Mono cestitam od srca!!!! Jako mi je drago zbog tebe!!
Imala sam cistu 2 cm koja je bila prozvana endometriozom, sad je nema vise. CA 125 sam vadila, ok je bio, ne sjecam se tocno koliko ali sve ok..
Monoo čestitaaam :))
Ja sam ipak napravila test jutros no bio je negativan.
Od M i dalje ni traga.

Cure, puno hvala na cestitkama i dobrim željama :)))
I ja vama također želim sve najbolje :)
Bebich, u biti iscjedak je bio nekih 3 dana prije nego sto mi je poceo smeđi iscjedak, onako bijeli kao pred M, i onda je postao proziran, ali ful malo. A negdje kad mi je vec kasnila, znaci ne prije testa sam dobila onaj suncani iscjedak.
Žuti je kao Sunce :) zato se tako i zove. To mi je bilo i u prosloj T.
Sad koristim Utrogestan pa ne znam koji mi je iscjedak, kad je taj pomiješan s Utrogestanom :/
Petra, i meni je bila ta velicina. Ne brini, i da je to endometrioza, a nije, ja sam prvi put ostala T s tom kakti endometricnom cistom. Samo prati ako ne raste i ne zadaje ti probleme ne smeta ti.
Teta, kad je bila zadnja M? Koji je dns tj? Ja mislim da je beta ok za neki 5 tjedan koji pretpostavljam da jesi.
Ako nemas nikakvo krvarenje sve je onda ok.
Mene je prosli put u T, znaci drugi put toliko bolilo, i pisala sam o tome. Imala sam grceve i budila se po noci, nesto strasno a tada je sve bilo ok, želim reci da to kod mene nije bio znak spontanog.
To ti zna biti normalno. Maternica se siri, svakako pij Magnezij od 375, imas i šumeći i Mg opusta misice i ligamente maternice. Mg pij svaki dan.
Opusti se, znam da si u strahu ali nažalost ne možeš nista promijeniti. Ja vjerujem da ce s tobom sve biti ok. Da li ces vaditi betu ponovno? Možeš ako želiš radi sebe, da te smiri, beta se mora pravilno duplati, iznad 1000 ti sporije raste, svaka 3 dana cca.
Izvadi betu ako ces se na taj nacin smiriti. Ne brini. Misli pozitivno :)
Barbara,
Ja volim biti na ovoj temi :) Ovdje mislim i da cu ostati :))
Jako mi je drago ako nekome mogu pomoći savjetom nekim...ovdje sam najvise pisala i nekako mi je ugodno ovdje :)
Little G, super za srcekooo :) Drago mi je, biti ce sve super.
Dreams, ako ne dobijes M za dva dana, napravi jos jedan test.
Ako ne, bude iduci mjesec :)
Valjda sam svima odg :))

I cure, moji simptom T !!: groznica, stalno mi je hladno !!!! Inace mi je stalno hladno, ali sad se ttrsem, noge i ruke led ledene.
Ne znam zasto mi je tako. Radi tog heparina bi bilo logicno da mi je toplije jer je krv razrijeđena i bolja je prokrvljenost.
I ruke mi trnu.
Hm...pitati cu sri.
Možda je to ako mi je povisena T iako nisam mjerila jer imam neki glupi toplomjer koji svaki put drukcije pokaze.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji