Bebich,
Ma nemam neke posebne simptome.
Bole me cicke i to je u pravili to je to, danas sam bas umorna bila, možda je to zato jer sam se u 6 probudila.
Tena, svakako odi kod gin.da ti bar neke osnovne pretrage napravi.
Blizanci, hahahhaha, ne vjerujem.
Teta, M mi je bila 5.11. i dns sam po kalendaru 5 + 2,
Mislim da se ne moras brinuti, glavno da beta raste.
Kad ides kod gin,?? sorry, zabb sam

Mono,
u srijedu idem, kad i ti :)
Citala sam da GV raste cca 1mm/dan, pa se nadam da ce sad imati barem 5mm, u petak je bila 2mm, samo neznam koliko velika mora biti da bi se unutar nje vidio plod.. Znas ti?
Kako si danas? Nemoj nista brinuti, samo se opusti i uzivaj :-*
Teta, poslala sam ti zahtjev, pls prihvati da ti mogu pp poslati.
Ne znam koliko bi ttebala biti GV da se vidi plod ali vjerujem da bi ti se u sri mogao vidjeti.
Držim figeee, možda bude i srce kucalooo !
Danas sam malo bolje, smirila me beta :)
Jedva cekam srijeduuu, mislim da bi se meni trebalo rada isto vidjeti plod.
Kako si ti?? Koje ti imas simptome?
Angell,
Dojenje je jedna vrsta kontracepcije, hocu reci da prolaktin koji raste i dosta je visok kod dojenja sprijecava implataciju jajasca i zato neki put teze dolazi do T.
Naravno, kod nekih to nema veze i do T dolazi.
Držim figeee da i tebi uspije brzoooo :)
Pajina mala,
Držim fige da je ovaj mj.dobitan :)

Eto imam pitanje...OPET.. haha. Uzas me probada u jajnicima..al ne onak ko da cu m dobit..neznam.. cudno mi je.. sad pa mislim da je neka upala u pitanju..
nove cure dobro dosle.. nadam se da ce plusici brzo.. vidim da zapravo dosta kratko pokusavate.. e pa nadam se da cete se kratko zadrzati ovdje na planiranju i prebaciti se na trudnicke teme. 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozdrav svima..
Danas sam dobila šestu neželjenu M... i stvarno ne mogu vjerovati da jos uvijek nisam ostala trudna i osjecam se lose zbog toga pogotovo ovaj mjesec jer sam bila kod ginekologa 12dc i rekao mi je po velicini folikula da bi ovulacija trebala nastupiti sutradan.. naravno imali smo odnose i svejedno nisam trudna... i sad se brinem imam li uopce ovulaciju..razmisljam da uzmem trakice s njuskala jer mi se ove s e baya neda toliko cekati..pa bi molila one koji su uzimali s njuskala da mi daju link jer vidim da ih ima vise pa ne znam koje bi uzela..
A vi koje ste pisale da se trudite oko godine dana i da su vam svi nalazi uredni jeste li isli privatno raditi ih ili? Jer je meni moj ginekolog napravio samo uzv i uzeo papu, a za sve ostalo rekao da je rano jer se trudimo tek 6 mj i po njegom nema potrebe..
Hvala unaprijed
Pozdrav svima..
Danas sam dobila šestu neželjenu M… i stvarno ne mogu vjerovati da jos uvijek nisam ostala trudna i osjecam se lose zbog toga pogotovo ovaj mjesec jer sam bila kod ginekologa 12dc i rekao mi je po velicini folikula da bi ovulacija trebala nastupiti sutradan.. naravno imali smo odnose i svejedno nisam trudna… i sad se brinem imam li uopce ovulaciju..razmisljam da uzmem trakice s njuskala jer mi se ove s e baya neda toliko cekati..pa bi molila one koji su uzimali s njuskala da mi daju link jer vidim da ih ima vise pa ne znam koje bi uzela..
A vi koje ste pisale da se trudite oko godine dana i da su vam svi nalazi uredni jeste li isli privatno raditi ih ili? Jer je meni moj ginekolog napravio samo uzv i uzeo papu, a za sve ostalo rekao da je rano jer se trudimo tek 6 mj i po njegom nema potrebe..
Hvala unaprijed
Ej draga.. znam kako ti je, kao i sve mi ovdje 🙁 pogotovo kad pikiras i znas da ste se keksali bas u te dane, a nista!
Nikad nisam mislila da ce nam to biti problem!!
Ja zapravo i ne znam tocan broj mjeseci u kojima smo se realno mogli nadati plusu, jer bilo ih je da smo bas fulali te dane, ali ja cu reci svojoj da je prosla godina. Ko da ona zna 😜 a ti ako si svom vec rekla da je tek 6 mj.je malo glupo da sad muljas, ali sta te briga..ako jos mjesec, dva ne uspijete trazi pretrage. Ko da bas mora biti 1 godina i ko da bas oni sve zapamte.
Sto se tice trakica za njuskalo ne znam, ali ni sa ebaya se ne cekaju jako dugo. Cca 2 tjedna. Mozda, ako ti je hica naruci 10ak sa njuskala, a za kasnije s ebaya jer su najjeftiniji, a identicni!
Eto samo sam ti htjela pozelit dobrodoslicu u nadi sa se uskoro selimo na drugu rubriku 😉
Anaa26 znam da nije utješno ako ti kažem - tek 6.
Meni je moja ginekologica godinama govorila kako je kod mene sve divno, kako sam zdrava, mlada, lijepa i da ću ja od prve ostati trudna.
Eto me, prošlo je više od 27 mjeseci, 27 neželjenih mengi... ZNAM, nije utješno, no svakako ako je doktor najavio ovulaciju onda je imaš... s trakicama probaj pratiti plodne dane isto pa pokrivajte prije, poslije, itd.... možda da dragi napravi spermiogram čisto da vidite da je s njegove strane sve ok ? ...
Jesi probala mjeriti bazanu temperaturu??
Hvala vam na odgovorima i na dobrodoslici ... znam da vas ima koje se trudite godinama pa mojih 6 mj djeluje malo
al eo ja sam vec u fazi kad dobijem M da ne zelim izac iz kreveta, a pogotovo odlaziti u goste kod prijatelja koji vecinom imaju djecu...gledam u trudnice i djeciju robicu po trgovinama ko kakav manijak
u pravu si narucit cu samo za ovaj mjesec s njuskala... A mislim da cu pricekati jos mjesec- dva, ako ne ostanem trudna poslat cu dragoga na spermiogram i ako sve bude u redu trazit cu pretrage za sebe... lako je njima rec opustite se i ne mislite na to...opusti se ti
Nisam mjerila bazalnu...al mogla bi i to poceti... mjeri se svako jutro jel?
Drage zene sta da vam kazem osim da vam zelim isto sto i sebi
Anaa26 najlakše je reći - opusti se i ne misli na to ... s vremenom je sve teže ne misliti na to pogotovo kad se krene s nekom terapijom .. kako neću mislit na to. Kao i oni kojima se 'desi' neplanirano, pa jedno, pa drugo, pa njihovo već hoda, a ti plačeš nad uloškom ... ali treba raditi na psihi i ne klonuti. Potraži neki hobi, nešto zbog čega ćeš manje misliti na sve to ...
kupi si digitalni toplomjer, i svako jutro kad otvorišo či prije dizanja i bilo čega s toplomjerom u usta. Postoje ti razne aplikacije za mobitel gdje možeš unositi iznos temperature pa dobiješ lijepu krivulju koja ti onda pokaže kada je bila O ... malo googlaj i skužit ćeš. Ne može biti na odmet. Bazalna + trakice i lako ćeš otkriti kada je O.
Hvala vam na odgovorima i na dobrodoslici …znam da vas ima koje se trudite godinama pa mojih 6 mj djeluje malo
al eo ja sam vec u fazi kad dobijem M da ne zelim izac iz kreveta, a pogotovo odlaziti u goste kod prijatelja koji vecinom imaju djecu…gledam u trudnice i djeciju robicu po trgovinama ko kakav manijak
u pravu si narucit cu samo za ovaj mjesec s njuskala… A mislim da cu pricekati jos mjesec- dva, ako ne ostanem trudna poslat cu dragoga na spermiogram i ako sve bude u redu trazit cu pretrage za sebe… lako je njima rec opustite se i ne mislite na to…opusti se ti
Nisam mjerila bazalnu…al mogla bi i to poceti… mjeri se svako jutro jel?
Drage zene sta da vam kazem osim da vam zelim isto sto i sebi
Ana.. to ti je tak.. dobines mengu..isplaces se.. sopas se cokoladom cipsima itd itd.. pa opet dode O,pa se nadas, pa menga. .al mi smo jake i izdrzimo mi to.. i jos hrpu toga. Sve za nade andele... bebich.. 27 mj😱😱😱..meni se mojih 17 mj cini previse..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji