Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    05. Studeni 2016. 12:33

m.girl6, Petra...iskreno mi je žao... :( m.girl6, samo pozitivno, možda je beta toliko niska, a i nije bio prvi jutarnji urin pa je i test pokazao minus. Ponovi test sutra ako vještica ne dođe, a ja ti držim najveće fige na svijetu!! 

Kod mene sve po starom, vještica treba doći u utorak i tako se i osjećam, makar u dubini duđe sam pozitivna i nadam se da neće doći... grudi me bole kao pred mengu, kao i dolje, povremeno boluckanje... Dobila sam i aftu prije par dana, doduše jako malo pa sad već i prolazi... Ne znam samo jel je normalan bijeli iscjedak poslije brisanja sad prije menge?

Maslačak, sreeetno vam :))

m.girl6
    05. Studeni 2016. 12:57

Bornastra,draga, hvala ti ali sve manje nade imam da sam trudna. :( 
    Ah ta menga i njeni simptomi...
    I ja sam imala taj bijeli iscjedak prije menge,tj. imam ga još uvijek. 

Ajme kako me ubije to isčekivanje. 

Noa 💙

• Petra178
    05. Studeni 2016. 14:43

I ja sam imala iscjedak, mislim da je to normalno.

Joj ne znam jel me vise ubije cekanje menge ili cekanje ovulacije :(

mono1111
    05. Studeni 2016. 14:44

MiuMau,

Idem kod dr.bas na humanu, ali sam vec ja bila kod nje prije, s nalazima nakon spontanog, tako da srecom vec jesam na pravom mjestu, ako nista drugo.
    Ja sam narucena kod dr.na pregled u ambulantu sa svim nalazima, tako da ja sama idem iduci pon pa ce mi reci sto dalje.

MiuMau
    05. Studeni 2016. 15:27

Mono javi kak je proslo... U koju bolnicu ides?

mono1111
    05. Studeni 2016. 17:52

U Petrovu, gdje si ti bila??

MiuMau
    05. Studeni 2016. 20:25

Ja nisam jos bila, cekam 1. dc da se javim pa da mi daju termin za konzultacije i pretrage, to bi trebalo bit za nekih 10ak dana... Gin me pitao gdje bi isla na MPO, ja bubnula na Merkur, jer sam tam obavljala i operaciju, veli on da preporucuje dr. Podgajskog... tak da sam ja na Vuk Vrhovcu... 

Sve mi to nekak jos nije sjelo... mislim, racunala sam na svoju problematiku, al mm spermio nas je iznenadio... ali sad mi ima smisla da toliko ciljanje ovulacije i odnosa nije urodilo plodom... Ginekolog cim je vidio nalaz rekao je nema sanse prirodno, i ako nekako uspije da je jako velik rizik od spontanih pobacaja... i da odemo sto prije na MPO da ne gubimo vrijeme bezveze... 

mono1111
    06. Studeni 2016. 12:41

MiuMau,

Gdje ste radili taj spermiogram??
    Koliko kod vas ima progresivno pokretljivih i pokretljivih??
    Zbrajas A + B ako je isto tako na tvom nalazu. Nama je samo 20 posto zbroj A + B, a minimalno za prirodno zacece treba biti 32!
    Ali ja sam ostala T odmah prije skoro pola godine, i nismo mislili da je u tome problem.
    Dr.s humane nas je slala na taj spermiogram prvenstveno radi bakteriološkog tog spermiograma  zato jer cesto u ejakulatu zna biti bakterija i neka upala  pa zato postoji mogucnost spontanog, jer tijelo takvu.oplođenu stanicu valjda samo odbaci.
    I radi toga smo i radili taj spermiogram i kad smo vidjeli nalaz....paf....pa nije nama tad bio problem zacece....
    Ugl.evo sad pokusavamo, ni nista ! Tako da je moguce da je stvarno spermiogram los, jer se inace ne uzima u obzir samo jedan nalaz, nego se to ponavlja jer može utjecati svasta na taj nalaz.
    Samo mi nije jasno to sto je tvoj dr.rekao, da ako i dođe do oplodnje da je velika šansa spontanog, ne kuzim, pa nije da su radi toga i spermiji slabije kvalitete, nego ih je samo premalo pokretnih.

MiuMau
    06. Studeni 2016. 14:28

U Petrovoj smo radili, iako sam čula da na VV ne priznaju ništa osim svojih spermiograma tako da ćemo kod njih vjerojatno morati ponavljati... Nama je A+B 18%
    Ne znam zašto je povezao i spontane s tim, nije spominjao morfologiju, samo smanjenu pokretljivost.... Kakvo je kod Vas stanje s morfologijom?
    Baš sam sad nestrpljiva, nikako dočekati te konzultacije, čujem da ima brdo pretraga za obaviti, sve me strah da se još neki problem ne otkrije... a i MPO nije sam po sebi garancija za uspjeh, oko 30ak% je vjerojatnost da uspije... Tako da će od sad bit "drž' gaće" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.