Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjjjja5
    11. Prosinac 2016. 16:05

Wannababy,
    meni vise ne treba, dosli podocnjaci do poda, nikad me ne iznevjere to znaci da ce i vjestice za koji dan stici. Jedino mi je bilo cudno sto su me kriza boljela dok sam lezala ili sjedila i sto me trbuh samo malo zatezao, sada uopce ga ni ne osjecam. Eto me muz sad tjesio, ja sam vec umorna od toga jesam nisam,test onaj, trakica ona, sluz ovakvva onakva. A sta cu, idemo ponovo u borbu

mono1111
    11. Prosinac 2016. 16:27

Tena, dns ti je 11 dpo, radi test najbolje za dva dana.
    Ako ne pokaze, onda pricekaj da ti zakasni.

Majaaaaaa,
    Meni je prvi put bilo bolje, mislim nisam ni ja znala o spontanima i o svemu tome, iako kad je ipak dosao spontani bila sam u komiiii.
    Drugi put mi je bilo gore jer sam sve znala, ali opet sam si mislila da se vjerovatno prvi put slucajno dogodilo i da ne mora biti da ce se spontani ponoviti, ponovio se.
    A sada, vec sam rekla kako se osjecam.....uzas.

• Majjjjja5
    11. Prosinac 2016. 17:41

Jelda Wannababy, tocno to nam treba :))

mono1111
    11. Prosinac 2016. 18:04

Pa znate sto, cure??
    Zadala sam si cilj, to je ono sto želim i proci ću sve da bi ga ostvarila ! 
    Makar se na trepavice popela !!!!!!

Držim fige da upali ovaj mjesec, ili ako ne ovaj, onda idući kada vas ovaj Božić i Novaa opusti !!!!
    :)

wannababysomuch
    11. Prosinac 2016. 19:02

Ma bit ce.. hah.. al ak nebu sad onda je za mene pauza.. malo duze vremena.. treba onda radit za ljecenje 😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.