Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uciteljica
    13. Studeni 2016. 21:01

Draga MiuMiu,svr sam to prošla,mijenjala ginekologa jer mi je rekao što plačem zbog dijagnoze,da nek se pomirim da mi cijela vojska ne može dijete napraviti... Još gola,kad sam sišla sa stola uzela svoj karton,izgovorila mu sve po spisku i promijenila ginekologa. Zar ti ljudi nemaju ni malo empatije??? Grozno. A što se tiče posla,potpuno te razumijem. Ja radim u školi,s malima, i nema te bolesti koje nisam donijela kući. Počevši od Rota virusa i pete bolesti do laringitisa i ušiju... Koma. I svake zime sam bolesna ko vrag. A kaj buš,barem radimo,imamo posao,primamo plaću. Mnoge žene nisu te sreće. Ni meni moj ginekolog noje dao komplikacije dok nisam završila u bolnici zbog krvarenja i prijetećeg spontanog u 10.  tjednu... katastrofa. Drži se i odmah na bolovanje,čim ugledaš plus.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

mono1111
    13. Studeni 2016. 21:31

Ajme Miu Mau,

Ajmeeeeeeee !!!!! Ja sam kod tog dotičnog na Srednjacima !!!!! Dr.Palll??????
    Ugl.on meni niie dao komplikacije kad sam ostala T !!!!! Pisala sam vise na temi koju sam otvorila Ginekolog ne da bolovanje !
    Svasta mi je rekao !
    Procitaj malo kad ces biti u mogucnosti !
    Sad kad sam procitala da si i ti kod njega....:/
    A sestra, kako kada, jako je neorganizirana, i taj nacin prozivanja mi se ne sviđa, umjesto da svi ostavljaju knjizice i da se proziva redom, nekako je neorganizirano sve.
    Ali posto sam puno puta bila kod njih, po uputnice, i sl.sestra zna biti i ok cak, kako kada.
    S dr.sam se znala cuti preko maila i uvijek mi je normalno odgovorio dok uživo je bio jako nepristupacan !
    Svi ga hvale, zato sam se i ja premjestila kod njega u svibnju ali po svemu koliko sam se nazivcirala oko bolovanja i sl.bolje da sam ostala kod starog koji bi mi odmah dao bolovanje !
    I ja moram cekati do svibnja 2017 da bi se.premjestila ali trenutno mi odgovara jer kod njega idem samo po uputnice i nista drugo. 
    Mislim preseliti cu se.sigurno od njega u svibnju jer su uvijek neke tenzije kad dođem po uputnice, jako mi je nelagodno radi svega sto mi je rekao tj.njegov pristup i nacin.
    Sto se tice bolovanja nakon transfera i sl.imas pravo na dva tjedna, ili maksimalno 21 dan s punkcijama.
    Procitaj malo na Rodi, cure su bas pisale na temi IVF i bolovanje.
    Kao sto rekoh, on meni nije htio dati bolovanje u 6 tt, makar sam imala vec spontani i makar radim posao koji radim ( nisam niti stigla reci tocan opis mog posla jer me prekinuo ), tako da se ne bi cudila da ni tebi neda...iako vjerovatno s IVF je drukcije, ali budi pripremljena na to.
    Zao mi je sto ipak nisam otisla na Malešnicu, taman je u to vrijeme primao isto jedan dr.
    A sto se tice tih bolesti i sl..ne znam. To je neizbježno.

MiuMau
    13. Studeni 2016. 22:28

Učiteljice, baš životinjski... da jedna od nas u vrtiću ili školi verbalno napadne dijete, ma puno sam i rekla, krivo ga pogleda - tata dolazi s pajserom, zove se gradski ured, novinari, bandić fontane poklanja... A jedan doktor, pogotovo s tako delikatnim stvarima kao što su trudnoće, dopušta si bahatluk vrijedan oduzimanja dozvole za rad... puj fuj 
    Srećom pa mi žene stvarno svašta izdržimo za željeni cilj, al da ih treba sve redom prizemljit, o da... 

Mono nemoj meee zezaat?!?!?! A ja baš sebi mislim, kak je lik kul, odma uputnica za rješavanje problema... Malo me s tim bolovanjem piknuo, 5 dana za MPO, al čitam forum, vidim one sve slale muževe da produžuju, kojima nisu htjeli dat to bolovanje od 21 dan, pa rekoh tak ću i ja, nek mužić malo šeće... 
    Kakav bezobrazluk, ne mogu vjerovat... A ja još k njemu ciljano, jer se kolegica nedavno prebacila kod njega i dobila je bolovanje odmah... Iako veli da je jako osjetljiv na nalaze od privatnika, na nju je popizdio jer mu je dolazila od privatnice s molbama za uputnice ili šta već... Možda ovisi kako se postaviš, ta kolegica je inače informirana o bolovanjima i ne daje uopće priliku da ikako drugačije završi ishod, nego u njenu korist, tako da ću igrat na tu kartu... ak niš, šumeću u usta, bacit se na pod i fejkat napadaj...

mono1111
    14. Studeni 2016. 07:56

Ja kad sam mu nosila od privatnika napismeno koje uputnice mi trebaju i sl.( makar su to poznati dr.koji i rade u Petrovoj ) niti A nije doticni rekao, vec samo napisao uputnice. 
    Mislim stvarno bi jako nepošteno bilo prema meni koja sam na lijep nacin zamolila bolovanje radi posla koji radim, pa ne bi trebao nekome drugome dati tko se zna postaviti, po njegovom je da napravim grupu na facebooku pa neka se žene koje rade slicne poslove uclane pa mi pokrenemo peticiju HZZO ( nemoj me krivo shvatiti, nista ne kažem za tvoju frendicu nego opcenito ), on krivi HZZO ! Oni kao ne daju !
    E sad.....

mono1111
    14. Studeni 2016. 08:01

Želim reci ako on tvrdi da je takav zakon, onda nek svima vrijedi taj zakon !
    Ali opet rekoh, nije stvar ni toga, nego pristupa tj.stava i komentara za facebook i sl. Pa nismo zajedno ovce na paši šetali....I to što je rekao da njega ne zanima to što ja radim, jer je takav zakon !

mono1111
    14. Studeni 2016. 08:03

Uciteljice,

Pa tko ti je molim te rekao da ti ni cijela vojska ne može napraviti djecu??? Na temelju cega???

MiuMau
    14. Studeni 2016. 09:23

Kazem ti da je meni rekao da daje nekoliko dana iza punkcije, da on za drugo ne zna i da se raspitam na hzzo. Pa to mu je u opisu posla, znat za sta ide i koliko bolovanja... ali neka mu, ja sam po MPO forumu pokupila sifre, nek si bira... ak mi i da onu najkracu saljem mm da produzava i prst u uho, necu ga ni vidjeti...
    Bezobrazni su i bahati, treba potpisat peticiju da se njih salje na tecaj bontona... 

mono1111
    14. Studeni 2016. 12:06

A i da mu kažeš da si se raspitala i da je bolovanje po šiframa toliko i toliko, rekao bi ti da on ne zna nista o tome i da ce ti dati 5, 6 dana !!!
    Nemam rijeci, bas sam se nazivcirala sad.

MiuMau
    14. Studeni 2016. 14:25

Mono cuvaj zivceke za bebicu, a s ovakvim bedacima treba samo otresito... sto si gori prema njima, to su oni bolji cini mi se... 
    Srecom imas dobre doktore u Petrovoj koliko sam skuzila, kod njega onda sam po uputnice, a kad beba dode, eto imamo obje taktiku zajednicku protiv njega... jos da u isto vrijeme udemo u postupak... pa ga ogovaramo po cijele dane da ne moze sebi doci  od stucanja... 

• Anaa26
    14. Studeni 2016. 14:39

Pozdrav drage zene,

Evo ja se odlucila malo Vama kukati  imam 26 godina... muz i ja pokusavamo dobiti prvo dijete zadnjih 5 mjeseci, ali nam bas i ne ide...nadam se svaki mjesec ispocetka kao i vecina vas sigurno.. danas sam posebno nervozna jer imam bol u stomaku kao kad trebam dobiti, a trebam..za 4 dana...pa se bojim da ni ovaj mjesec nista od trudnoce znam da 5 mjeseci nije neko veliko razdoblje i da cete mi sve reci da se opustim i ne mislim na to...ali kad jednostavno ne znam kako..muz je optimistican i tjesi me da ce biti sljedeci mjesec... al ja kao veliki pesimist odmah zabrijavam da ne mogu imati djecu ili da cu biti jedna od onih koje pokusavaju godinama cega me stvarno strah.. mislim da je jos rano da idem na neke dodatne pretrage svi savjetuju nakon godinu ili dvije neuspjelog pokusavanja... jeste li vi isle? Sto ste pile za uspjesnije zacece?...mozete li mi malo objasniti o tim trakicama o kojima pisete? I bilo kakve trikove koji su vama upalili molim da podjelite sa mnom..znam da sam sigurno vec tisucita sa istim pitanjima ali valjda razumijete 😃 hvala unaprijed 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI