Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    09. Studeni 2016. 12:34

Curke,

vjerujte da sam i ja nestrpljiva, i da samo o tome mislim... ne funkcioniram na poslu, a moram funkcionirati, baš mi je ludnica. Sada sam bila na terenu i bila sam uvjerena da je došla, sve me boli dolje, ali čim sam došla u ured odmah na wc i nje nema... samo bijeli iscjedak kada se obrišem. Ali boli me sve dolje, bole me leđa... tako da mislim da ću ipak procuriti... iako nada tinja da je trudnoća... mora biti! :)

Kada čitam vaše sve priče, priče drage Učiteljice… shvaćam koliko smo snažne za naše male srećice...

mono1111
    09. Studeni 2016. 13:28

MiuMau i Bornastra,

Držim figeeeee :)
    Javiteeee sto prije :)

bornastra
    09. Studeni 2016. 13:50

Hvala Mono1111...

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 14:40

Ajme uciteljice, prosla si pakao takoder. Od kud si inace? 
    Stvarno svaka cast na pribranosti, bude uskoro i tvoj plusic, ako su bila 2, bit ce i treci. Samo ne odustajte! 

Luki, mislim na tebe i malenoga i nadam se da ste dobro! Uvjerena sam da jeste jer si borac!! 😘😘

bornastra
    09. Studeni 2016. 15:50

Upravo napravila test, negativan je...:(

Uciteljica
    09. Studeni 2016. 16:17

Tenkjuuu, Ivcy1306. Bornastra, ne nora biti odmah bed, gle, možda je rana trudnoća u pitanju pa je ne prepoznaje test, uostalom, radila si sad, a ne na prvu jutarnju, ne????Pričekaj još par dana pa ako ne dođe napravi opet. Bašmi je žao, ali tako dugo dok se vještica ne pojavi (ako se..) ništa nije izgubljeno. 
    Cure, imam pitanje...Molim vas, ako je koja koristila te lh trakice da mi pojasni.I jesu li vam kojoj pomogle??? Pliz recite da jesu.... Ako sam dobro skužila, zdravoseljački, moram gledati da mi je testna boja što više slična kontrolnoj i što tamnija? Za mene je nemoguće mjeriti bazalnu jer moraš biti zdrav, a ja stalno neku beštiju nosim doma iz škole...Danas je baš malac donio rad da se pohvali i stavi na moju klupu i kihne u mene, fejs to fejs, ono , sva sam bila zašpricana ko vatrogasnim šmrkom, prema tome, moja tmperatura nije mjerodavna u određivanju ovulacije tkao da mi jedino preostaju te lh trakice.... Prosim, pomagajte. Inače sam iz Čakovca, lepoga našega Međimurja, netko je gore pitao.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Maja 3
    09. Studeni 2016. 16:23

Bornastra,zao mi je..
    Menga jos nije dosla,mozda je prerano da se pokaze plus,a i radila si test popodne,ja ti jos drzim fige da je t u pitanju.

bornastra
    09. Studeni 2016. 16:46

Da, radila sam sad, a ne sa prvim jutarnjim urinom... Hvala vam na pozitivnim mislima, divne ste :)
    Nisam tužna, više nekako razočarana... i nevjerojatna mi je ta ljudska psiha... nakon jedne crtice na testu, kao rukom odnešeni svi simptomi trudnoće... ostali su samo ovi simptomi menge... Samo neka ona dođe ako misli, da nakon nje odem do ginekologa i vidim šta i kako dalje...

MiuMau
    09. Studeni 2016. 16:59

Uciteljice  ja koristim lh trakice zadnja tri ciklusa... prvi uopce nisam imala pozitivnu trakicu, zadnja dva mi je bila jako svijetla testna i kontrolna, pa ja to protumacila kao pozitivnu... prosli ciklus kak je pokazala pozitivno, odnosno da je ovulacija drugi dan, 14 dana nakon O dobila M pa racunam da je stvarno pogodila...
    Samo eto ovaj mjesec prema O bi trebala dobiti 15og, a meni je sinoc krenulo neko krvarenje, odnosno smeckasti iscjedak, jako oskudno... nisam pametna, vidjet cemo kroz nekoliko dana sta je... 

LlamaFace
    09. Studeni 2016. 18:20

Hej,cure..vidim da ste se polako razbjezale ko rakova djeca xD ja sam bila zaglavila na zaraznom i sad kad sam se htjela ponovno prikljucit nekako se dvoumim jer sam procitala sta se sve izdogadjalo sa raznoraznim tinama,zvonkicama,bonitama i ostalima i ne mogu jebeno vjerovat da se takvo nesto ZAISTA dogadja..nemam fejs i nemam ga namjeru praviti tako da mi se cini da cu ipak ostat samo na citanju i navijanju iz sjene..KATASTROFA

Giovi
    09. Studeni 2016. 19:54

Hej svima...
    Napisala sam cijeli tekst i slucajno stisnula da obrisem...
    Uglavnom,Bonastra,misli pozitivno i biti ce pozitivno!!!!
    Bivsa kolegica je zbog jednog jedinog odnosa par dana nakon izostanka vjestice radila test i bio je negativan. Nakon toga je imala oskudno krvarenje i rekla ok,to je to jer su joj uvijek M bile oskudne. Dala je otkaz (nezadovoljstvo,nervoza,neraspolozenje itd...) sve dok joj sljedeca M opet nije kasnila. Opet test i plusic. Otisla kod doktora kad ono vec 2 mj trudna...Danas evo uziva sa svojim andjelom koji ima vec skoro godinu i pol...Znaci samo pozitivaaaaaa...test ne mora nista znaciti,mozda je samo prerano... 

Vrtila sam se maloprije par stranica unazada da pohvatam sve i vidjela komentar od jedne curke vezano za lazne profile i sl. i s obzirom da sam se tek nedavno prikljucila a vi ste ovdje vec duze,imam potrebu reci da ne spadam u te lazne profile jer iskreno,to mi je odvratno... ovo nisu teme za zafrkavanje,sprdanje i sl. bar meni nisu,a vjerujem niti ikome ovdje... nemojte se ljutiti,ali stvarno sam imala potrebu to reci...😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI