Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    21. Studeni 2016. 21:18

A nema nam druge...😊
    Ja sam smisljala sve nesto sta bi mogla raditi po kuci kad ne radim da mi zaokupi misli ali mi to nije upalilo i sad sam odlucila upisati nesto,nekakav trening i sl. pa da me umori tako da kad dodjem doma umorna legnem i spavam... 😂😂

• Petra178
    21. Studeni 2016. 22:35

Giovi tako i ja, stalno spremam, cistim, kuham sve i svasta...samo da ne mislim...nekad upali, nekad ne, al prolage dani :)

Mono hvala ti puno na sto odgovora, bas ste divne sve cure! Bas treba podrska nekoga tko to isto prolazi, a dobro dode i u postu "olaksati dusu" ❤

Giovi
    21. Studeni 2016. 22:45

Petra178 moramo paziti da nam se nase druge polovice ne nauce na nasu pretjeranu vrijednost u kuci koja je izazvana skretanjem misli da ne bi poslije bilo problema...hahhahaha...salim se naravno...😂😂😂 
    Meni je draze ovdje podijeliti i olaksati dusu jer ovdje sve to prolazimo nego ljudima u svojoj blizini. mislim da sam se kolegicama i prijateljicama popela vec na vrh glave a tek 2mj pokusavamo... 🤗🤗

mono1111
    21. Studeni 2016. 23:03

Cure,

Ma nista :))
    Drago mi je ako nekome mogu pomoći pokojom sitnicom :)

Giovi,
    Ako nista ne treniras inace, ili alo nisi vježbala dugo, možda bi bilo loše da sad upišeš neki naporan trening, možda radje nesto lagano jer kod velikih naprezanja može izostati ovulacija, tako sam bar negdje procitala...
    Dobro je svakako vježbati polagano, puno se kretati i sl.
    Ja sam aktivna svakodnevno radi mog posla, iako mi nije fizicki nesto tesko, mislila sam upisati neki program za vježbanje za sebe, ali sam odustala sad prije T.
    Trebam se malo primiriti i odmoriti  i ovo kratko sto sam doma.:)

Giovi
    21. Studeni 2016. 23:46

Mono nisam dosta vremena da...prije sam joggirala ali onda je sezona i ne stignem i eto sad sam tu. Mislim posto radim u lokalu moze se reci da sam aktivna ali sada po zimi to i nije neka aktivnost s obzirom na obujam posla... 😊 
    Prekjucer dok sam guglala krvarenja u trudnoci nasla sam forum na rodi i danas sam citala tamo teme i sl. i ima neka cura isto nick mono111. jesi li to ti? Taj forum mi se cini nekako aktivniji nego ovdje i kao da ima vise cura tamo pa mi se,iskreno na prvu,malo vise svidja zato pitam..😶

• Majjjjja5
    22. Studeni 2016. 07:27

Mono cestitam od srca!!! Ja sam se oboruzala lh trakicama po tvom savjetu, trenutnno mi je vjestica pri kraju. Drzite fige da ovaj 6.mjesec po redu uspije!!

kathryn
    22. Studeni 2016. 07:57

Evo moja vjestica jucer dosla!   Planiram se sad opskrbiti lh trakicama ali bez obzira bila pozitivna ili ne radit cemo punom parom.   Mozda ovaj mjesec docekam pozitivnu jer bi se bas htjela uvjeriti u to sto sumnjam, da mi je O oko 20.-tog dana ciklusa. Ja mislim da ako ne upijemo ovaj mjesec da se idemo prijavit na humanu, pa neka vide sve..divim se svima koji se trude godinama, svaka cast na snazi...

• Petra178
    22. Studeni 2016. 08:56

Giovi kužimo se heheh 

Inače, u petak sam imala ovulaciju, strašni bolovi cijeli dan...a ciljali smo ovaj mj sve dane pa se nadamo da je (doslovno) urodilo plodom...muči me samo što od tad imam svaki dan bolove i probadanja. Jel to normalno? Ako je recimo uspjelo, jel to dobar znak ili nije ili nema ni veze s mogućom trudnoćom nego možda neka prehlada, upala? Iako me ne muči ništa, mjehur i sl. Zbunjena sam. 
    Nije tako dugotrajno kao na dan ovulacije, ali po par sati dnevno probadanje i grčevi, kao menstrualno..

• Petra178
    22. Studeni 2016. 09:47

E da i iscjedak gusti, bjelkasto žuti...danas već četvrti dan nakon ovulacije

nena27
    22. Studeni 2016. 10:16

Meni je pozitivna lh trakica bila 16 i 17 s tim da sam 17 mjerila i popodne, iako sam rekla da neću mjeriti bazalnu u tim danima sam mjerila a temperatura mi se digla tek 19.11. pa pretpostavljam da je 18-og bila ovulacija. Sad čekam iako mislim da mi je ova vrkuta baš produžila ciklus. Prošla 2 mjeseca sam bila na klomifenu i ciklus mi se produžio na 30,31 dan što nikad nisam imala uvijek je max. 28 dana, već mjesec i pol pijem vrkutu e sad ću baš vidjeti ovaj mjesec. Nadam se da ću ostat trudna jer navečer osjetim mučnine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.