Ovisi o testu koliko je osjetljiv.
3 dana prije ocekivane menge radila bio negativan(ebay test),dan kasnjenja geratherm early detect,veliki plus!
Barbara,
Mislim da je dozvoljeno raditi rtg zuba u T, ali ja bi izbjegla svako snimanje ako mogu.
Najbolje da pitas ginekologa za svaki slucaj.
Sto se tice testova za T, najbolje ih je raditi 14 dpo, eventualno 12 dpo.
Ili 14 dana nakon tog ciljanog odnosa.
Meni je test preko ebaya pokazao drugu crticu cak par dana prije ocekivane M.
Betu možeš vaditi vec nakon 10 dana, najbolje pricekati 12, 13 dana za betu.
Beta uvijek tocno pokazuje, i mislim da je i taj npr.nakon 12 dana uvijek veca od 5, naravno ovisi kako kod koga.
Hvala na odgovorima :) nisam htjela ranije radit jer mi se cini (nisam sto posto sigurna) da imam kasnije u ciklusu ovulaciju. Pretpostavljam zbog pracenja sluzi i temp.
Nadam se plusicu onda sutra :)
Zelim Vam svima plusice do bozica <3
Mono jel kod tog s ebaya druga crtica mora biti ikako vidljiva ili kao kod lh testa jednaka ili tamnija od kontrolne?
Iza na uputama piše da je negativno-samo kontrolna, pozitivno obje (ali su jednako tamne na slici). Na clearblue testu piše i svijetlija i jednako tamna znači da je pozitivan, pa me sad za ovaj to zbunjuje
Hej svima...
Maslacak Cestitam ti od ❤❤❤!!!
Sada pomalo i uzivaj...😉
Ja sam opet na pocetku odbrojavanja,trenutno M pa dalje po vojnom planu... nadam se trecoj sreci...😂
Nego,ovo mi je prvi put u zivotu da planiram i radim na bebi i ova dva prethodna mjeseca tj dva pokusaja mene iskreno sada malo i fasciniraju jer nikada nisam pratila pretjerano simptome,osluskivala svoje tijelo,pratila svaku minimalnu promjenu i sl. kao sad... neki dan kad sam dobila nezeljenu M nekako mi to bilo malo krvi pa mi to bilo cudno,pa sam guglala,pa nadobudna radila test i na kraju
kolegici na poslu sam rekla da su blazeni bili dani kad nisam radila na bebi pa nisam iscekivala nista nego lijepo kad dodje M samo odes u wc promijenis staro za novo i ne obracas pozornost na nista...😂😂
Hhahhaa,ne znam dali sam ijedan komentar do sad napisala ovdje a da ga ili nisam obrisala ili poslala prije nego ga dovrsim.😂
Uglavnom,eto ja sam se sama sebi smijala kako sam vec nakon dva mjeseca pošandrcala i sad sam rekla da nikakav test ne kupujem i ne radim dok mi M ne zakasni najmanje 2 dana pa sta god da bude... 😊😊
I Nadam se da ce ovo vrijeme darivanja podariti svim trudilicama ovdje najvece plusiceeeee
Petra
Kod testova za T s ebaya je dovoljno imati i sjenu cak da bi bip pozitivan.
Meni je tada kad sam radila bio pozitivan, ali je crtica bila toliko slabo vidljiva, vise kao neka sjena, betu sam radila ta dva dana cca i bila mi je preko 200 ako se ne varam, a taj test pokazuje vec od 10 ml / U.
Potrebno je da se pojavi bilo kakva druga crta, ne mors biti jednake boje kao kontrolna.
Giovi,
Tako ti je to. I ka pratim simptome, ne bi li koji osjetila a na kraju ispadne da izmisljam simptome.
Iako moram reci,.sad zadnji put kad sam ostala T nisam uopće mislila da sam T, hocu reci da nisam imala nikakve simptome...pogotovo prije ocekivane M.
Osim sto mi je bilo jako vruce( nisam to smatrala simptomom T ) cijelo vrijeme, i sto sam dobila uzasnu zelji za mozzarellom ( to sam samo pripisivala pms )
Ugl.nista posebno..
To je kako kod koga.
Želim reci da se probaj opustiti i ne razmisljati previse o simptomima jer ces ih na kraju umisliti.
Ne treba proci puno od O do M.
Ja sam odlucila ne osluskivati svoje tijelo jer ovako i onako necu nista saznati prije nego sto test napravim...nema mi druge nego cekati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji