Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    09. Studeni 2016. 09:57

Ono kad ti ginekolog kaze da nema sanse prirodno, a ti i dalje umisljas simptome trudnoce 
    Vec nekoliko dana poslije O su mi poceli grcevi, onak jako lagano... jucer navecer je bilo malo krvi kad sam se brisala poslije wc-a, sto mi je cudno, jer mi predmenstrualna krvarenja krenu nikad tak rano ne budu, jucer bio 26dc (8dpo), i grcevi su bili nesto jaci sinoc... trebala bi dobiti tek sljedeci tjedan, ako ne i onaj iza, ciklusi su mi leteci... naravno da sam i temperaturu mjerila, cijelo vrijeme od 36.7 do 37.... 
    Od proslog ciklusa sam odlucila da vise necu ni piskarat kvazisimptome, nit razmisljat o tome, al eto... morala sam se izjadat inace imam osjecaj da bi pukla... 

bornastra
    09. Studeni 2016. 10:47

Drage moje,

moje m nema još uvijek... ne osjećam se niti kao da ću dobiti, a niti da sam trudna... osim što mi se danas nekako manta u glavi, onak mi je kao sve u nekakvoj sumaglici, pogotovo kada glavu okrenem... test ću raditi za vikend, onda bi bilo i 4,5 dana kašnjenja i mislim da bi test onda stvarno morao pokazati... svega prije se bojim, bojim se opet razočarenja ako test bude negativan... danas mi je 30.dan ciklusa. Pijem prenetale, i vrkutu i stolisnika također pijem dalje... mislite li da čajevi mogu poremetiti ciklus?

MiuMau, samo budi pozitivnog i vedrog duha... i budi primjer kako su čuda moguća... :)

Ostalim svima curama držim najveće fige na svijetu... 

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 11:43

Pozz cure! 
    Bornastra ja sam nestrpljivija od tebe, svaka cast kad mozes izdrzati da ne radis test! 👍

Uciteljica
    09. Studeni 2016. 11:57

Bokić eto mene,
    MiuMiu, i meni su rekli...tako da, ne znam kaj da ti velim. Prošli mjesec mi je kasnila, ja ve u filmu, izračunavam termin poroda, a kad ono vještica stigla, tako da, lude smo, kaj da velim. Bornastra, divim ti se na strpljenju, ja ne bih mogla čekati vikend. Što se endometrioze tiče, da , to je grozna stvar, i ako se kani ostati trudan, potrebno je čim prije nakon takve dijagnoze pokušavati. Zeznuto u svakom slučaju. Ja sam pila i još pijem sve i svašta. Recimo u to vrijeme kad sam ostala trudna pila sam čaj od čička i stolisnika. Sveukupno , od dijagnoze pa do 1. djeeta prošlo je 5 godina. Nismo se nikad ničime štitili, jer, kao ja ne mogu imati djece. MM je bio na svim pretragama i s njim je sve uvijek bilo ok. Ja sam ta koja je štekala, počevši od policističnih jajnika pa na dalje, da se ne ponavljam. I tako, mi se ničim nismo štitili 5 godina, a hopsali smo u sve moguće dane u mjesecu. I ništa. I onda, kad sam rekla, ok, idemo raditi na bebi pa kaj bude, bumo vidli, nisma odustajala jer je za mene to bila neostvariva želja, a htjela sam dijete. A i odabir zvanja je bio zato jer obožavam klince, i ond aironično ne možeš imat svoje...Život se igra nama...Uglavnom, otišla sam k Podobniku, masno platila, no neki ulažu u kuće i aute, a meni je ovo bilo važnije. P aje nastupilo kemijsko poticanje ovulacije, folikulometrija i ostala sranja i onda  idemo sad namjenski, u plodne dane, baš ono tempirano kad se vidjelo na UZV i pila sam folnu i prvi mjesec dobila vješticu. I misliš ok, drugi mjesec ćemo opet, a zapravo nije bila vještica već rano krvarenje u trudnoći i onda su počele komplikacije, da vas ne zamaram, bilo je svega i svakakvih dijagnoza, bolnica i ostale gluposti, ali sve smo otrpjeli za bebača. Preživjeli i to i riješili. Nakon svega kaj nam se izdogađalo, pitam se što je se sa onim ljudima koji si ne mogu priušitit odlazak u ZG na tjednoj bazi, nabavljati skupe lijekove i na skupe preglede i sve ostalo???? 
    To je samo dio svega, kažem vam, napisat ću memoare, imala sam osjećaj u tih 5 godina, da nema doktora u RH i Austriji koji nije petljao po mojoj, jelte, onoj dole...
    Cure, nadam se da nećete otić za posve na whatsup jer je moj mobitel pretpotopni i ne mogu skinut tu aplikaciju jer je memorija puna, stoga, tipkajmo se i dalje ovjde.
    E da, kad sam saznala da sam trudna nisam vjerovala plusu, poslala jadnog MM po još 5 testova i sve plusevi, tek kad sam izvadila betu sam povjerovala, kaj da vam velim, kad vam njih nekoliko kažu da vam je šansa 1 prema milijun za trudnoću, ne vjerujete....

Bornastra, navijam!!!!!!!!!
    Miu Miu, ne daj se!!!!
    Sve vas voli Učiteljica!

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

bornastra
    09. Studeni 2016. 12:34

Curke,

vjerujte da sam i ja nestrpljiva, i da samo o tome mislim... ne funkcioniram na poslu, a moram funkcionirati, baš mi je ludnica. Sada sam bila na terenu i bila sam uvjerena da je došla, sve me boli dolje, ali čim sam došla u ured odmah na wc i nje nema... samo bijeli iscjedak kada se obrišem. Ali boli me sve dolje, bole me leđa... tako da mislim da ću ipak procuriti... iako nada tinja da je trudnoća... mora biti! :)

Kada čitam vaše sve priče, priče drage Učiteljice… shvaćam koliko smo snažne za naše male srećice...

mono1111
    09. Studeni 2016. 13:28

MiuMau i Bornastra,

Držim figeeeee :)
    Javiteeee sto prije :)

bornastra
    09. Studeni 2016. 13:50

Hvala Mono1111...

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 14:40

Ajme uciteljice, prosla si pakao takoder. Od kud si inace? 
    Stvarno svaka cast na pribranosti, bude uskoro i tvoj plusic, ako su bila 2, bit ce i treci. Samo ne odustajte! 

Luki, mislim na tebe i malenoga i nadam se da ste dobro! Uvjerena sam da jeste jer si borac!! 😘😘

bornastra
    09. Studeni 2016. 15:50

Upravo napravila test, negativan je...:(

Uciteljica
    09. Studeni 2016. 16:17

Tenkjuuu, Ivcy1306. Bornastra, ne nora biti odmah bed, gle, možda je rana trudnoća u pitanju pa je ne prepoznaje test, uostalom, radila si sad, a ne na prvu jutarnju, ne????Pričekaj još par dana pa ako ne dođe napravi opet. Bašmi je žao, ali tako dugo dok se vještica ne pojavi (ako se..) ništa nije izgubljeno. 
    Cure, imam pitanje...Molim vas, ako je koja koristila te lh trakice da mi pojasni.I jesu li vam kojoj pomogle??? Pliz recite da jesu.... Ako sam dobro skužila, zdravoseljački, moram gledati da mi je testna boja što više slična kontrolnoj i što tamnija? Za mene je nemoguće mjeriti bazalnu jer moraš biti zdrav, a ja stalno neku beštiju nosim doma iz škole...Danas je baš malac donio rad da se pohvali i stavi na moju klupu i kihne u mene, fejs to fejs, ono , sva sam bila zašpricana ko vatrogasnim šmrkom, prema tome, moja tmperatura nije mjerodavna u određivanju ovulacije tkao da mi jedino preostaju te lh trakice.... Prosim, pomagajte. Inače sam iz Čakovca, lepoga našega Međimurja, netko je gore pitao.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.