Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    18. Studeni 2016. 17:48

Mislim da je O kada test pocinje blijediti, meni nikad nije skroz negativan, hocu reci uvijek mi je vidljiva druga crtica samo svijetlija.

Spermiji mogu preživjeti čak do 5 dana kažu neki, ali to mislim da su rijetke situacije.
    Cca možda 48 h prezive u vecini.

• Petra178
    18. Studeni 2016. 22:01

Uhh tko bi rekao da je tako tesko ostati trudan... 
    Kad god sam cula za ove sto slucajno ostanu, mislila sam da je veci problem izbjeci trudnocu! :D

• Majjjjja5
    18. Studeni 2016. 22:23

Petra178 i ja sam tako mislila😂.. Ko bi rekao..ali mislim da ukoliko nema zdravstvenih tegoba da je zaista bitno ne opterecivat se time, kad bude,bude.. Znam da je to gotovo nemoguce, ja iz mjeseca u mjesec kuburim😁

• Majjjjja5
    19. Studeni 2016. 13:13

Hahah pa bas kuburim! Ma rekla sam si vise da to necu radit, svaki mjesec gledam svaki simptom svaku sitnicu pa onda kad ne bude nis onda spoj razocarenja ljutnje..prosli mjesec sam se manje vise opustila, ali nista ali Boze moj bit ce-nema predaje😊

Maja 3
    19. Studeni 2016. 14:33

Curke,drzite se! Doci ce +!!!!!
    Kratko sam bila tu,preselila se kod curka na whats app,i evo ja svoj docekala! Zelim vam da i vi sto prije to ostvarite!

• Amy11
    19. Studeni 2016. 14:59

Pozdrav drage klokanice,ponovo nakon par dana vam se javljam. Naime,tri dana sam koristila test za ovulaciju (otprilike po kalendaru 3 dana prije ocekivane ovulacije) uvijek su se pojavljivale slabe crtice. Eh tacno kad je ovulacija trebala biti ( ca 16.11.) nisam imala testova da utvrdim, i jucer sam ponovo pocela koristiti i dalje su slabe crtice. Mogucnost znaci da sam preskocila testirati kad je ovulacija trebala nastupiti. Zanima me ,da li nakon ovulacije (ko ima iskustva) testovi pokazuju nista ili slabe crtice ? tj nakon ovulacije da li test ista pokazuje ili nista.

Amy

• Amy11
    19. Studeni 2016. 14:59

Pozdrav drage klokanice,ponovo nakon par dana vam se javljam. Naime,tri dana sam koristila test za ovulaciju (otprilike po kalendaru 3 dana prije ocekivane ovulacije) uvijek su se pojavljivale slabe crtice. Eh tacno kad je ovulacija trebala biti ( ca 16.11.) nisam imala testova da utvrdim, i jucer sam ponovo pocela koristiti i dalje su slabe crtice. Mogucnost znaci da sam preskocila testirati kad je ovulacija trebala nastupiti. Zanima me ,da li nakon ovulacije (ko ima iskustva) testovi pokazuju nista ili slabe crtice ? tj nakon ovulacije da li test ista pokazuje ili nista.

Amy

mono1111
    19. Studeni 2016. 17:46

Amy,
    Nemoj pratiti menstrualni kalendar na mobitelu, to ti okvirno kaže.
    Pocni koristiti trakice nakon M, ili cca 9 dc i koristi dok god ne dobiješ pozitivnu trakicu, i dan poslije negativnu.
    Vjerovatno si preskocila O posto si ostala bez trakica.
    I nakon O ti je uvijek vidljiva ta crtica  meni uvijek.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.