Ivcy draga,
znači još uvijek si nam u komadu?
Ivcy... Ja sam danas prvi puta osjetila žgaravicu o kojoj si i ti pisala, mene je jutros kod okreta u krevetu baš zapeklo i onako mi se tekućina skupila u grlu koju sam refleksno progutala. I sad na poslu opet tak.
Temperatura mi je ujutro bila 36.5... to mi se nažalost čini dosta nisko... :(
Vještica bi trebala danas doći, 29. dan ciklusa mi je, zadnjih par mjeseci mi ciklusi variraju 28-29 dana... još uvijek je nema, mene cike bole čak i kad hodam, kod silaska po stepenicama još jače... test se bojim raditi da se ne razočaram...
Bornastra, mozda je bas T u pitanju. Kakva si inace sa zgaravicom bila?
Ja nisam znala sto je dok nisam zatrudnila! Hehe
Nikada nisam primjećivala žgaravicu... možda sad primjećujem baš sve jer imam toliku želju ostati trudna pa umišljam simptome, ne znam...
Meni ti je to izgledalo kao da me sve pece kroz grlo i vraca mi se nazad. Uglavnom nije bilo ugodno, na hranu nisam u tom trenu ni pomisljala koliko me to iritiralo!.
Kad ces radit test ili si vec radila?
Sorry, mozda mi je promaknulo!
Bokić, cure, eto mene da vam se javim, hvala na potpori, lijepo je znati da ima nekog tko te razumije i fakat se nadam da ćemo se uskoro družiti na nekoj drugoj temi ovog foruma. Kad pričamo o žgaravici moram vam reći da me ubila u zadnjoj trudnoći, a imala sam je od samog početka, a sad kako želim ostat trudna, svaki mjesec imam nove simptome , čak sam prošli mjesec i ja imala žgaravicu, ali bit će da je od previše ajvara.........To je da poludiš, nekad imam osjećaj da sam skrenula, a sigurna sam da i MM misli isto o meni. Bornastra, skupi hrabrosti, napravi test, da znaš na čemu si, oćeš kupovat uloške ili pelene
. Navijam da je vještica uzela dopust!!! Šaljem dobre vibrice....Javljate se s novostima!!!
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Učiteljica, dobro nam došla
Bornastra ajmo testiiić... osjećam se kao kakav kladioničar koji stalno gleda rezultate, sam virkam ne bi li se koji plusić pojavio kod nas... nadam se da je žgaravica zbog T... ja ju nažalost već godinama predobro znam, doslovno se ne smijem sagnuti da mi se ne povraća...
Drage moje,
hvala vam svima na pozitivnim vibracijama.
I ja se nadam da će me vještica zaobići... čas imam simptome t, čas simptome m. I ja polako ludim.
Test ću raditi za vikend u slučaju da do tada vještica ne stigne. Upravo sam mjerila temp, čitala sam da je najbolje oralno...36.9...
Učiteljice,
A koje si probleme imala da su ti rekli da s 22 godine neces imati djece??
Jojjj, da ja to cujem, mislim da bi poludila :((
Učiteljice dobro došla!
Mislim da nam je svima lakše kad znamo da imamo s kim podijelit ono što nas muči,lijepu riječ je uvijek lijepo čuti.Ja sam se ovdje prvi put javila nakon spontanog...i čitajući iskustva drugih cura,vidjela sam da nisam sama,tj.da se to jako često događa...Zbog posla i drugih obaveza ne stignem baš često pisati,ali uvijek rado škicnem jel se pojavio koji plusić.
Puno sreće curke...!
trešnja28
Sortiraj odgovore
Najstariji