Toliko sam se nadala cudu i iznenadenju i eto iznenadila me M jutros, skoro tjedan dana ranije nego inace
A curke,hvala vam na podršci i pozitivnim mislima. I muž mi to isto kaže. Ako mi ne dođe do pon,onda ću se naručiti na pregled. Makar,nije mi bila prva mokraća, morala sam piškiti u pola 7,a muž mi je došao sa testom tek iza 9. :(

Noa 💙
Petra178, iskreno mi je žao. :((
Znam kak se osjećaš. Mislim da to i mene čeka sutra...

Noa 💙
m.girl nadam se da ne, da cu te iduci mj za prve simptome gnjaviti ;)
A do tada u borbu, nema druge, nema predaje! ❤
Hehe daj Bože. :)
Al bolucka me sad trbuh,tak da sam zbunjena totalno. Da,nema predaje. Samo hrabro i pozitivno dalje! ♡

Noa 💙
Cure samo pozitivno!
Mi se sad 10 tak dana nadamo da smo ovaj mj uspjeli.
Nakon 1 djeteta,kojeg smo od prve napravili,ovo je sok da nikako ne uspjeva...

m.girl6, Petra...iskreno mi je žao... :( m.girl6, samo pozitivno, možda je beta toliko niska, a i nije bio prvi jutarnji urin pa je i test pokazao minus. Ponovi test sutra ako vještica ne dođe, a ja ti držim najveće fige na svijetu!!
Kod mene sve po starom, vještica treba doći u utorak i tako se i osjećam, makar u dubini duđe sam pozitivna i nadam se da neće doći... grudi me bole kao pred mengu, kao i dolje, povremeno boluckanje... Dobila sam i aftu prije par dana, doduše jako malo pa sad već i prolazi... Ne znam samo jel je normalan bijeli iscjedak poslije brisanja sad prije menge?
Maslačak, sreeetno vam :))
Bornastra,draga, hvala ti ali sve manje nade imam da sam trudna. :(
Ah ta menga i njeni simptomi...
I ja sam imala taj bijeli iscjedak prije menge,tj. imam ga još uvijek.
Ajme kako me ubije to isčekivanje.

Noa 💙
I ja sam imala iscjedak, mislim da je to normalno.
Joj ne znam jel me vise ubije cekanje menge ili cekanje ovulacije :(
MiuMau,
Idem kod dr.bas na humanu, ali sam vec ja bila kod nje prije, s nalazima nakon spontanog, tako da srecom vec jesam na pravom mjestu, ako nista drugo.
Ja sam narucena kod dr.na pregled u ambulantu sa svim nalazima, tako da ja sama idem iduci pon pa ce mi reci sto dalje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji