Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Studeni 2016. 22:36

Koji predmet predaješ??
    Bar imas dvoje krasne djecice, za razliku od vecine nas...mi smo prosle i spontane, i planiranje punoo godina pa opet nista.

Giovi
    08. Studeni 2016. 02:13

Hej....ovdje ima jakooo punooooo stranica na ovu temu i iskreno,ne mogu ih sve prelistati da vidim da li ima negdje odgovor na moje pitanje ....dakle sta znaci ne opterecuj se previse??? ako je to da mi ne padne napamet i da ne razmisljam o tome 18h od 24h dok cekam vjesticu onda me zanima kako ste se vi iskljucile od toga? mi evo drugi mjesec radimo na tome i meni je iskreno stalno to u glavi...ne kao zabrinutost ili opterecenje nego vise kao:jaoooo kako bi bilo lijepo da je uspjelo,kako ce se zvati,da li bi ovi grcevi u trbuhu mogli biti znak da se nesto desava itd. kako ste se oduprle tom zamaranju i razmisljanju?

bornastra
    08. Studeni 2016. 08:26

Učiteljice,

od srca velika dobrodošlica... :) 

Ti si nam došla kao veliki vjetar u leđa, takva jedna pozitiva nam je baš trebala u grupi :) iskreno sam se baš nasmijala tvojim memoarima... :)) a ja se opet iskreno nadam da ćemo i mi tebi biti jedan veliki vjetar u leđa u vašem ostvarivanju treće bebice :) 

Konkretno, suprug i ja radimo na bebici od 7.mjeseca, za sada još ništa, ali ne gubimo nadu... moja vještica treba danas doći, dok ne dođe živi nada da neće doći ovaj mjesec... to bi bila najljepša vijest u mom životu da ode na godišnji jedno 9 mjesci...
    Od simptoma imam jako bolne grudi kao i prije svake menge, trbuh me tu i tamo zaboli, nekad više osjetim, nekad manje, ali nema baš onog probadanja u jajnicima.. i jutros sam u krevetu pri okretu imala napadaj žgaravice, baš mi se digao želudac i mislila sam da ću povraćati...
    Ali kao što smo već i pisala, svaki mjesec novi simptom prije vještice i onda nas menga opet baci u depru...

wannababysomuch
    08. Studeni 2016. 08:39

Hej hej. Ja cak mogu rec da mi kasni. Jer u prosjeku od 17 dc kad mi je prosli mj bila. Te 28dc od prethodnog mj. Danas je 24dc pa cemo vidit. Ne pratim nista ovulacija temp i te stvari. Zivcana sam kao pred m tak da se ne nadam 😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Petra178
    08. Studeni 2016. 09:07

Učiteljice, na pravom si mjestu! Kad god bude teško (a MM nije u blizini biti rame za plakanje  ) dođem ovdje, malo pročitam, nešto napišem...lakše je kad znaš da nisi sam, nisi jedini u tome, zajedno čekamo ovulacije, plusiće, uvijek netko ima toplu riječ...btw to i za vas curke sve vrijedi, divne ste! 

Glovi, eto ovako, malo si tu, dan za danom, ja sam npr.jučer nakon posla skuhala, spremila, zaokupirala se nečim, nakon toga me zvala prijateljica koja je nedavno rodila i to me podsjetilo na sve što prolazimo, nakon razgovora sam plakala i plakala i bedirala se i mislila da do jutra neću ustati iz kreveta...i onda upališ youtube, forum, neki članak na netu, malo mužić pomogne, prođe me opet, ponovno se okupiram nečim u kući i tako u krug. 
    Nema nekog "lijeka" kad je to jedino što si sad želimo, ali za mene recimo postoje sitnice kojima poguraš dan da brže dođe idući 

Maja 3
    08. Studeni 2016. 09:14

Jutro curke!
    Giovi,ja nemam odg na tvoje pitanje,takodjer ne shvacam to opustanje...
    Bornastra,iskreno se nadam da su to prvi simptomi i da ti vjestica nece doci!!
    Uciteljice,tvoju zelju za bebicom skroz razumijem,i frustracije isto..
    Meni danas neto mucno,jucer sam skoro povracala...a znam da je prerano za bilo kakve znakove trudnoce.
    Izgleda da je ova moja luda glava opet zabrijala..ali nedam se!

m.girl6
    08. Studeni 2016. 10:49

Učiteljice, pa dobro nam došla. :) Lijepo nam se tema puni i kao što kaže mono daj Bože da što prije se preselimo u koju drugu grupicu.. hehehe

Ivchy, hvala ti, ja opet danas zaboravila ujutro mjeriti temperaturu, a u petak ću raditi još jedan test.

Oooo bornastra, pa možda je to trudnoća ako ti je išlo na povraćanje. Možda vještica uopće ni ne dođe, nikad ne znaš! To bi bilo jako lijepo 

Maslacak, pa možda i tebi slijedi plusić kao i bornastri. Jooj curke, nek nam netko da plusić, bilo tko od nas, da malo opet živnemo i imamo se čemu nadati.

Svima nam držim fige i želim sreću najveću, ako i stigne vještica, idemo dalje sa pozitivom, u nove plodne dane. 

Noa 💙

mono1111
    08. Studeni 2016. 13:46

Drage cure,

Posto smo se sve ovdje nasle, samo želim upozoriti na jednu prevaranticu koja se predstavljala kao Tina2901, pisala tolike laži, nama se ukljucula u whatsup grupu, i na drugim temama je isto pisala, i sve su je cure prokuzile !!!
    Čak se bila uclanila pod drugim nickom, pa se ne ni čudila da se i ovdje skriva.

Valjda je sve bila laž !
    Tako da moram upozoriti cureee!

Učiteljice i ostale curke  svu srecu nam želim :)

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 14:01

Pozz curke! 
    Luki, kako si ti? Ne javljas se, bilo bi mi drago da se pridruzis nasoj grupi na whatsapu..naravno ako zelis! Ja sam dns bila na kontroli, uzv procjenio bebicu na 3900g, buco maleni, u cetvrtak termin a u petak hospitalizacija ako se do tad nista ne pokrene! 
    Uciteljice, ti mi se cinis kao jedna jako pozitivna osoba i bas mi je drago da si se pridruzila ovdje! 
    M.girl, nema na cemu, izmjeri temp.i sada, meni je u svako doba dana pokazivalo povisenu! Drzim fige da je T u pitanju!! 
    Mono, bornastra i ostale curke, takoder zelim srecu!!😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.