Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uciteljica
    08. Studeni 2016. 18:03

Bornastra,držim fige. Vjeruj,Mono,svašta se iz događalo u to vrijeme,ciklusi su bili jako neredoviti,svakih cca 3-4 mjeseca,bez ovulacije, jedan jajnik osušen,drugi radi 40 posto i glavni šef ginekologije rekao mi je da mi cijela vojska ne može napraviti dijete. I da postoje načini,tipa posvajanje. Eto,tako,bez okolišanja,druto u glavu,bez imalo empatije,i to s 22 godine,samo mjesec dana nakon što sam sahranila mamu,koja nažalost,nije dočekala moju djecu. I nakon toga sam pala u depresiju i jedva se izvukla. Pokoj mu duši,ali taj doktor....proklela sam ga i sve mu svece skinula s neba.... Srećom,pa sam uz sve komplikacije koje sam u trudnoći imala, preživjela i rodila zdravog bebonju od 4150 g i 54 cm. Bilo je svega,carski,sepsa, tatin moždani,suprugova nesreća u prometu, pa onda šokovi u drugoj trudnoći, opet carski jer je i ona bila velika, opet fatalna prometna,suprug i ja,i stalno nešto. Ali ne mogu da se jedem, život je grozan ako se ne veselimo,osobito djeci. Moramo biti pozitivni jer nas kolo života inače pregazi. Iza mene je mnogo borbe i dalje ne posustaje,a tako trebate i vi curke. Ja sam dokaz da se i najcrnje prognoze ne moraju obistiniti. Zaboravih, prije 2.  trudnoće loši papa testovi i cin lll ,tako da....cure,žene,mi smo jači spol jet da sve to muški moraju podnijeti ,naša vrsta bi već odavno nestala.....držite mi se, mislim puno na vas, ne stignem stalno pisati,ali škicnem ima li koji plus....Puseeeee i ajmo plusekiiiiii

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

bornastra
    08. Studeni 2016. 18:33

Hvala vam drage moje na podršci 

Mono, 29.dan ciklusa mi je. 

Učiteljice, ti si dokaz da žene mogu sve. Kapa do poda. Od srca ti želim plusić jako uskoro, zaslužili ste...

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 18:54

Uciteljice, svaka cast da si nakon svega toga tako pozitivna i vedra! Ja ne znam kako bi ja! 
    Mojoj frendici su rekli da ce tesko ostati trudna zbog endometrioze i evo sad ima 31god i nije trudna, radili jesu na bebi ali se nije nikako primalo, na kraju je on pukao i ostavio ju, a ona se propusila nenormalno, smrsavila jako itd.nije u naj naj stanju sad! A ima sansu za trudnocom, mogu mislit kakva bi bila da joj je tako kao tebi rekao da je posvajanje jedina opcija! Uzas! Skidam kapu!!

mono1111
    08. Studeni 2016. 19:07

Bornastra,
    Ma možeš ti i dns raditi test, mislim da bi ti vec pokazao :)

Učiteljice i ostale cure 
    Slobodno nam se pridruzite na nasoj whats up grupi, tako je brze pisanje i uvijek smo u toku :)
    Samo broj svoj napisi pa te dodamo u grupu  naravno ako si / ste za :)

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 19:15

U zadnje vrijeme ja zaboravna, da se nadovezem gore za onaj post.
    Uciteljice, zanima me koliko dugo ste onda radili na djeci? Meni je prijateljica zbog endometeioze skoro god dana, nista se nije dogadjalo, pa si mislim mozda njoj nije samo to u pitanju!

Maja 3
    08. Studeni 2016. 19:35

Ej curke,ja bi onda na whats app ako nije problem.
    092 166 04 66

barbara29
    08. Studeni 2016. 22:13

Bonastra kako je netko prije par stranica napisao - ne znam jel mi teze cekati O ili M pa vjerujem da se bojis raditi test, ali po simptomima..mogla bi biti T! Daaaaj Boze da nam javis lijepe vijesti!
    Uciteljice svaka cast, sto drugo reci! Meni je legica jednom rekla da sam previse optimisticna (ako se to moze biti) 😊 ali ti si pravi primjer vedrog duha! Bravo!

Nego, kakva je procedura kada dodjem gini i kazem da bi na testiranja nakon 1 god.neuspjelog pokusavanja? 🙁
    U 1.mj.idem na kontrolu nakon operacije..pa bi pitala sto i kako dalje. Znaci ona mi da uputnicu ili?

mono1111
    08. Studeni 2016. 23:51

Barbara,
    Odes kod svoje soc.i tražiš uputnicu za humanu reprodukciju, i s tom uputnicom se narucujes u neku bolnicu na pregled, tj.konzultacije.

Giovi
    09. Studeni 2016. 06:28

Hej svima... zbog posla loggiram se svako toliko i onda hvatam po par novih stranica...😊 jel ima neka opcija da dodje obavijest kada netko komentira da sam u toku?😂
    Meni su dakle prije godinu dana nasli jedan miom koji nakon toga udvostrucio i pojavio se novi. Prepisali su mi esmyu koju sam pila 3mj i jako tesko sam psihicki podnosila simptome koje esmya nosi i umjesto novih 3mj terapije dragi i ja smo odlucili da cemo poceti raditi na bebi. I osim sto mi je to stalno u glavi kao vjerujem i svakoj zenskici ovdje,jer to zelim jako,stalno razmisljam o tome jer me najvise strah ako ne uspije i ovaj mjesec koliko ce miomi narasti...na puno mjesta sam procitala da se treba opustiti,ne razmisljati i sl. i zato sam i pitala neki dan dali imate posebne tehnike okupiranja... 😊 
    U svakom slucaju,svima koji pokusavaju i rade na tome zelim punooo plusicaaaaa i zaborav na rijec "vjestica"... 
    😊😊

m.girl6
    09. Studeni 2016. 08:52

Učiteljice, svaka ti čast na pozitivi, tak bi trebale sve biti. :)

Bornastra, držim fige da je T, ali mislim da je, čim te žgaravica zeza. :))))))

Ja sam danas ujutro mjerila temp i opet je bila 36,5 :( Mislim da mi se samo ciklus poremetio,a da nije T. 
    Idem danas po test poslije posla, pa kaj pokaže, pokaže. Naručit ću se odma kod svoje ginekologinje nek me pregleda. Makar me danas opet od jutra reže i sve se bojim da će mi doći prije testa i pregleda...  Već sam lagano luda.

Kaj ima kod vas curke?

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.