Maslacak draga CESTITKE!! Sad uzivancija i slatke tegobe 😉
Amy moguce da, da si bas fulala O. Najbolje se opskrbi trakicama na veliko haha i onda nemas brige! Meni i nakon onog full pozitivnog testa sljedeci bude slabiji, nije da nema testne crtice. A kao sto ti je Mono rekla nemoj se puno oslanjat na kalendar, on nek ti bude samo orjentacija. Trakice su tocnije.
EmaM uh blago tebi..iako koliko sam pohvatala mi ti ovdje vecina cekamo svoj 1. + pa ne znam hoces dobit odgovor, mozda bolje da probas pod "trudnoca" ali svakako cestitke!! A nama daj pokoji naputak kako doci do tog + ☺
Curke imam jedno pitanje.
Dali se lh trakice moraju koristiti vise puta dnevno ili je dovoljno jedanput?
Amy11,moguce je,meni su smetali odredjeni mirisi,i mucno mi je bilo.
Isto sam sama sebe uvjeravala da je prerano,i da sam to sve umislila..
Amy,
Osobno mislim da je prerano za ikakve simptome.
Crna,
Ja i vrijeme O piškim dva puta dnevno, iako meni LH pik traje dugo, cak dva dana, nekome traje lh pik jako kratko pa zato za svaki slucaj piske i dvaput.
Ovisno koliko tebi dugo traje lh pik. Ako ti traje dugo i ako ga možeš uloviti onda je dovoljno možda jedanput dnevno.
Klokanice moje, aj pomagajte ako koja ima iskustva.
E ovako imam umnjak koji mi zapravo ne stvara probleme (ne boli), ali bi ga trebala vaditi. Odavno sam trebala..jer mi kao i vecini raste krivo. Nisam nikako isla jer me bilo strasno strah jer zub nikad nisam vadila, a pogotovo mi je bilo nezamislivo ici ga vadit u bolnicu.
Ne znam otkud, ali sad sam bas naumila rjesit ga, a strah sam potisnula, a i u cca.3.mj.planiramo selit van pa valjda i zato. Da rjesim ovdje.
Nebi ga dirala motda sad, ali na mesu pokraj njega imam kao pristic, a cula sam da je to znak ciste ispod!
E sad..prije 2 mj.sam se narucila kod zubara onako pod redovno i u medjuvremenu se pojavio i taj prist, a kazem, i naumila sam rjesit ga.
Sutra idem i planiram i njega sve pitati, ali sada dolazi onaj dio koji je tema ovog foruma 😊
Obzirom da smo prosli tjedan bili vrijedni 😊 postoji realna mogucnost da sam trudna, ali dobit trebam tek 1.
Sinoc sam malo istrazivala oko toga i dosla do zakljucka da je navodno opasnije snimanje zubi (jer ga moram slikat pr.oper.) nego anestezija.
Nebi mi to sad bila frka da nemam tu kvrzicu 😯
Luda sam!! S jede strane bi rjesila to prije nego odemo, a s druge ako ni ovaj mj.nismo uspjeli dajem nam jos jednu sansu i u prvom mj.i tako moram gini.pa planiram trazit pretrage.
Anyway jel ima koja iskustva s tim!? Ili mozda sa bilo kakvim slikanjem u ranoj trudnoci?
kad se najranije može vaditi beta? ili raditi test osjetljivosti 10mIU/ml?
za betu sam čitala da je normalna vrijednost 1-4, a da se već nakon nekoliko dana vidi i ako je znad 5 te da to ukazuje na trudnoću...ne znam samo koliko vjerovati tome? :)
da, ne mogu dočekati ni kašnjenje M, a kamoli iduću ovulacciju ako zatreba :(
Cure koje ste vec bile trudne, kad vam je kucni test pokazao plus? Sutra trebam dobit vjesticu pa neznam mogu li ga vec ujutro radit ako ju ne dobijem. Hvala na odg.
Sortiraj odgovore
Najstariji