s Njuškala.

Bebich, držim fige da test bude pozitivan :)
    Kao i ostalim curama da sto prije upali :))

bornastra
    13. Prosinac 2016. 12:54

Draga mono1111,

htjela sam sjesti i popričati malo sa doktoricom da se upozna sa cjelokupnom situacijom, ali nažalost sam saznala da je moja dok.otišla u penziju i sada ju mijenja svako malo netko.
    MM mi ne može pokupiti uputnicu jer on radi u drugom gradu, a ja kak sam rekla- trebala bi uzeti dan bolovanja da dobijem jednu jedinu uputnicu.

Čitala sam za Sunce, i mislim da ću se tamo i naručiti za idući tjedan jer sam na godišnjem. Nalazi gotovi isti dan. Ako nalazi budu dobri, i ako ne uspijemo nakon terapije u ovih 2 mjeseca, MM ide na spermiogram, ja dalje vaditi spolne hormone. Nakon toga ćemo imati kompletnu sliku. Ali ja se nadam da nam to sve neće biti potrebno, i da ćemo uspjeti prije ugledati naš toliko željeni plusić. Hvala ti na svim savjetima Mono1111. Puno sreće sutra na pregledu tebi i Teti5... :)

• Anaa26
    13. Prosinac 2016. 13:10

Najgora su mi ta pitanja " a kad cete vi?" " A sta cekate? " najvise od strane rodbine i dodje mi da ne idem nikud.. cak uopce ne zelim niti pricat puno o tome s bilo kim... jedina osoba kojoj bi zeljela rec kako se osjecam i koja bi me razumila je moja majka koje vise nema ma jojj...bas postanem pekmez kad dobijem M! 
    Kad vidim vas koje se patite puno duze nego ja.. pitam se odakle vam snagee kad je meni vec sad preko glave razmisljanja, racunanja plodnih dana i guglanja simptoma 

• Anaa26
    13. Prosinac 2016. 13:14

Wannababysomuch jel mi mozes reci gdje si i koji toplomjer narucila? Bas ja guglam ne znam jel bi narucila ili da odem u ljekarnu ne znam kako se krecu cijene

bebich
    13. Prosinac 2016. 13:54

Anaa26 ja sam ti kupila u ljekarni obični, nije to skupo, mislim da su do 100 kn.

Wannababysomuch problem kod nas nije utvrđen neki osim mojih ovulacija koje nisu redovite + su zadnje rekli da imam blagi oblik PCO ... nikad prije nije nitko to spomenuo ali eto... drugo je sve ok. Pa su mi rekli neka probam smršaviti ... ja skinula oko 7-8 kg ... pa sam zaintrigirala doktoricu ... jer sam bila ustrajna i napravila sve.

nena27
    13. Prosinac 2016. 14:10

Uh jeste se raspisale jedva sam sve pročitala, čestitke svima na +, ja danas idem na folikulometriju nakon klomifena danas mi je 12 dc i vjerovatno večeras krećem u akciju nadam se da će sve proći u redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI