M.girl navijam za tebe. Bornastra, ne predaj se.MiuMiu možda je implantacija? Kaj se lažnih profila tiče, nemam komentara, ima nas svakakvih i kad vidim kakvi su roditelji, slika djeteta postaje jasna i na kraju mi bude žao djeteta. Grozno će ovo zvučati od jedne prosvjetne radnice, ali Bože blagi, nekim ljudima ne bih dala da se razmnožavaju kad vidiš kako mogu upropastiti dijete. I ja sam roditelj, i naravno da griješim u x stvari, ali brate mili čega ima...Pitanje kakvih problema sa samom sobom ima ta žena koja se lažno predstavlja po temama, zaobiđimo je i širimo pozitivu jer nam sam to i preostaje. Ne prepuštajmo se tuzi i negativizmu. Lakše je grintati i njurgati, znam. Ali mi smo iznad toga, mi smo žene....Mi moramo jer nitko neće umjesto nas. Puce, hvala vam na savjetima za lh trakice, puno mi to znači. Čekam ovu prokletinju od vještice da završi pa smo opet bek in d gejm!!!!Barbara, jedino kaj mi nije jasno zašto 2 puta u danu. Ja ujutro ne mogu jer radim ujutro tako da ništa od jutarnjeg mjerenja, a fakat si na posao te trakice nem nosila. Mislim da toliko luda još nisam. Ili jesam???I da, ja ne znam kaj to znači opustiti se jer mi se svijet vrti oko toga jesam ili ne trudna. Toliko da biram hoću li jesti zelje na salatu ili ne jer sam čitala da se radi nekih bakterija ne smije. Svježe ne, kiselo se smije . To i ostala sranja. A da ne velim da idem na wc gledati svakih 30 minuta jesam li procurila ili ne ako mi kasni. Pa to je za poludit. Ja ne znam kak vi, ali ne mogu se opustit tako dugo dok ne vidim plus. ....Vjerujem, sve smo takve....VIbram za vaše pluseke. Cure, čujemo se, idem odgulit večernju šihtu peglanja...
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Učiteljice, dva puta u danu tek oko ovulacije, kad ti trakica krene tamniti, jer ako samo jednom dnevno piškaš, možeš fulati onaj skok LH, recimo meni je zadnja dva ciklusa u 13h bila svjetlija testna od kontrolne, a u 18h su bile podjednake... znači da sam samo jednom mjerila, recimo u 13h, fulala bi pozitivan rezultat...
Joj cure, pala mi je odmah implantacija na pamet, al se ne usudim ni izgovorit to... opet se uhvatim rovareći po forumima, razmišljajući samo o tome... temp nekoliko dana je oko 37, ali opet me grlo boli, jedva gutam, vidim opet gnojni čepići na krajnicima, a upravo završila s turom antibiotika... strah je da je to samo zbog ovih boleština što pokupim... vidjet ćemo do kraja tjedna šta će biti, inače mi zadnjih pol godine prije menge spoting traje samo tri dana, pa ako do kraja tjedna ne prokrvarim budem pišnula test, iako rovanje po forumima kaže da nakon implantacijskog može proći i tjedan dana dok test ne pokaže pozitivno... majkemi do prije godinu dana nisam znala kako se koji dio ciklusa zove, sad znam dovoljno da svoju ordinaciju otvorim...
Ne znam tko je od cura preporučio nekakve hobije da se preokupiramo, ali ozbiljno razmišljam o štrikanju...
Uciteljice dobro dosla. Ja sam isto iz Cakovca pa se mozda mozemo i osobno upoznati. Ne znam kaj bi onda meni ljudi rekli, ja ih imam cetiri.
Prosle god. u 11. mj. sam ostala trudna, planirano, ali sam 5.2. imala spontani u 14. tj. Odonda ne prestajem razmisljati o jos jednoj bebi, ali nazalost nista za sad. Inace imam 37 god. tak da sumnjam da bude doslo opet do trudnoce, a i bojim se da ne bude opet spontani. To mi je bio treci. Ali uvijek postoji nada.
Ako zelis, mozes nam se pridruziti na whatsapp grupi.
Ostalim curama zelim ubrzo plus.
url=http://lilypie.com]
Pozdrav :) evo da se i ja javim. Trudimo se trudimo ali kako se priblizava vjestica sve sam vise pesimisticna. Dan O mi je izgledao tako da smo "to" obavili :/ pa eto moje pitanje je: kako odrzati spontanost u tome svemu? Nekako je seks postao mehanicki i "bas moramo danas jer je taj dan"..takoder, kolko cesto imate odnose?
Eto nova sam tu pa pomozite :) ovo pravljenje bebe postala je znanstvena fantastika i svakodnevno analiziranje vlastitog tijela. Kako prestati misliti o tome? :)
Pozdrav svim trudilicama
Bornastra glavu gore...ako i nije trudnoća biti će uskoro...ne predaj se...pozdrav svima...
trešnja28
Svima hvala na podršci, ali i drugi test je nažalost negativan.
Više ne pijem ništa, ni macu ni vrkutu niti gledam plodne dane i ovulaciju. Probat ću se opustiti što više, makar će to biti jako teško jer od 0-24 sata ja samo o tome mislim i mozgam.
Jako mi teško ovo pada.. makar smo tek u 5.mjesecu pokušaja, a do 30 godina je sasvim normalno da žene pokušavaju i do godine dana, tako da se ne bi smjeli nervirati, ali to je definitivno jače od nas.
Sad me opet boli trbuh, nek glupa menga dođe i gotovo, da više ne razmišljam o tome.. :(
Angellove, ne možeš ne misliti o tome.. Sa time liježeš u krevet i sa time se budiš, samo nam je ta misao u glavi i to nas sve koči cure moje.
Moramo pozitivno razmišljati i ne dati crnim mislima da su nad nama.
Svima od srca želim plusiće za Božić (ako ne i prije) i što manje sekiracije oko toga. Bog zna zašto još nismo dobile plusić, tako da... vjerujem da će svakoj stići u pravo vrijeme.
Ja ću se malo probati odmaknuti i ostavljam vas na jedno vrijeme, (ako mi ruka sama ne ode na klokanicu, heheh).
Držite se sve drage moje, u mislima sam sa vama..
Noa 💙
Dobro jutro drage moje dame... stvarno ste divne hvala vam svima redom :)
Moja menga je stigla, jučer navečer sam dobila iscjedak, a preko noći je krenulo, nije obilno kako ja inače imam menge, ali to sve prepisujem vrkuti. Više o m ću vidjeti danas kak se bude ponašala.
Prestajem sa vrkutom, za prenaetale ne vjerujem da stvarno odmažu tak da ću njih piti i dalje, već sa svim svojim vitaminima pomažu cijelom tijelu.
Jučer kad sam dobila sam samo legla mužu da je stigla, legla u njegov zagrljaj i plakala, riječi nisu bile potrebne... Užasno mi je teško.
Pokušavamo od 7.mjeseca, nije da smo zaokupirani u koje dane se baš moramo, odnosi su i dalje kad nam dođe i po našoj volji, ali u plodnim danima su češći, em zato jer smo mi žene zbog hormona napaljenije, em jer mi je u glavi (njega još pokušavam ne toliko zamarati) da su to sad TI dani.
Nakon ove menge idem do gin, objasiti ću svu situaciju, neka obavi papu i UZV, neka mi da uputnicu za bilo šta, samo da se maknem sa ove mrtve točke. Znam da je normalno u mojim godinama i do godinu dana pokušavanja, ali meni ovo sve tak teško pada... pokušavam ne misliti o tome, sama sebi sam rekla da ću se sada posvetiti uređenju naše dijela kućice povodom Božića, zaokupljam se sa uređenjima interijera jer ionako na proljeće krećemo si uređivati naš dio... idemo, izlazimo, ali svugdje gdje idemo- trudnice! Pa sam još više u depri...
MiuMau slažem se ovo za lh trakice, meni su clearblue stalno negativne, osjetljivost im je 40 i mislila sam da uopce nemam ovulaciju. Isto tako ako ne uloviš peak dobiješ krivu sliku...npr ako se svako jutro testira mogu biti negativne u slučaju da je peak navecer. Ujutro se vidi porast a iduće jutro već pad.
Sad sam uzela primatime, na njima ne piše koliko ali sam negdje izgulala da je 30, i neke s njuškala koje su 20..pa k vragu moraju biti neke pozitivne ovaj mj!!
Bornastra ovaj tvoj drugi dio posta kao da sam ja pisala! Od riječi do riječi!
Curke svima preporučam prvo vaginalne briseve i spermiogram, našli su mi ureaplazmu koja može spriječiti začeće, može i izazvati pobačaj - a sada zahvaljujem Bogu što još nisam trudna jer što bih tek da mi se to dogodi!
I lh trakice dva puta dnevno, na njuskalu ima za kupiti po 3 kn komad što je stvarno jako isplativo. Ciljati odnose, ako je moguće uključiti folikulometriju i naravno gin koja je podrška, koja se trudi pomoći i dovoljno angažira oko svega toga.
Nemam još + ali slažem borbeni plan, moje suze od sad završavaju s j***** m**** imat cemo dijete i gotovo, na drugo ne pristajemo!
Čuvajte se curke i borite koliko možete i isplačite kad treba da ne držite sve u sebi...ali borimo se lavovski!
Jutro svima!!
Uciteljice, nema tu nekog pravila za opustanje ili ne.. to je non stop u glavi i tesko se opustit. Ja ne znam kako smo uspjeli, nisam se cuvala i imali smo svaki dr dan odnose, ne samo u ciljane dane. Naime, kazu i da se sperma bolje obnavlja tako. A odnose bi imali kad god i gdje god, nije bilo da sad moramo se sexat. To je mozda i urodilo plodom. I da tad smo vec za svadbu pripremali itd.pa nismo imali puno vremena niti razmisljati sto ce biti..
Slažem se Petra, treba se boriti lavovski... Hvala na savjetima što najprije napraviti, nadam se da gin neće odmahnuti glavom. Ako i bude, idem privatno. Imam sreću pa si mogu priuštiti, i odlaske u Zg svakodnevne, a i financijski bi dala zadnju lipu samo za najveću sreću naših života.
Svaka nova menga me baci u depru, i sama sebi kažem nemoj se toliko opterećivati, gledati, čitati, mozgati... ali to je ono što je jače od nas.
Baš sam loše danas, sve me boli od menge i samo bi toplo tuširanje i još topliji krevet... i dobro se isplakala.
Ali, borba ide dalje. Mi ne odustajemo.
Curke, sretno svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji