Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    14. Studeni 2016. 23:41

Bez uvrede naravno, jer ja a ni mnoge druge ne razumiju zasto ni netko lagao ???

mono1111
    14. Studeni 2016. 23:43

MiuMau,
    Slažem se :)
    Znam da smo vec napisale, ali ako želis slobodno nam se prikljuci u grupu na whatsup - u, dobro došla si ! Puno je jednostavnije nego ovdje :)

MiuMau
    15. Studeni 2016. 09:29

A nisam htjela u vocap jer kao necu ni ovdje nes previse bit... 
    Sad kad vidim da ima i cura koje se lazno predstavljaju i to na ovakvoj temi, dode mi da ih presamaram... 
    Idem onda na vocap... nasla sam dacolinin broj, tvoj mono nisam... sam da piknem poruku na taj broj pa me dodate?

mono1111
    15. Studeni 2016. 12:55

Ili mi pošalji privatnu poruku sa svojim brojem, pa te ja dodam :)

• marijeta28
    15. Studeni 2016. 16:19

Mono ili netko od cura jel bi mene htjele dodati na whatsApp?Upravo sam ga instalirala.Ali ne bih ovdje ostavljala broj...

trešnja28

• marijeta28
    15. Studeni 2016. 17:08

Hvala Mono!Poslala sam,ne znam jel ti stigla poruka,jer ne snalazim se baš previše ovdje... hihi

trešnja28

Uciteljica
    15. Studeni 2016. 17:18

Bok, cure. Malo sam zatečena, i grozno mi je bilo čitati kaj ste napisale. Ja sam do sad iskreno o svemu. Kopiram vam što samnapisala neki dan. Iskreno, ni ja ne znam zakaj bi neko lagao o trudnoći. Ja sam ovdje došla po savjet, empatiju i virtualno druženje, lakše je kad znaš da je tu netko tko proživljava iste strahove i ostala sranja. Eto, objašnjenje kako smo se mi trudili 5 godina. Kopirano od mog pisanja od prije neki dan. Ima svega i ima svakakvih ljudi i grozno je da se uopće nalazim u situaciji da vam se opravdavam. 

Što se endometrioze tiče, da , to je grozna stvar, i ako se kani ostati trudan, potrebno je čim prije nakon takve dijagnoze pokušavati. Zeznuto u svakom slučaju. Ja sam pila i još pijem sve i svašta. Recimo u to vrijeme kad sam ostala trudna pila sam čaj od čička i stolisnika. Sveukupno , od dijagnoze pa do 1. djeeta prošlo je 5 godina. Nismo se nikad ničime štitili, jer, kao ja ne mogu imati djece. MM je bio na svim pretragama i s njim je sve uvijek bilo ok. Ja sam ta koja je štekala, počevši od policističnih jajnika pa na dalje, da se ne ponavljam. I tako, mi se ničim nismo štitili 5 godina, a hopsali smo u sve moguće dane u mjesecu. I ništa. I onda, kad sam rekla, ok, idemo raditi na bebi pa kaj bude, bumo vidli, nisma odustajala jer je za mene to bila neostvariva želja, a htjela sam dijete. A i odabir zvanja je bio zato jer obožavam klince, i ond aironično ne možeš imat svoje…Život se igra nama…Uglavnom, otišla sam k Podobniku, masno platila, no neki ulažu u kuće i aute, a meni je ovo bilo važnije. P aje nastupilo kemijsko poticanje ovulacije, folikulometrija i ostala sranja i onda  idemo sad namjenski, u plodne dane, baš ono tempirano kad se vidjelo na UZV i pila sam folnu i prvi mjesec dobila vješticu. I misliš ok, drugi mjesec ćemo opet, a zapravo nije bila vještica već rano krvarenje u trudnoći i onda su počele komplikacije, da vas ne zamaram, bilo je svega i svakakvih dijagnoza, bolnica i ostale gluposti, ali sve smo otrpjeli za bebača. 

Eto, toliko od mene. Za danas. Nisam zvonkica ili kako već ste napisale i vidjela sam da je lagala po drugim forumima i nedavno smo pisale o tome kak to nije ok. Ja sam ja, i žao mi je kaj je došlo do nesporazuma i kaj se uopće moram opravdavati. Nije lijep osjećaj. Stavite se u moju poziciju. Na kraju krajeva, administrator može vidjeti sve pa je slobodan da pogleda i vidjet će ko sam, s punim imenom i prezimenom... Toliko od mene danas, baš ste me rastužile. Svejedno, držim vam fige za pluseke

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

MiuMau
    15. Studeni 2016. 17:34

Evo Mono poslala i ja broj... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.