Pozdrav svima..
Danas sam dobila šestu neželjenu M... i stvarno ne mogu vjerovati da jos uvijek nisam ostala trudna i osjecam se lose zbog toga pogotovo ovaj mjesec jer sam bila kod ginekologa 12dc i rekao mi je po velicini folikula da bi ovulacija trebala nastupiti sutradan.. naravno imali smo odnose i svejedno nisam trudna... i sad se brinem imam li uopce ovulaciju..razmisljam da uzmem trakice s njuskala jer mi se ove s e baya neda toliko cekati..pa bi molila one koji su uzimali s njuskala da mi daju link jer vidim da ih ima vise pa ne znam koje bi uzela..
A vi koje ste pisale da se trudite oko godine dana i da su vam svi nalazi uredni jeste li isli privatno raditi ih ili? Jer je meni moj ginekolog napravio samo uzv i uzeo papu, a za sve ostalo rekao da je rano jer se trudimo tek 6 mj i po njegom nema potrebe..
Hvala unaprijed
Anaa26 znam da nije utješno ako ti kažem - tek 6.
Meni je moja ginekologica godinama govorila kako je kod mene sve divno, kako sam zdrava, mlada, lijepa i da ću ja od prve ostati trudna.
Eto me, prošlo je više od 27 mjeseci, 27 neželjenih mengi... ZNAM, nije utješno, no svakako ako je doktor najavio ovulaciju onda je imaš... s trakicama probaj pratiti plodne dane isto pa pokrivajte prije, poslije, itd.... možda da dragi napravi spermiogram čisto da vidite da je s njegove strane sve ok ? ...
Jesi probala mjeriti bazanu temperaturu??
Hvala vam na odgovorima i na dobrodoslici ... znam da vas ima koje se trudite godinama pa mojih 6 mj djeluje malo
al eo ja sam vec u fazi kad dobijem M da ne zelim izac iz kreveta, a pogotovo odlaziti u goste kod prijatelja koji vecinom imaju djecu...gledam u trudnice i djeciju robicu po trgovinama ko kakav manijak
u pravu si narucit cu samo za ovaj mjesec s njuskala... A mislim da cu pricekati jos mjesec- dva, ako ne ostanem trudna poslat cu dragoga na spermiogram i ako sve bude u redu trazit cu pretrage za sebe... lako je njima rec opustite se i ne mislite na to...opusti se ti
Nisam mjerila bazalnu...al mogla bi i to poceti... mjeri se svako jutro jel?
Drage zene sta da vam kazem osim da vam zelim isto sto i sebi
Cure,
Tena, ne znam radi cega ti može biti ta bol, može biti da M dolazi, može biti i neka implatacijska bol.
Kad radis test??
Ana,
O sigurno imas, posto ti je gin.rekao da se sprema.
One roze lh trakice ja koristim i super su mi.
Najbolje naruciti s ebaya a sad za prvu ruku s Njuškala.
Bebich, držim fige da test bude pozitivan :)
Kao i ostalim curama da sto prije upali :))
Draga mono1111,
htjela sam sjesti i popričati malo sa doktoricom da se upozna sa cjelokupnom situacijom, ali nažalost sam saznala da je moja dok.otišla u penziju i sada ju mijenja svako malo netko.
MM mi ne može pokupiti uputnicu jer on radi u drugom gradu, a ja kak sam rekla- trebala bi uzeti dan bolovanja da dobijem jednu jedinu uputnicu.
Čitala sam za Sunce, i mislim da ću se tamo i naručiti za idući tjedan jer sam na godišnjem. Nalazi gotovi isti dan. Ako nalazi budu dobri, i ako ne uspijemo nakon terapije u ovih 2 mjeseca, MM ide na spermiogram, ja dalje vaditi spolne hormone. Nakon toga ćemo imati kompletnu sliku. Ali ja se nadam da nam to sve neće biti potrebno, i da ćemo uspjeti prije ugledati naš toliko željeni plusić. Hvala ti na svim savjetima Mono1111. Puno sreće sutra na pregledu tebi i Teti5... :)
Sortiraj odgovore
Najstariji