Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sofia88
    10. Studeni 2016. 11:22

Jutrooo! Nova sam ovdje. Imam 28 godina. 9 godina u vezi. Godinu dana živimo skupa. On radi ja trenutno ne. Završila sam fakultet, odstažirala i tražim posao. Međutim, od posla ni p. Ja bi htjela bebicu a on trenutno ne bi. Nismo vjenčani iako planiramo nagodinu. Ja šizim lagano. Teško je s jednom plaćom, još smo i podstanari. On bi htio da pričekamo, ali što da čekam. Trenutno ne radim i polako ludim. Jesam luda što bi ja htjela mali smotuljak? 5tis plaće nije dosta? Ne znam. Očito je jače od mene. Pozdrav svima. Utješite me malo. 

Everything happens for a reason.

Giovi
    10. Studeni 2016. 11:28

Dobro jutro svima...
    Ja sam razmisljala i razmisljala i odlucila da se necu vise zamarati...bas me briga...😎 sta bude biti ce...vrtila sam si malo film unazad i vjerujem da ce sve biti bas onako kako treba... 
    U mom slucaju se pretpostavljalo da je doslo do "necega" prosli mjesec ali u dogovoru sa gin. nismo isli sa nikakvim akcijama. kako sam pila tu esmyu i kako nisam imala M 3 mj. odmah prva M je bila groznoooo obilna i O je bila izrazenija (kaze gin nadoknada) i tada smo mi prvi put pokusali i ja sam odmah drugi dan nakon O pocela oskudno krvariti. i naravno to me zabrinulo em zbog tih mioma em zbog moguce trudnoce. Tada mi je moj gin. rekla da s obzirom da sam pila jaku hormonsku terapiju da bi bilo najbolje da pustimo da tijelo odradi svoje i da ona ne zeli da forsira da zadrzimo nesto sto tijelo zeli izbaciti. ovaj mjesec dosli su na red drugi plodni dani i tad i dragi i ja radili prva 3 dana po 12-15h i od odnosa nista.A meni u glavi kaos. Dok mi ne pokusavamo nista meni miomi rastu i strah,paranoja,plac...uzas... na kraju smo imali odnos na dan O (kako kaze kalendar) iako smo mozda zakasnili ali tu sam rekla ok,sad cemo malo drugacije jer cu u suprotnom prije ja zavrsiti na psihijatriji nego u rodilistu... Razmisljala sam ja i o tim trakicama ali mislim da bi mi to samo izazvalo stres...mene su od O odmah grudi pocele boljeti i uhvatila sam se kako zamisljam da sam mozda trudna,ali ne,dok ne dodje vrijeme Za M necu razmisljati o tome...idem dan za danom... previse me zamaralo sve to u zadnjih nekoliko dana da sam se valjda umorila od zamaranja i rekla sama sebi,dosta... 
    Danas sam nesto posebno jaka u glavi... samo da potraje...😁

Giovi
    10. Studeni 2016. 11:28

Dobro jutro svima...
    Ja sam razmisljala i razmisljala i odlucila da se necu vise zamarati...bas me briga...😎 sta bude biti ce...vrtila sam si malo film unazad i vjerujem da ce sve biti bas onako kako treba... 
    U mom slucaju se pretpostavljalo da je doslo do "necega" prosli mjesec ali u dogovoru sa gin. nismo isli sa nikakvim akcijama. kako sam pila tu esmyu i kako nisam imala M 3 mj. odmah prva M je bila groznoooo obilna i O je bila izrazenija (kaze gin nadoknada) i tada smo mi prvi put pokusali i ja sam odmah drugi dan nakon O pocela oskudno krvariti. i naravno to me zabrinulo em zbog tih mioma em zbog moguce trudnoce. Tada mi je moj gin. rekla da s obzirom da sam pila jaku hormonsku terapiju da bi bilo najbolje da pustimo da tijelo odradi svoje i da ona ne zeli da forsira da zadrzimo nesto sto tijelo zeli izbaciti. ovaj mjesec dosli su na red drugi plodni dani i tad i dragi i ja radili prva 3 dana po 12-15h i od odnosa nista.A meni u glavi kaos. Dok mi ne pokusavamo nista meni miomi rastu i strah,paranoja,plac...uzas... na kraju smo imali odnos na dan O (kako kaze kalendar) iako smo mozda zakasnili ali tu sam rekla ok,sad cemo malo drugacije jer cu u suprotnom prije ja zavrsiti na psihijatriji nego u rodilistu... Razmisljala sam ja i o tim trakicama ali mislim da bi mi to samo izazvalo stres...mene su od O odmah grudi pocele boljeti i uhvatila sam se kako zamisljam da sam mozda trudna,ali ne,dok ne dodje vrijeme Za M necu razmisljati o tome...idem dan za danom... previse me zamaralo sve to u zadnjih nekoliko dana da sam se valjda umorila od zamaranja i rekla sama sebi,dosta... 
    Danas sam nesto posebno jaka u glavi... samo da potraje...😁

mono1111
    10. Studeni 2016. 12:59

Cure,
    Što se tiće tih lh trakica.

Ja narucujem preko ebaya, jako su jeftine.
    Osjetljivost im je 25 ml/ U.
    Testiram se pogotovo u ocekivano vrijeme O dva puta.
    Meni osobno lh pik traje dugo, prosli mjesec mi je dva dana bila pozitivna trakica, valjda sam ga bas uhvatila u porastu.
    Meni puno pomognu trakice.
    Obavezno se testirajte i dan nakon sto trakica pokaze pozitivno, jer ako je slije.dan negativna onda najvjerojatnije O je upravo nastupila.

Pozdrav

Uciteljica
    10. Studeni 2016. 13:40

Bokić, drage moje, kad vještica odleti na svojoj metli (i nadam se da neće više doć...), ja napadam s lh trakicama kako ste mi savjetovale i sex svaki drugi dan. Ovo je prvi put u životu kako mi muž veli da mu je sexa previše, ja ne vjerujem svojim ušima jer sam uvijek mislila da je njima uvijek do toga. Bornastra, idemo u napad nakon menge. A ako te gin bude zezao, odi ti lijepo privatno, za svoje novce možeš birati tamo di nisi broj već se prema tebi ponašaju onako kako bi se prema pacijentu trebalo ponašati. Samo , jako je žalosno kad vidim koliki iznos od plaće odvajam za zdravstveno, a ako hoću iole bolju pretragu i uslugu moram platiti. Nažalost, to je naša zbilja. No curke, ne damo se. Idemo dalje. Da čujem, kome još treba držati fige!!!!!!

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• Petra178
    10. Studeni 2016. 13:43

Mono jesu li to one time? Ja sam ih uzela preko njuškala, isto su s ebaya ali je to je za nas koji nemamo tamo račun :) Jučer sam prvu, doduše znam da je negativna svakako jer mi je tek 6dc, ali testna se uopće ne vidi? Ne znam jel to ok ili mora biti imalo vidljiva?

• Petra178
    10. Studeni 2016. 13:46

Bornastra, svakako preporučam dr.Ullu Marton u zg! Samo najbolje sam o njoj čula, pomogla mojim prijateljicama koje su imale probleme i od početka sam kod nje...predivna, brižna i pristupačna žena! 

kathryn
    10. Studeni 2016. 13:48

Drage moje, 
    da vam se i ja javim. Skoknem svakih nekoliko dana da vidim novosti, da vidim da li se nekoj posrecilo. Ja evo trebam sutra dobit vjesticu, ali kao i kod mgirl ako se ne varam, nemam nikakvih simptoma, ni menge ni T.   Koristila sam lh trakice ovaj mjesec sve do 17dc i ni jedna nije bila pozitivna. Imam najosjetljivije od 10mIU. Unatoc tome, intenzivno smo radili, ako ne svaki, onda svaki drugi dan. Prije nekih 10 dana samo pocela osjecati probadanje u desnom jajniku, samo pikne i gotovo i tako nekoliko dana. Nista mi nije jasno, sve sam vec pocela umisljati, ali mislim da nismo uspjeli ovaj mjesec. 
    Tesko je ostati miran i pribran, kad imas troje bilskih prijatelja kojima se posrecilo iz prve ili totalno neplanski, a ti iz mjeseca u mjesec ne uspjevas. Jos mi je gore kad me pitaju sta cekamo, vidis kako volite djecu...a ja imam osjecaj da je to znanstvena fantastika.
    Supruga ne opterecujem toliko, on je uvijek raspolozen za akciju, ne treba pratiti plodne dane, ne govorim mu cak ni kad bi trebala dobiti jer me onda stalno ispituje dal sam dobila sto me dodatno opterecuje, al ovaj mjesec ce mi biti bas posebno tesko ako m dode. 

Zelim svima puno srece, trudit cemo se i dalje kakvi god da su nam testovi! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.