Meni isto stigla vjestica :(
Narucila sam prosli tjedan trakice s ebaya. Kolko je trebalo da Vam stignu!?
Hey, nešto samo malo čitala i lijepo je što ste tu jedna za drugu savjetom,podrškom,utjehom...pa sam se nekako odlučila pridružiti...nisam mama, no nakon 4 godine prestala sam piti kontracepciju i planiramo bebu pa me zanima neki savjet je li stvarno potrebno čekati neko vrijeme ili su to samo priče od prije 10 godina. Planiram skoro i redovan pregled ali zanimaju me neka vaša iskustva. Lijep pozdrav :)
Kolko sam ja cula, poslije prestanka uzimanja pilula si najplodnija al nemoj me uzimati za rijec nisam doktor ;)
Drage zene, imam jedno pitanje. Danas mi je 34. dan ciklusa i jos nisam dobila M i nikakvi simptomi me ne prate osim grudi koje su osjetljive vec nekih tjedan dana. Mjesecnice mi obicno dodje na 32.dan ciklusa. Maloprije sam primjetila blago crveni (roskasti) trag na papiru, je li moguce da je to implantacijsko krvarenje ako je zadnji odnos bio prije cca. 10 dana?
Dreams - ne trebas nista cekati. Ja sam pila kontracepciju 6 godina i rekla mi je moja da samo navalimo, sada ti jajnici ubrzano rade i najplodnija si, tako da samo uzivajte.
ivaa, ne bih rekla, ja imam takav iscjedak po 2 dana prije nego konacno dode vjestica, makar nikad neznas..kod svakoga je drugacije. Ako ne dobijes kroz jos koji dan najbolje da napravis test. :)
Ja lh trakice uzmem na njuskalu, za par dana mi dodu!
Hvala na odgovorima :)
Kathryn - s obzirom da si napisala da si prestala piti kontracepciju je li dugo trebalo da se ciklus vrati u normalu ? Znam da je to individualno ali ne znam što sad očekivati. Razmišljam uzeti trakice pa ako može i savjet vezi toga. Puna sam sad pitanja i hvala na odgovorima :)
Dreams,ja sam ti uzimala esmyu i 3mj uopce nisam imala M. TO su isto hormonske tablete. Ne mogu se bas usporedjivati sa standardnom kontracepcijom ali slican je princip ja mislim,samo u vecim kolicinama hormona. I prva M mi je bila potop (ali kao sto sam rekla uopce nisam imala M 3mj pa je to bilo i ocekivano) a druga i treca M kao po spagi... tocna u dan. Jedino su mi se simptomi Pms-a promijenili tj. produzili pa me ne prate samo prije M nego i sve dane M. Eto mozda pomogne.
A sto se O tice, ne koristim trakice pa ne mogu 100% reci ali po simptomima i ona mi je uredna i na vrijeme..
...A rekla sam si da se ovaj mjesec necu osluskivat 😛 i opet kroz glavu kao na pokretnim reklamama prolaze pitanja..a jel mozda ovo neki simptom, a mozda ovo..
A tek bi oko 1. trebala dobit! Aaaaaa izmori samu sebe!!
Morat cu si pocet ponavljat kao u onoj nekadasnjoj reklami: "Nemoj misliti na torticu! Nemoj misliti na torticu!"
Samo sto je tortica sad nesto drugo! 🍼🐣
Netko je pitao koliko se dugo cekaju trakice sa ebaya. Meni su dosle za cca.2 tjedna.
Saljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~ da nas ovaj mjesec sto vise umjesto O i vjestice napokon pocne cekati da upozna svoj smotuljak srece!!
Sortiraj odgovore
Najstariji