Darliv koji ti je dc danas? I dalje imas iscjedak? Inace imas predmenstrualna krvarenja?
Nadam se da se bebica gnjezdi, bar jedan plusek da nas malo podigne ovdje
Mono radila sam prije manje od dvije god hormone, gin je rekao da su u redu, samo da su neka dva preblizu, al da nije nis strasno... nemam sad pri ruci da pogledam jel i prolaktin medu njima... skuzila sam samo da mi nisu progesteron radili, a cula sam da ta krvarenja mogu bit zbog njega... strah me da se mozda zbog toga trudnoca ne odrzava, a opet ne bi ga uzimala na vlastitu ruku... iako je jedna kolegica nedavno pocela tako kravriti i odmah je pocela uzimat duphastone na svoju ruku, al ona je imala vec trudnocu i pobacaj, tad joj je gin dao te tablete...
Iscjedak se pojavio 8mi dan od O...
Malo me sad panika hvata, jesam mozda mogla napravit jos kakve pretrage prije MPO, koje bi mozda urodile plodom, pa da ne prolazim bezveze kroz pikanja i sve to... al opet ak je gin na temelju samo spermiograma rekao da nema sanse nas dvoje prirodno.... ne znam, toliko me to sve iscrpljuje da uopce ne znam sta i kak...
Pozdrav drage klokanice,upravo jutros u 12:00 sam koristila jedan ovulacijski test od One Step(zelena trakica ,kao osjetljivija od roze varijante) gdje mi je kontrolna linija jarko crvene boje a druga je polovicno jarka kao kontrolna, Po uputama testa to bi znacilo negativno (nema ovulacije) ali po mnogim youtube klipovima i drugim iskustvima znacilo bi da je ovulacija ipak blizu. Da li bih trebala veceras napraviti jos jedan test (imam jos 4 trakice) ili tek sutra i sta vi mislite koji imate iskustva sa ovim trakicama da li sam ipak ja upravu da je ovulacija blizu.
Amy
Amy ovulacija je sigurno blizu... meni recimo kad bude tak polovicno jaka, navecer mi bude pozitivna... ja bi preporucila da probas i navecer, iako ja sam imala brdo trakica s ebaya pa sam mogla trosit kak mi padne na pamet, a ti si ogranicena na samo 5... ja bi svakako probala navecer, pa ujutro ponovo, pa vidis tocno kako se razvija situacija...
Pozdrav draga MiuMau ,upravo sam ponovo testirala i nema apsolutno nikakve crtice ,kao da je ovulacija prestala a cine se oba testa ispravna jer su jake kontrolne linije i na svom su mjestu. jao sad sam jos vise zbunjena ne znam sta da radim,mozda sam ipak odmah posle menstruacije ovulirala (citala sam da se desava) a prije toga smo dva puta ja i mm radili na tome za svaki slucaj (bas zbog ovog) . Moguce svasta,sta kazes na to? O.o i hvala puno na odgovoru
Amy
Amy, ovulacija se ne dogada onog trena kad je pozitivna trakica, ona tek nastupa nakon pozitivne trakice, u roku nekih 12-24 sata, u nekim slucajevima do 36h.
Mozda si propustila LH skok sinoc pa si ga danas u 12h uhvatila u padu, ako je sad u 17h jos svjetlija crtica...
Svakako hopsajte ovih dana, drzim fige da vam uspije
MiuMau,
Osobe koje imaju smečkasto krvarenje priie M znaju imati nizak progesteron, i zato npr.radi njega ne može doći do T. Potrebno je u tom slucaju piti Duphastone od O.odmah i nastaviti do 12 tj.
Ja sam u ovoj T odmah dobila Dzphastone preventivno radi prijasnjeg spontanog.
Tako da def.savjetujem svakome Utrice ili Duphastone nastetiti ne može, pomoći može pa cesto ginekolozi daju Duohastone preventivno večini.
Svakako provjeri hormone ! Meni je prvo prolaktin bio na gornjoj granici i samo mi je rastao, na kraju dosao do 1000 u svega par mjeseci.
Svakako provjeri spolne hormone. To ti dr.gin.daje uputnicu.
Amy,
Ja koristim te trakice i nema pravila. Meni se uvijek vidi druga crtica, ali samo kad je O blizu se pokaze druga crta jednake boje kao i prva.
Naruci preko ebaya one jeftine trakice pa piški svaki dan. Najbolje popodne negdje.
Mono, to mi je privatna ginekologica savjetovala taman prije nego sto sam isla sad socijalnom koji me odma na MPO poslao... Ali tad kad sam bila kod nje nismo jos imali nalaze spermiograma, pa kad sam cula MPO, uopce sam odbacila njezinu terapiju - 3 mjeseca duphaston od 10 do 25 dc... samo sam malo citala da duphaston zna smetati za O, a s obzirom da je meni O dosta kasno, onda bi tek od recimo 17dc ili 27dc trebala krenut piti, jel?
Sad cekam da dobijem vise tu M, da zovem VV da me naruce za pregled i konzultacije pa da cujem sta oni na sve to kazu... nadam se da ce me poslat na sve te pretrage da vidimo kakvo je sad stanje...
Sortiraj odgovore
Najstariji