Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjjjja5
    19. Studeni 2016. 13:13

Hahah pa bas kuburim! Ma rekla sam si vise da to necu radit, svaki mjesec gledam svaki simptom svaku sitnicu pa onda kad ne bude nis onda spoj razocarenja ljutnje..prosli mjesec sam se manje vise opustila, ali nista ali Boze moj bit ce-nema predaje😊

Maja 3
    19. Studeni 2016. 14:33

Curke,drzite se! Doci ce +!!!!!
    Kratko sam bila tu,preselila se kod curka na whats app,i evo ja svoj docekala! Zelim vam da i vi sto prije to ostvarite!

• Amy11
    19. Studeni 2016. 14:59

Pozdrav drage klokanice,ponovo nakon par dana vam se javljam. Naime,tri dana sam koristila test za ovulaciju (otprilike po kalendaru 3 dana prije ocekivane ovulacije) uvijek su se pojavljivale slabe crtice. Eh tacno kad je ovulacija trebala biti ( ca 16.11.) nisam imala testova da utvrdim, i jucer sam ponovo pocela koristiti i dalje su slabe crtice. Mogucnost znaci da sam preskocila testirati kad je ovulacija trebala nastupiti. Zanima me ,da li nakon ovulacije (ko ima iskustva) testovi pokazuju nista ili slabe crtice ? tj nakon ovulacije da li test ista pokazuje ili nista.

Amy

• Amy11
    19. Studeni 2016. 14:59

Pozdrav drage klokanice,ponovo nakon par dana vam se javljam. Naime,tri dana sam koristila test za ovulaciju (otprilike po kalendaru 3 dana prije ocekivane ovulacije) uvijek su se pojavljivale slabe crtice. Eh tacno kad je ovulacija trebala biti ( ca 16.11.) nisam imala testova da utvrdim, i jucer sam ponovo pocela koristiti i dalje su slabe crtice. Mogucnost znaci da sam preskocila testirati kad je ovulacija trebala nastupiti. Zanima me ,da li nakon ovulacije (ko ima iskustva) testovi pokazuju nista ili slabe crtice ? tj nakon ovulacije da li test ista pokazuje ili nista.

Amy

mono1111
    19. Studeni 2016. 17:46

Amy,
    Nemoj pratiti menstrualni kalendar na mobitelu, to ti okvirno kaže.
    Pocni koristiti trakice nakon M, ili cca 9 dc i koristi dok god ne dobiješ pozitivnu trakicu, i dan poslije negativnu.
    Vjerovatno si preskocila O posto si ostala bez trakica.
    I nakon O ti je uvijek vidljiva ta crtica  meni uvijek.

barbara29
    19. Studeni 2016. 21:34

Maslacak draga CESTITKE!! Sad uzivancija i slatke tegobe 😉

Amy moguce da, da si bas fulala O. Najbolje se opskrbi trakicama na veliko haha i onda nemas brige! Meni i nakon onog full pozitivnog testa sljedeci bude slabiji, nije da nema testne crtice. A kao sto ti je Mono rekla nemoj se puno oslanjat na kalendar, on nek ti bude samo orjentacija. Trakice su tocnije.

EmaM uh blago tebi..iako koliko sam pohvatala mi ti ovdje vecina cekamo svoj 1. + pa ne znam hoces dobit odgovor, mozda bolje da probas pod "trudnoca" ali svakako cestitke!! A nama daj pokoji naputak kako doci do tog + ☺

Amy11
    19. Studeni 2016. 22:10

Mono i barbara hvala vam na odgovorima. ne oslanjam se uopste na kalendar sasvim,inace ne bih ni kupovala trakice. No ja se bojim da mozda ovulacije nikako nemam jer sam citala da je i to moguce. No uprkos svemu,nakon vjestice ja i mm hopsamo svaki drugi dan i sve do sad i tako ce biti do pocetka (nadam se da vjestica nece doci) drugog ciklusa. Eto (ne)ocekujem je 30.11. ,i po tome gledajuci da vjestica jos ne bi trebala,znam da je ne moguce imati neke simptome., Ne razmisljam o tome uopste jer ne zelim da umisljam sebi. Ali ipak,skoro mi se zamantalo ,stalno idem u wc piskiti i plus malo me boli donji dio kicme. A stvarno ne razmisljam uopste i opustena sam zaista. Ili je slucajnost ili su simtpomi vec tako rano tu. Sta mislite curke? :) 

Amy

Crna35
    19. Studeni 2016. 22:30

Curke imam jedno pitanje.
    Dali se lh trakice moraju koristiti vise puta dnevno ili je dovoljno jedanput?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI