Ajmee nisam još naišla na forum gdje tako brzo stižu odgovori i hvala vam na njima :)
Sad mi preostaje čekati 4.12.
Želim vam svima plusicee što prije :)
Hellouu :) kako ste mi?? evo da vam se javim u 10 ili 11 sam tjednu znat cu u utorak tocno jer dobivam prvu trudnicku sto zelim svima vama !!!! e ovako imala sam malo smeđi iscjedak pa nakon nekog vremena pojavilo se malo i krvi...uglavnom uz to i mucnina di nisam nista mogla jest i glavobolja...gin mi pri pregledu nije vidio nista lose ali kad sam mu ovo rekla dao mi je duphaston tablete pijem 2 × dnevno i sad mi je super.. eto pusa cure budite mi zdravo i borite se i dalje....pozdrav svima
ek
Evo me.. sabrala se i naoruzala hrabroscu... kupila test.. i eto mog plusica... jos zelim potvrdu doktora i sreci nema kraja... zelim vam svima da ga ugledate sto prije a trudnicama lijepu, urednu i skolsku trudnocu... :)
Ella31 CESTITKE 🤗💕, a i Ana-Marija takodjer! 💗
Ana-Marija onda ste vi relativno brzo i uspjeli obzirom da muz nije stalno kuci! ☺
Cure zelim vam objema lijepe i uredne trudnoce!!!
Cure cestitam.
Ana-marija moj isto nije doma stalno zbog posla, pa kad je O uzmem slobodan da i trk kod njega haha :)
Sto mi zene sve radimo za bebu
Cestitam na plusicima, a mi ostale, mozda je bas slijedeci mjesec nas...
Hvala vam cure.. Moram priznati da mi je to bila vjecnost cekati! Ubiti je sve u glavi! Za prvo nam se primilo od prve i sad nikako, onda vec i panika nas lovi, pa sto, zasto nije i tak... Istina je, kad se najmanje nadas onda se to i ostvari...
Saljem vam avioncice srece i puno plusica... ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji