Ali moguće da ti je kasnije, obzirom da ju računaš 14 dana prije iduće M...nisi trudna?
pa s obzirom da nemam nikakvih simptoma, ni trudnoce ni pms-a, cisto sumnjam...bilo bi to jako lijepo i divno, ali vjerojatno se radi o mojim neredovitim ciklusima. Bila sam 4 mj na Duphastonu da mi regulira, i sad mi je ovo u biti 2 ciklus bez icega, prvi je bio 19 dana i sad evo jos nista...
Hej trudilice...
Evo mene nakon nekog vremena opet... ovo razdoblje sto me nije bilo u slobodno vrijeme sam citala razno razne teme ovdje cisto da ubijem vrijeme i ne razmisljam o mogucim ili umisljenim simptomima...nisam htjela prije tipkati da se nebi uklela ali eto posto se jako priblizilo vrijeme vjestice sad valjda mogu. 5.11. Mi je po aplikaciji koju imam bila O i tada smo i imali odnos. Odmah nakon nekoliko dana pocelo je probadanje dolje,napuhanost,bolne grudi,nervoza,iscjedak,par dana kao neka mucnina itd,ma svasta nesto a nista... vjesticu bi trebala dobiti za 2 do 3 dana i jutros sam nestrpljiva napravila test. Naravno negativan je tako da evo od ujutro ne znam dali sam tuzna,razocarana ili se jos potajno nadam...u stvari svo troje... 😏
Sve u svemu,zelim svima puno optimizma pa ce i plusici stici...😉
Maloprije sam opet napravila test opet pozitivan. Jutros u 6 i popodne u 18 h oba pozitivna. Kako god ja veceras krećem u akciju ujutro cu opet provjeriti lh trakicu i temperaturu(iako ju ovaj ciklus nisam mjerila vec znam napamet vrijednosti)
Petra ma znam sve mi je jasno 🙁Samo nekako si mislim da bez obzira sta mi radile da ce bebica doci bas onda kad treba samo naravno ne mozemo sjedit skrstenih ruku (ili nogu hahahaha) Ne gubit nadu i pozitivu ne hopsat samo da bi bio plus i urodit ce plodom, SIGURNA SAM! 💞
Kathryn ja isto kao i Petra koristim One step s ebaya i meni su se pokazale dobre. Evo danas je bas druga crtica potamnila u roku odmah.
Mozda da sljedeci mjesec (osim u slucaju da je vjetica spakirala kofere i ide na godisnji 😉) krenes ranije s trakicama! Mozda ti je O bila brzo poslije M. A i ako ti je prosli ciklus bio 19 dana, a sad vec doslo do 34 stvarno ne mozes ocjenit sama pa ih ja na tvom mjestu koristila odma poslije M.
Nena meni su isto tako znale bit dva dana cak po dvije trakice pozitivne..tako da nista neobicno!
Prionite poslu 😉
Lijepi poz svim radilicama na bebici,pa evo ni ja i moj muz vise ne znamo kak do bebice hehehe..sad imam ovaj mj čudnu i zbunjujuču situaciju ,pa mozda me moze neko posavjetovat:-)
imala sam mens 28.10 ,ovulacija mi je mogla biti negdje racunam si 10-11.11,od 5.11 ja i muz u akciji... sad jucer me abnormalno nešto bolilo u donjem djelu trbuha dosta dugo,i imam nekakav smedji iscjedak,i danas iscjedak nastavlja,ali u donjem lijevom jajniku i donjem djelu trbuha osjecam bol ,onak uzasno tupu,da u trenucima nemrem udahnut,sad moje je pitanje dali je mozda inplatacija ,dajte malo podjelite iskustva s menom
Pa jbmu misa maloga. Dajte plus vamo 😂😂 ja sam opet na pocetku. M pa O pa testici. Heheh
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
nadam se da će nam svima uskoro plusići, najkasnije kao poklon za Božić!
Zna li netko jel ovulacija nastupa nakon pottpuno negativnog lh testa, znaci npr.skroz blijede trakice ili kad vec pocinje svjetliti?
Nesto sam citala o sazrijevanju spermija 6-12 sati nakon izbacivanja, pa navodno ako ne prode toliko do ovulacije, nece ni pogoditi?
Znam da su pitanja glupa ali toliko sam vec luda od guglanja, cekanja, umisljanja simptoma...treba mi neko smirenje
Sortiraj odgovore
Najstariji