Bibi,
Ja osobno nikad nisam imala ureuplazmu ali ju je imala moja prijateljica. Također dobila antibiotike i to dvije ture mislim, ponavljala bris i ureoplazma je bila i dalje tu.
Sve je bilo ok, normalno rodila.
Citala sam da ureoplazma moze i pobacaj izazvati, ali ne vjerujem da ce to biti u tvom slucaju. Na antibiotixima si, sve ce biti ok.

Bibi ja imam ureaplasmu 10na 4, doduse nisam trudna ali jedna gin mi je dala sumamed i geonistin (to trudnice smiju, ako nam se daj Boze posreci), a druga mi je cak rekla da se tako male vrijednosti niti ne lijece...ipak sam popila sumamed, da ne riskiram pa ne daj Boze dode do najgorega, ali opusti se i lijeci i to je to 😉
Lijecite se oboje obavezno!
Petra178 fala ti!!! Večeras sam se vratila od ginice i nikako si misli umirit jer mi je sestra prepisala antibiotike koje joj je ginekologica navela kad je vidila nalaze ali nisam dobila nikakvo objašnjenje pa sam se pripala. Valjda da je nesto bi me primila u ordinaciju i obavila pregled fali ti još jednom
Poozz drage! Čestitam na plusićevima i šaljem aviončće sreče za veći uspjeh! ;) Već se dugo nisam javila jer nisam imala kaj pametno za reći! :D Imam pitamce. Ciklus mi traje između 24-28 dana. Ovaj mjesec ju čekam (nadam se da ne dođe) i sad je 34 dan! Trbuh polako boli vec 4 dana kao onda kad trebam dobiti! Vaše mišljenje, da li se imam čemu nadati (+??) ili ne? Iskreno, bojim se napraviti test da se ne razočaram! Hvala...
Ana Marija,
Napravi test. Biti ces mirnija.
Možda je T u pitanju a možda ti se nesto poremetilo.
Držim figee :)

Ajmee nisam još naišla na forum gdje tako brzo stižu odgovori i hvala vam na njima :)
Sad mi preostaje čekati 4.12.
Želim vam svima plusicee što prije :)

Hellouu :) kako ste mi?? evo da vam se javim u 10 ili 11 sam tjednu znat cu u utorak tocno jer dobivam prvu trudnicku sto zelim svima vama !!!! e ovako imala sam malo smeđi iscjedak pa nakon nekog vremena pojavilo se malo i krvi...uglavnom uz to i mucnina di nisam nista mogla jest i glavobolja...gin mi pri pregledu nije vidio nista lose ali kad sam mu ovo rekla dao mi je duphaston tablete pijem 2 × dnevno i sad mi je super.. eto pusa cure budite mi zdravo i borite se i dalje....pozdrav svima
ek
Evo me.. sabrala se i naoruzala hrabroscu... kupila test.. i eto mog plusica... jos zelim potvrdu doktora i sreci nema kraja... zelim vam svima da ga ugledate sto prije a trudnicama lijepu, urednu i skolsku trudnocu... :)
Ana-Marija cestitam😊😊..koliko dugo ti je trebalo?
Trebalo da zatrudnim?? Mi smo pokusavali vise od pol godine, al kak je m terenac nikako se nismo mogli poklopiti... :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji