Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2016. 16:56

Hvala bornastra! Sutra javim kako je proslo na uzv. Mono, od tebe ocekujem isto :-*

wannababysomuch
    13. Prosinac 2016. 17:44

Tyna..oprosti..operacija cega ?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    13. Prosinac 2016. 17:48

Tena, tako bi trebalo biti u pravilu, bas me zanima kada i ako ces dobiti ovaj mj. :)

Majaaa, napravi test, iako je moguce da je viroza neka. Sad su svi bolesni, ali držim fige da je T u pitanju.

Goga, pa navodno opada plodnost ali ako imas ovulacije i muževi plivači plivaju, dogoditi ce se T.
    Držim figeeee

AngelLove
    13. Prosinac 2016. 17:54

Goga76 dobrodošla  Nikad nije kasno! Šogorica koja je 10 godina starija od mene oboje djece iz prve u kasnijim godinama, a ja nikako pa nikako..

Evo da se javim cure, danas sam si nekako vratila nadu  22 dc mi je. svakodnevne glavobolje i dalje ne prestaju (svaki, al svaki dan od kasnog popodneva do navečer dok ne odem leć), spavam turbo svaki dan koda za života nisam spavala i danas mi se pojavio bijeli gusti iscjedak koji NIKAD nisam imala  naravno da sam odma išla googlati i internet kaže da je to dobar znak  bivše trudnice, šta vi mislite? jeste ga imale? makar mi se čini malo prerano za to, al mene je ipak obradovalo :) (p.s. - bazalna temp. povišena - al to ništa ne znači pošto imam još dana do očekivane M, al od ovulacije svaki dan samo raste)

mono1111
    13. Prosinac 2016. 18:02

Angellove,
    Ja sam dobila bijeli iscjedak negdje 25 dc i vec sam mislila da mi M dolazi jer inace znam dobiti 3 dana prije M.
    Držim fige da je uspjelooo ovaj mjesec.

AngelLove
    13. Prosinac 2016. 18:10

jeeeej 
    Ja općenito imam dosta oskudni iscjedak tako da mi ovo nikako nije bilo jasno. Kad sam se obrisala (išla sam na wc da oprostite ) - bijeli iscjedak pa otprilike ko 2 čajne žličice, pa sam ostala  koji vrag se događa  al sam poslije pročitala da može biti dobar znak 

Mono1111 koliko dana nakon tog iscjedka si radila test da ti je bio pozitivan? 

mono1111
    13. Prosinac 2016. 18:16

Angellove,
    Radila sam znaci nakon 2 ili 3 dana, i skoro svaki dan za redom i svi su bili negativni jer sam koristila neke glupe s ebaya. A 28 dc mislim da je bio 28 dc sam dobila neki smeđi iscjedak pa sam mislila da ce uskoro M.
    I tako je to trajalo do negdje 32 ili 33 dc kad sam u ljekarni kupila test i pozitivno je pokazao.
    Nemoj koristiti te s ebaya, nisu pouzdani.
    Kad ti je bila O? Ako znas??

AngelLove
    13. Prosinac 2016. 18:20

Po mojim procjenama prije tjedan dana :) Tako da sam mislila test za nekih tjedan dana raditi. M mi je u prosjeku svakih 29 dana (al nije uvijek isti ciklus, ove godine najkraći je bio 20 dana, najduži 32 dana)

mono1111
    13. Prosinac 2016. 18:54

Pricekaj jos koji dan, pa napravi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.