Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2016. 07:49

Mono, isto imam 26 :) Po tvom iskustvu, svemu sto znas i svemu sto si nazalost prosla, dala bi ti vise.. Da te ne uvrijedim, zao mj je kad netko full mlad prolazi kroz sve to.. Ma zao mi je uvijek kad se cure muce :(
    Najradije bi da se sve s ove teme preselimo na trudnocu :)
    Sad se osjecam dobro, u srijedu cu vidjeti dal GV napreduje i nek mi gin da uputnicu za betu.
    Ti u srijedu isto na pregled? :)

• M@lena
    11. Prosinac 2016. 11:50

6. dan poslije ovulacije imala sam jako zatezanje maternice i bol u donjem dijelu ledja. Nekako mi to cudno jer sam nesto slicno tome osjecala u trudnoci koja je zavrsila spontanim... iskreno nije mi bas svejedno. Ima li tko kakva iskustva ili saznanja o tome ili nesto slicno?
    Inace sve je u redu i jajnici i maternica, papa test uredan, cervikalni b. uredni, krvna slika i nalaz urina idealni...

mono1111
    11. Prosinac 2016. 11:55

Teta, eto vrsnjakinje :)
    Mislim da nazalost jako puno mladih cura danas ima problema, bilo da je zacece u pitanju, bile neuspjesne T.
    Zato mislim da je def.najbolje poceti planirati sto prije, jer valjda svatko ( rijetko tko ne ) mora uzeti u obzir da ce mu trebati neko vriieme za zacece, makar je sve u redu s njima, na moguci spontani...itd.
    I ja idem u sri na uzv, nocas sam sanjala da mi je beta malo narasla, koma, imam nocne more, sutra idem vaditi betu, nadam se da nece biti toliko koliko sam ju sanjala... :(
    Jako sam opterecena i prestrasena. 
    Mora sve ovaj put biti ok s tobom :)
    Sigurna sam da budee :))))

Malena,
    Nikako ds te pitam, uvijek zabb, sorry :)
    U TORCHU su ti antitijela prisutna trenutno i jako su visoka na CMV??
    Ja sam isto radila TORCH ali su mi sadasnje stanje kao negativna  iako pise da sam prebolila i cmv i parvovirus i ne znam sto sve ne.
    To onda znaci da ga vise ne možeš dobiti???
    Kad možeš poceti raditi na T? Kada antitijela padnu??

wannababysomuch
    11. Prosinac 2016. 12:21

Cure jel rano radit test na 12 dpo? Tj radit cu sutra ujutro kad ce bit 13dpo. Nekak se opet ko budala nadam. I opet cu se razocarat i bas ce me izbedirat taj minus jer nema nikakvih naznaka nit pmsa nit t. 😐

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Majjjjja5
    11. Prosinac 2016. 12:39

Teta i Mono probajte se opustit, uzivajte u trudnoci i sve ce proci ok bez problema uz Bozju pomoc😊.. Wannababy ne znam mislim da je rano, znam kako ti je i ja se nadam ko budala( a rekla sam si da necu dopustit da me to obuzme opet), ne znam jedino sto mi moze pomoc je vremeplov da ubrzam vrijeme😂

mono1111
    11. Prosinac 2016. 12:58

Malena,
    Možda se taj dan dogodila implatacija. Normalno je zatezanje i povremena bol.
    Nemoj mislim ako ces u iducoj T imati simptome slicne i u prvoj T, da ce se isto dogoditi spontani, prva T je tekla u redu na pocetku i tek se u 12 tj tebi dogodio spontani. Prije vjerujem da je sve bilo u redu i to su sve simptomi T koji su potpuno normalni.

Wannababy,
    Možeš, ali moras znati da ti možda nece pokazati.
    Meni oni s ebaya uopće nisu pokazali .pa možda da kupiš normalni u ljekarni? Da li tocno znas kada ti je bila O?? 

Majaaa,.pokusavam  ali mi ne ide :)))
    Hhe

• Majjjjja5
    11. Prosinac 2016. 13:12

Mono imam osjecaj sto vise znam o spontanima i tim svim stvarima da mi je to gore, da bar nista ne znam i ne citam i ne istrazujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.