Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    06. Studeni 2016. 18:53

Da li koristite neke preparate za poboljsanje??

MiuMau
    06. Studeni 2016. 21:11

Evo sad sam baš išla gledati, 8% morfologija, piše i nama u zagradi 30%, ali dolje piše prema WHO da je donja vrijednost 4%... Ne znam, možda je i morfologija upitna kod nas, ali ju ginekolog nije komentirao.
    Da, kod socijalnog smo došli s tim spermiogramom, kažem ti, odmah bez razmišljanja dao uputnicu za MPO, nije tražio da se ponavlja, pitala sam ja jel se može to popravit, onak je klimnuo glavom "A može, al upitno koliko" i da je bolje da ne gubimo vrijeme...
    Sad sam uzela maca prah i tjeram mm da ju pije svaki dan... Čula sam i za folnu da je dobra pa sad dijelimo i to.. Inače je nepušač, ne pije, bavi se sportom, zato nas je to toliko i šokiralo...
    Nadobudno se nadam da bi upala u sljedećem ciklusu, iako je malo vjerojatno...  
    Čula sam da se trebaju svi mogući hormoni vadit, brisevi, markeri zaraznih bolesti, novi spermiogram i još koja pretraga možda kod androloga... nadam se da oni to tam sve naruče odmah, jer za spermio u Petrovoj smo čekali preko mjesec dana termin... 

mono1111
    07. Studeni 2016. 07:25

MiuMau,
    Ista stvar kod nas :/ Ne pije, ne puši, bavi se sportom....
    Mislim da u Petrovoj 3 gdje vadis markere nista ne cekas, tj.ne trebas se naruciti, a za pretrage na VV sigurno dobiješ pregled brze. 
    I mi smo u Petrovoj cekali mjesec dana :/
    Pa čitala sam neki članak gdje je pisalo da s takvim spermiogramom ne može doći do prirodne T.
    I ja bi najradje odmah na neku umjetnu, jer mi se neda gubiti vrijeme na planiranje...
    I on pije macu, narucila sam bioastin, vitamin E, cink, kupila sjemenke suncokreta. Jos moram kupiti selen, potrebno je uzimati i vitamin C, i folnu također.
    E sad....tko ce ga znati, hoce li upaliti ili ne...

m.girl6
    07. Studeni 2016. 09:08

Bok curke moje,

menge još uvijek nema, a trebala doći u petak. Inače nikada ne kasni i točna je u dan. Radila test u sub i on je negativan. Nemam nikakve simptome T, a ni da ću dobiti M, malo me recnulo ujutro dolje u trbuu i to je to. Jedino bijela sluz, ne znam jel to normalno. Macu sam trenutno prestala piti, jer se bojim da mi je možda ona kaj poremetila i odgodila mengu, a muž ju i dalje pije, čak traži da mu složim napitak, a pre odvratna je, hehehe :)
    Mjerila sam i temp ujutro i imala 36,5, znači trudnoća nije jer je temp niska.
    Kupit ću danas još jedan test pa ću ga napraviti sutra ujutro, makar znam da će pokazati i on jednu crticu ko i ovaj u subotu. :((

Ne znam opće kaj da mislim, ako ne dođe do kraja tjedna naručit ću se na pregled. Samo se sad bojim da sam si kaj zeznula sama sa tom alternativnom medicinom.. 

Noa 💙

MiuMau
    07. Studeni 2016. 09:39

Mono ti danas ides u Petrovu? Javljaj kak je proslo... Ma ja sam isto svasta procitala, al nisam vjerovala dok ginic nije rekao svoje, onda mi je tek sjelo da je to stvarno to... al ajde, stisnut cemo, proci ce i to nekak... samo muka mi od bolnica vise, a kad udes u postupak, mos se komotno preselit tam   

m.girl6 mozda je nekakav disbalans u hormonima, ne mora bit da je izazvano macom... a moze bit i da je jos uvijek premala kolicina hormona, pogotovo ako su ti je ovulacija bila kasnije.... pricekaj jos koji dan, probaj jos koji test, ako nista zovi ginekologa za pregled... 

nena27
    07. Studeni 2016. 09:57

Ja sam dobila u petak, nakon 5 dana kašnjenja ipak je došla bit će da mi je klomifen poremetio ciklus a od trudnoće ništa. J**** sreću

mono1111
    07. Studeni 2016. 11:03

MiuMau,
    Ne idem dns, vec iduci pon 14.11.
    Javiti cu naravno sto je dr.rekla.

Ostale cure, držim fige da upali ovaj mjesec, ako ne ovaj onda slijedeci :))

Ja nemam iskustva sa CINOM, pa ti ne znam odgovoriti na to.

Mgirl,
    Ja isto koristim Macu, a npr.ovaj mjesex mi je M dosla skoro potpuno bezbolna i jako oskudna. Sad se i ja pitam da li je to možds radi toga ili radi cega je to vec....

bornastra
    07. Studeni 2016. 11:06

m.girl6,

ja još uvijek držim fige da je trudnoća u pitanju!! Možda temperatura ne mora biti odmah vidljiva, ne znam... Ima li koja druga cura iskustva sa temperaturom u ranoj trudnoći?

nena27, baš mi je žao... :( stvarno sam mislila da je uspjelo ovaj mjesec kod tebe... baš su nam se zaredale u grupi te vještice... ja svoju nažalost očekujem sutra... :( sve bi dala da ipak ne dođe! Budi pozitivna, moram nam jedan mjesec i naš plusić doći...

barbara, nemam nikakvih savjeta ili iskustva kaj se tiče tvoga slučaja... i baš kao što si i napisala, svima nam je teško, toliko to želimo i mislima se ne možemo oduprijeti... uvijek je ta nada u nama da vještica ipak neće doći...

Maja 3
    07. Studeni 2016. 11:45

Ja u 1 trudnoci nisam imala niti 1 simptom osim bolnih sisa koje bi prije menge 2 dana prestale boljet...a tada nisu. 
    Sada svaki pms si nadjem bar 1 simptom,ali menga redovito stize..tako da mislim da i temperatura ovisi od osobe do osobe..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.