Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra178
    23. Studeni 2016. 17:43

Meni su ciklusi 24-28 dana, pa mi je gin rekla da 7 dan ciklusa krenem s trakicama...

• Majjjjja5
    23. Studeni 2016. 17:48

Ajoj mono ja sam shvatila da si T!! Nema veze bit ces😁. Hvala curke na objasnjenju, navecer cu napravit test na trakici ali ne znam oce mi pokazat, al cim sumnjam na plodne dane bolj krenut u akcionen

kathryn
    23. Studeni 2016. 18:51

Dreams - prestala sam piti prosle godine u 6.mjesecu, od tada do sada ciklusi su mi varirali od 35 - 60 dana, nista mi nije pomagalo, probala sam s vrkutom, femisan a kapi..dala mi ginekologica duphaston, naravno tu je sve bilo 4 mjeseca ok dok sam ga pila i sad opet kako kad...ja sam imala i prije tableta problema tako da ja to ne pripisujem potpuno njima ali vjerujem da je utjecalo. Sve je to individualno..da se sada vratim mislim da ih nikad nebi pila...
    A lh trakice, cure su sad sve napisale..ja se nadam da cu ovaj mjesec vidit koju pozitivnu.. 

bibi54
    23. Studeni 2016. 20:28

Curke moje imam pitanje. Trudna sam 12tj i sve je u redu,beba raste.bez mučnina i svakakvih tegoba koje trudnice muče. radila sam briseve i pokazalo mi ureaplazma >10.4 i mycoplasma10.3. tko ima iskustva s time, uzasno se bojim da mi ne bude opasno za bebu. dobila sam antibiotike,sumamed i vaginalete ali stvarno sam u strahu.

mono1111
    23. Studeni 2016. 21:54

Bibi,
    Ja osobno nikad nisam imala ureuplazmu ali ju je imala moja prijateljica. Također dobila antibiotike i to dvije ture mislim, ponavljala bris i ureoplazma je bila i dalje tu.
    Sve je bilo ok, normalno rodila.
    Citala sam da ureoplazma moze i pobacaj izazvati, ali ne vjerujem da ce to biti u tvom slucaju. Na antibiotixima si, sve ce biti ok.

• Petra178
    23. Studeni 2016. 22:16

Bibi ja imam ureaplasmu 10na 4, doduse nisam trudna ali jedna gin mi je dala sumamed i geonistin (to trudnice smiju, ako nam se daj Boze posreci), a druga mi je cak rekla da se tako male vrijednosti niti ne lijece...ipak sam popila sumamed, da ne riskiram pa ne daj Boze dode do najgorega, ali opusti se i lijeci i to je to 😉

Lijecite se oboje obavezno!

• Ana-Marija
    24. Studeni 2016. 10:00

Poozz drage! Čestitam na plusićevima i šaljem aviončće sreče za veći uspjeh! ;) Već se dugo nisam javila jer nisam imala kaj pametno za reći! :D Imam pitamce. Ciklus mi traje između 24-28 dana. Ovaj mjesec ju čekam (nadam se da ne dođe)  i sad je 34 dan! Trbuh polako boli vec 4 dana kao onda kad trebam dobiti! Vaše mišljenje, da li se imam čemu nadati (+??) ili ne? Iskreno, bojim se napraviti test da se ne razočaram! Hvala...

mono1111
    24. Studeni 2016. 10:20

Ana Marija,
    Napravi test. Biti ces mirnija.
    Možda je T u pitanju a možda ti se nesto poremetilo.

Držim figee :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.