Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Studeni 2016. 17:02

Srndač,
    Ja koristim trakice, i pokažu mi, bar do sad jesu.
    Iako prvi mjesec koristenja nisam znala očitati da li je pozitivno ili negativno.

Petra,
    Imam neke roze,.piše Ovulation Lh Test Strip.
    Vjerovatno su to te koje ima i na Njuskalu.

barbara29
    11. Studeni 2016. 09:16

Vezano za lh trakice.. ne znam koja je sad sta pisala uglavnim najjeftinije su vam na ebayu! Ja sam mislim uzela 30 lh + 10 za trudnocu i bude stvarno bagatela. Mogu vam staviti link kasnije ako koja hoce.
    Ne znam uopce da li se moze staviti slika ovdje, ali pogledajte na netu kako ih zene lijepe jedan ispod drugog i bas se vidi porast iz dana u dan i to mi je bas super cisto da vam bude lakse sve pratit.
    Mislim da je uciteljica pitala zasto 2 puta,.. A u biti da si sigurna da ces uhvatit pik. I svaka bar otprilike pozna svoje tijelo, ali ja ih pocnem raditi od 10 dc, a nekad i 1 na dan jer vec sam magistrirala sve to, nazalost 🙁 A ako ste stvarno nesigurne kad vam je O pocnite i ranije.
    I ne mora se kontrolna uvijek vidjet kako je netko pitao, poanta i je da se pocne nazirati i tamniti kako se O blizi.
    Ja sam vec 2, 3 mjeseca imala 2 dana za redom po 2 testa dnevno ful pozitivno.
    Ako koja hoce mogu vam ja naruciti preko svog racuna.
    Ja se sutra opet pocinjem druzit s njima, a sto je jos bitnije i s muzem 😄😉 i onda pocinjemo neocekivati m!

Ugodan nadolazeci vikend trudilice moje 😉

MiuMau
    11. Studeni 2016. 22:55

Znaci cure moje, treci dan jako oskudnog krvarenja, nekoliko kapi dnevno... Inace imam predmenstrualno krvarenje, ali bude sve jace i jace prema menstruaciji... A i nikad ovak rano, tjedan dana prije nego sto bi M stigla u najboljem slucaju, bar prema O.

Traje li luteinski dio ciklusa (od O do M) nuzno 14 dana ili moze varirati? Citala sam da prvi dio varira o duzini ciklusa, ali da je drugi dio uvijek 14 dana, a zadnjih nekoliko ciklusa testiranja LH trakicama mi se zbilja poklapa s tim...

I je li moguce da implantacijsko krvarenje traje vise od 3 dana?  

Ne zelim se previse nadati, al ne mogu prestat razmisljati i kalkulirati 

• Amy11
    11. Studeni 2016. 23:30

pozdrav svim mamicama i buducim :) Molim one koje imaju malog iskustva u sljedecem: Po nekom OVU-kalendaru trenutno sam od danas u plodnim danima,medjutim citala sam da mnogim zenama se ovulacija desava prije ili kasnije gledajuci na taj kalendar. Ja i mm svaku drugu noc od prekljucer radimo na tome,pa me zanima postoji li mogucnost da ne uspije se pogoditi pak Prva trudnoca bi bila u pitanju a pocetak zadnje menstr. je bio 02.11. ,ciklus traje otprilike 28 dana. I po vama,kad bi bilo najbolje i najranije moguce raditi rani test na trudnocu . Hvala unaprijed i zelim vam ono sto i sami zelite za sebe :) 

Amy

mono1111
    12. Studeni 2016. 01:10

MiuMau,

Implatacijsko može trajati mislim 3 dana, ali ne duže od toga.
    Nakon koliko si dobila M, od kad ti je LH bila pozitivna??
    Mislim da ne bi ta druga faza ciklusa trebala trajati krace, nego 14 dana, pogotovo ako cikluse imas redovito i npr.svakih 28 dana.
    Najcesce implatacijsko traje jako kratko.
    Naravno, držim figeeeee :)

Amy,
    Odgovorila sam ti na drugoj temi.

MiuMau
    12. Studeni 2016. 08:26

Mono nakon tocno 14 dana od O, zadnjih nekoliko ciklusa sto mjerim... s tim da O racunam drugi dan od pozitivne trakice, i stvarno stima ta racunica...
    Cikluse nemam redovite, setaju od 29 do 40 dana, ali bez obzira na to, od O do M 14 dana, odnosno O mi seta ovisno o ciklusu, sad mi je bila 18dc, a kad je ciklus bio 40 dana O je bila 27 dc... 
    Ma na zalost imam osjecaj da je to opet neki disbalans hormona... luda sam vise, sanjam da sam trudna, bebe, da mi govore da sam trudna... razmisljam da se prijavim na psihijatriju, a ne na MPO 

mono1111
    12. Studeni 2016. 10:35

MiuMau,
    Jesi ti provjerila prolaktin?? Naime, ja imam previsok prolaktin i isto su mi ciklusi bili kao i tebi, tj.uvijek mi je kasnila M po tjedan, dva nikad nisam znala kad cu dobiti.
    Od nedavno pijem Bromergon za prolaktin i ciklusi su mi super :) 
    Isto tako previsok prolaktin sprijecava da se oplodeno jajasce ugnijezdi i zato ni ne može doći do T.
    Kad si rekla da ti se pojavio taj iscjedak?? Koji dan nakon O?
    Da  da, racunas slijed.dan da ti je O, nakon što lh pokaže pozitivno.

Darliv,
    Držim figeeeeeeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.