Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    07. Studeni 2016. 14:48

Jooj kak vi mene oraspoložite drage moje. Hvala vam 

Miu Mau, da možda je, pričekat ću do kraja tjedna pa ću zvati ginekologinju. :)

Barbara29, daaaa da barem, duboko u sebi mislim da jesam, ali opet valjda bi nešto i osjećala, ma ne znam vam više ni sama. 

Bornastra, ah, kao što sam i napisala ne znam više kaj da mislim. :/

nena, baš mi je žao zbog glupače, kaj je ipak došla, ali nemoj gubiti nadu, ko zna šta će biti idući mjesec :))

Iako kaj se simptoma tiče, bole me leđa dolje skroz, i nemam zraka nigdje, imam osjećaj ko da mi netko na plućima sjedi (inače imam niski tlak pa nje to možda i od toga), samo kaj svaki simptom ja mislim da je T :) i pol stvari si možda i umislim.. jel to sve očajno želimo...

Noa 💙

m.girl6
    07. Studeni 2016. 14:49

hahah točno to kaj si napisala maslačak, svaka menga 1 simptom :))

Noa 💙

Ivcy1306
    07. Studeni 2016. 14:54

Bok curke! 
    Moj simptom je bila zgaravica koju nikad u zivotu do tad nisam osjecala, brzo umaranje i povisena temp.u svako doba dana, kad god bi mjerila vrtila se oko 37.0-37.3... tako uglavnom..i nisam cekala sa testom, na dan kad sam trebala dobit sam napravila test i bio je poz.ali skroz slaba crta pa sam za 2dana radila opet i tu se vec bolje vidilo!
     Mozda vam je ovulacija bila kasnije pa jos test ne moze niti pokazati! 
    Sretno!

Uciteljica
    07. Studeni 2016. 15:31

Dobar dana, žene, da vam se i ja javim Dugo vas pratim, nikako da vam se javim....Ali, nekak si mislim da bu mi lakše ak vam se potužim. Imam dvoje djece, sad bi smo treće, no nakon što smo bez imalo brige i od prve napravili ovo dvoje, treće neće pa neće. Imam uredne cikluse na 29, 28 dana, svu smo O pokrili, svaki drugi dan, ali opet ništa, vještica je ipak dojahala...Kupila sam preko neta LH trakice pa da vidimo ovaj mjesec...U našoj bližoj okolini nitko nema troje djece i nikome ne mogu reći da planiramo, jer smo, ionako, po svom načinu odgoja i sveg ostalog, jelte, malo čudno....Pa se nadam da ću ovdje naići na malo potpore, bar virtualne. Imam 36 godina , moj muž isto, djeca su nam 8 i 5. A sad, kad vještica prođe, nadam se da iduća neće doć....Lp iz Međimurja

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Maja 3
    07. Studeni 2016. 19:05

Dobro dosla uciteljice!

Uciteljica
    07. Studeni 2016. 19:57

Hvala, Maslačak31, nadam se da ćemo se ugodno sve koje smo tu trenutno  družiti, biti potpora, jer je teško očekivati od okoline da te razumije, ako se snebivaju na tvoju samu pomisao da želiš još jedno dijete. I onda još komentar: Pa kaj je tebi, pa već imaš dvoje, pa stara si (wtf, imam 36!, a ne 63!!!!!!) i tako to....Ah, da nije žalosno, bilo bi smiješno......Nadam se da ima onih koje mi budu ulile nadu i da su uspjele za čas sa plusićem...

Ivcy1306
    07. Studeni 2016. 20:28

Uciteljice, dobrodosla i jos brze osla na ljetne bebe 2017.
    Koliko se trudite na trecoj bebici?

mono1111
    07. Studeni 2016. 20:29

Dobrodošla Učiteljice :)

Ma nisi ti stara, taman u najboljim godinama :)

wannababysomuch
    07. Studeni 2016. 20:56

Dobro dosla uciteljice nek je sto prije plus.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Uciteljica
    07. Studeni 2016. 21:51

Hvala, puce na dobrodošlici, baš me to  veseli. Znam ja da sam u najboljim godina,a je tu 36 godinica, ali u srcu je još 18. Nego, prestali smo se paziti prije nekih 6 mjeseci, pa ono kad bude bude, ali ja sam mislila da će biti prije, tim više što smo ovo dvoje isplanirali i napravili i to je to. Nismo namjenski baš u plodne dane, nego onako, kad nam se htjelo, a zadnja 2 mjeseca sam ja luda, napastvujem muža u plodne dane, pratim sve moguće aplikacije na mobitelu, svom kalendaru u sobi koji je sav išaran, pijem sve što može pomoći za začeće, eto stigle lh trakice, uglavnom, mislim da će mi muž pobjeć glavom bez obzira pa mu trakice neću nit pokazat, prokrijumčarila sam ih u spavaću i stavit tamo di nikad na njih neće moć nabasat - kod knjiga....hihihihihi....E, kad jednom budem fakat stara (jer smo rekli da sam još uvijek mlada), i ako dočekam penziju (što i nije baš izgledno jer kak se piše, radit ću do 70, a sad zamislite učiteljicu koja radi kolut naprijed sa 70, ili da uopće bilo kaj radim s toliko godina. Bit će dobro ak se sjetim kak se zovem)  da napišem memoare, ono, dogodovštine iz škole plus svašta nešto u krevetu, pa bu se knjiga zvala " Memoari pohotne učiteljice"....Majke mi, nisam normalna, ali treba se smijati....Smijeh je zdrav. Čovječe, da toga nema, dolazila bi plačuč svaki dan s posla....kao što vjerujem i većina vas.... A koliko se vi trudite? Nažalost, imam nekoliko prijateljica koje pokušavaju ostati trudne već neko vrijeme, eto jedna ide na IVF, ima zakazano, druga je bila na MPO i uspjelo je iz druge. Jedna se mučila i obavila u Pragu jer je već bila u menopauzi maltene, uglavnom ima svega...Opet, ne smije se posustati, život je ionako preokrutan pa si sami moramo pomoć da se dignemo, jer nitko drugi, nažalost, to neće...Cure moje, odoh peglat, a i testovi me neki čekaju, ako ih do sutra ne ispravim, pojest će me živu, stoga bolje da prionem. A i vi prionite u krevetima, drage, i ja bih, ali vještica ne da....Eto, napisala ja prvi ulomak mojih memoara....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.