Kazem ti da je meni rekao da daje nekoliko dana iza punkcije, da on za drugo ne zna i da se raspitam na hzzo. Pa to mu je u opisu posla, znat za sta ide i koliko bolovanja... ali neka mu, ja sam po MPO forumu pokupila sifre, nek si bira... ak mi i da onu najkracu saljem mm da produzava i prst u uho, necu ga ni vidjeti...
Bezobrazni su i bahati, treba potpisat peticiju da se njih salje na tecaj bontona...
A i da mu kažeš da si se raspitala i da je bolovanje po šiframa toliko i toliko, rekao bi ti da on ne zna nista o tome i da ce ti dati 5, 6 dana !!!
Nemam rijeci, bas sam se nazivcirala sad.
Mono cuvaj zivceke za bebicu, a s ovakvim bedacima treba samo otresito... sto si gori prema njima, to su oni bolji cini mi se...
Srecom imas dobre doktore u Petrovoj koliko sam skuzila, kod njega onda sam po uputnice, a kad beba dode, eto imamo obje taktiku zajednicku protiv njega... jos da u isto vrijeme udemo u postupak... pa ga ogovaramo po cijele dane da ne moze sebi doci od stucanja...
Pozdrav drage zene,
Evo ja se odlucila malo Vama kukati imam 26 godina... muz i ja pokusavamo dobiti prvo dijete zadnjih 5 mjeseci, ali nam bas i ne ide...nadam se svaki mjesec ispocetka kao i vecina vas sigurno.. danas sam posebno nervozna jer imam bol u stomaku kao kad trebam dobiti, a trebam..za 4 dana...pa se bojim da ni ovaj mjesec nista od trudnoce
znam da 5 mjeseci nije neko veliko razdoblje i da cete mi sve reci da se opustim i ne mislim na to...ali kad jednostavno ne znam kako..muz je optimistican i tjesi me da ce biti sljedeci mjesec... al ja kao veliki pesimist odmah zabrijavam da ne mogu imati djecu ili da cu biti jedna od onih koje pokusavaju godinama cega me stvarno strah.. mislim da je jos rano da idem na neke dodatne pretrage svi savjetuju nakon godinu ili dvije neuspjelog pokusavanja... jeste li vi isle? Sto ste pile za uspjesnije zacece?...mozete li mi malo objasniti o tim trakicama o kojima pisete? I bilo kakve trikove koji su vama upalili molim da podjelite sa mnom..znam da sam sigurno vec tisucita sa istim pitanjima ali valjda razumijete 😃 hvala unaprijed
Mono, cijela vojska mi ne može napraviti dijete, a imam ih dvoje, toliko o tome koliko su pametni doktori, ne moram reći da je jedan od njih bio dr. sc., šef odjela ginekologije, veoma cijenjen stručnjak....rekao je na temelju 2 dijagnoze, jednog jajnika nemam, posušio se, drugi radi oko 40 posto. I ciklusi bez ovulacija te , kako je jedan objasnio, folikuli bez koristi, kao da sam u menopauzi, možeš misliti, meni to reći s 22 godine...Ima sreće što ga nisam ubila!!!! Uglavnom, nije to sve, bilo je svega, da se ne ponavljam, i mnogi su me doktori pregledali, Hrvatska, Slovenija, Austrija, ali to što sam ovdje doživjela, žene moje, toga nigdje drugdje nema....Anaa26, 5 mjeseci je doista malo, ako usporedimo s 5 godina za naše 1. dijete, a što je pomoglo? Sam dragi Bog zna. Pila sam sve moguće čajeve koje možeš kupiti za začeće, od čička pa do vrkute i stolisnika, folne kiseline, bila u formi, vježbala, skinula kile, s BMI 26 došla na BMI 23,9, sve kaj je god bilo u mojoj moći da sam zdrava i sprema na trudnoću. Kaj se trakica tiče, i ja sam ti nova u tome, imaš za kupiti preko Njuškala ili ebaya, to su ti lh trakice za određivanje ovulacije. Popiškiš se 2 puta dnevno, ujutro i popodne na trakice i uspoređuješ testnu crtu s kontrolnom. Što je testa po boji sličnija tamnijoj kontrolnoj znači da će ovulacija nastupiti u idućih 12 - 48 sati. Bilo bi dobro da odeš na pregled, ne sve moguće, ali barem briseve i papa test te da vidiš da nemaš koju bakteriju jer i one mogu utjecati na to da se bebica ne primi. Želim ti svu sreću u pokušaima te da ne čekaš još dugo na svoj plusić!!!
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Učiteljice, tina, zvonkice, bonita i kak se vec ne zoves, ajde mi objasni cemu laganje i pretvaranje? Na pocetku napises da ste dvoje djece iz prve i bez ikakvih problema napravili, onda sad pises da vam je trebalo 5 godina. Ajde sjasi vise s ove klokanice!
Zbunjena sam...
Zasto bi netko lagao o svojoj trudnoci?
Mislim da je vecina nas ovdje da pronademo utjehu i potporu. Ako je nekome ovo zabava i hobij bilo bi dobro da pronade drugi forum.
Angellove
Procitaj teme Proljetne bebe, Ljetne bebe 2017, i jos ne znam na kojim temama su cure otkrile pa nam molim te ti odgovori na pitanje zasto bi netko lagao o T ???
Sortiraj odgovore
Najstariji