Mono zamisli da budu blizanci..haha 😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
12.mj najplodniji kad su svi najopusteniji hahahha, otprilike kao i 8.mj a meni u vrijeme opustanja dolazi M, mislim da ce ovo biti dugi, tuzni blagdani
osim ako se dogodi neko cudo, ali trenutno nemam snage vjerovati u to..
Vec 4. mjesec pokusavamo da zatrudnimo..trebam da dobijem M 17.12. za 5 dana pa cemo da vidimo...vec tri zadnja mjeseca sam imala sve simptome trudnoce pa sam opet dobila M 😀 ovaj put moji simptomi se razlikuju od prethodnih jer su mi dojke ogromne i imam puuuno nekakvih vena po njima...imam probadanja u donjem dijeli trbuha a najvise u desnom jajniku...ne znam vise...nadam se da necu dobiti M
Bebich,
Ma nemam neke posebne simptome.
Bole me cicke i to je u pravili to je to, danas sam bas umorna bila, možda je to zato jer sam se u 6 probudila.
Tena, svakako odi kod gin.da ti bar neke osnovne pretrage napravi.
Blizanci, hahahhaha, ne vjerujem.
Teta, M mi je bila 5.11. i dns sam po kalendaru 5 + 2,
Mislim da se ne moras brinuti, glavno da beta raste.
Kad ides kod gin,?? sorry, zabb sam
Mono,
u srijedu idem, kad i ti :)
Citala sam da GV raste cca 1mm/dan, pa se nadam da ce sad imati barem 5mm, u petak je bila 2mm, samo neznam koliko velika mora biti da bi se unutar nje vidio plod.. Znas ti?
Kako si danas? Nemoj nista brinuti, samo se opusti i uzivaj :-*
Teta, poslala sam ti zahtjev, pls prihvati da ti mogu pp poslati.
Ne znam koliko bi ttebala biti GV da se vidi plod ali vjerujem da bi ti se u sri mogao vidjeti.
Držim figeee, možda bude i srce kucalooo !
Danas sam malo bolje, smirila me beta :)
Jedva cekam srijeduuu, mislim da bi se meni trebalo rada isto vidjeti plod.
Kako si ti?? Koje ti imas simptome?
Angell,
Dojenje je jedna vrsta kontracepcije, hocu reci da prolaktin koji raste i dosta je visok kod dojenja sprijecava implataciju jajasca i zato neki put teze dolazi do T.
Naravno, kod nekih to nema veze i do T dolazi.
Držim figeee da i tebi uspije brzoooo :)
Pajina mala,
Držim fige da je ovaj mj.dobitan :)
Eto imam pitanje...OPET.. haha. Uzas me probada u jajnicima..al ne onak ko da cu m dobit..neznam.. cudno mi je.. sad pa mislim da je neka upala u pitanju..
nove cure dobro dosle.. nadam se da ce plusici brzo.. vidim da zapravo dosta kratko pokusavate.. e pa nadam se da cete se kratko zadrzati ovdje na planiranju i prebaciti se na trudnicke teme. 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji