Mono ti danas ides u Petrovu? Javljaj kak je proslo... Ma ja sam isto svasta procitala, al nisam vjerovala dok ginic nije rekao svoje, onda mi je tek sjelo da je to stvarno to... al ajde, stisnut cemo, proci ce i to nekak... samo muka mi od bolnica vise, a kad udes u postupak, mos se komotno preselit tam
m.girl6 mozda je nekakav disbalans u hormonima, ne mora bit da je izazvano macom... a moze bit i da je jos uvijek premala kolicina hormona, pogotovo ako su ti je ovulacija bila kasnije.... pricekaj jos koji dan, probaj jos koji test, ako nista zovi ginekologa za pregled...

Ja sam dobila u petak, nakon 5 dana kašnjenja ipak je došla bit će da mi je klomifen poremetio ciklus a od trudnoće ništa. J**** sreću

MiuMau,
Ne idem dns, vec iduci pon 14.11.
Javiti cu naravno sto je dr.rekla.
Ostale cure, držim fige da upali ovaj mjesec, ako ne ovaj onda slijedeci :))
Ja nemam iskustva sa CINOM, pa ti ne znam odgovoriti na to.
Mgirl,
Ja isto koristim Macu, a npr.ovaj mjesex mi je M dosla skoro potpuno bezbolna i jako oskudna. Sad se i ja pitam da li je to možds radi toga ili radi cega je to vec....

m.girl6,
ja još uvijek držim fige da je trudnoća u pitanju!! Možda temperatura ne mora biti odmah vidljiva, ne znam... Ima li koja druga cura iskustva sa temperaturom u ranoj trudnoći?
nena27, baš mi je žao... :( stvarno sam mislila da je uspjelo ovaj mjesec kod tebe... baš su nam se zaredale u grupi te vještice... ja svoju nažalost očekujem sutra... :( sve bi dala da ipak ne dođe! Budi pozitivna, moram nam jedan mjesec i naš plusić doći...
barbara, nemam nikakvih savjeta ili iskustva kaj se tiče tvoga slučaja... i baš kao što si i napisala, svima nam je teško, toliko to želimo i mislima se ne možemo oduprijeti... uvijek je ta nada u nama da vještica ipak neće doći...
Ja u 1 trudnoci nisam imala niti 1 simptom osim bolnih sisa koje bi prije menge 2 dana prestale boljet...a tada nisu.
Sada svaki pms si nadjem bar 1 simptom,ali menga redovito stize..tako da mislim da i temperatura ovisi od osobe do osobe..

Jooj kak vi mene oraspoložite drage moje. Hvala vam
Miu Mau, da možda je, pričekat ću do kraja tjedna pa ću zvati ginekologinju. :)
Barbara29, daaaa da barem, duboko u sebi mislim da jesam, ali opet valjda bi nešto i osjećala, ma ne znam vam više ni sama.
Bornastra, ah, kao što sam i napisala ne znam više kaj da mislim. :/
nena, baš mi je žao zbog glupače, kaj je ipak došla, ali nemoj gubiti nadu, ko zna šta će biti idući mjesec :))
Iako kaj se simptoma tiče, bole me leđa dolje skroz, i nemam zraka nigdje, imam osjećaj ko da mi netko na plućima sjedi (inače imam niski tlak pa nje to možda i od toga), samo kaj svaki simptom ja mislim da je T :) i pol stvari si možda i umislim.. jel to sve očajno želimo...

Noa 💙
hahah točno to kaj si napisala maslačak, svaka menga 1 simptom :))

Noa 💙
Bok curke!
Moj simptom je bila zgaravica koju nikad u zivotu do tad nisam osjecala, brzo umaranje i povisena temp.u svako doba dana, kad god bi mjerila vrtila se oko 37.0-37.3... tako uglavnom..i nisam cekala sa testom, na dan kad sam trebala dobit sam napravila test i bio je poz.ali skroz slaba crta pa sam za 2dana radila opet i tu se vec bolje vidilo!
Mozda vam je ovulacija bila kasnije pa jos test ne moze niti pokazati!
Sretno!

Dobar dana, žene, da vam se i ja javim Dugo vas pratim, nikako da vam se javim....Ali, nekak si mislim da bu mi lakše ak vam se potužim. Imam dvoje djece, sad bi smo treće, no nakon što smo bez imalo brige i od prve napravili ovo dvoje, treće neće pa neće. Imam uredne cikluse na 29, 28 dana, svu smo O pokrili, svaki drugi dan, ali opet ništa, vještica je ipak dojahala...Kupila sam preko neta LH trakice pa da vidimo ovaj mjesec...U našoj bližoj okolini nitko nema troje djece i nikome ne mogu reći da planiramo, jer smo, ionako, po svom načinu odgoja i sveg ostalog, jelte, malo čudno....Pa se nadam da ću ovdje naići na malo potpore, bar virtualne. Imam 36 godina , moj muž isto, djeca su nam 8 i 5. A sad, kad vještica prođe, nadam se da iduća neće doć....Lp iz Međimurja
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji