Bornastra,
Ne znam zasto pišu ovakva slova !!! ne mogu to maknuti.
Pa nema nista novo ! Ivcy treba roditi svaki cas, a mi cekamo detalje :)
Nitko nije jos trudan, nazalost :(
Mi smo dobili nalaz spermiograma asthenospermia, smanjena pokretljivost. !
Imaš ti ili netko ovdje ikakva iskustva s tom dijagnozom??
Koliko sam citala na netu, posto on ima svega 20 posto pokretljivih mislim da je ne moguce prirodno zacece.
Idem 14.11. na pregled pa cu tada vise saznati.
Mi imamo tu dijagnozu... Gin nam je odmah rekao da nema sanse prirodno, s obzirom na moje i njegovo stanje... Dao nam je uputnicu za MPO, sad cekam 1.dc da nas naruce za konzultacije i pretrage...
Curke, ja trebala danas dobiti,medutim jos uvijek nisam. Simptome nemam nikakve, niti me bole grudi niti me trbuh reže.. ali neću se previše nadati,možda dođe vještica sutra ujutro..
Ako ne dođe radim test sutra pa ćemo vidjeti.
Noa 💙
Dobro vece svima,mm i ja vec mjesecima radimo na bebi ali bez uspjeha :( od danas aam se bacila na vrkutu i nadam se da ce mi pomocu kao i mnogima :)
Nama zavrsili plodni dani..sad ostaje cekanje.
M.girl 6,navijamo za + sutra!!!
Jooj hvala ti maslacak31. Nestrpljiva sam jako. Ne znam kako ću jutro dočekati. :)
Noa 💙
Ajmo m.girl6 trebamo podizanje morala u grupi, predugo nema plusića... javljaj sutra ujutro čim pišneš...
Ja trebam dobiti polovicom mjeseca, al bez obzira što je gin rekao da nemamo šanse prirodno, ja se ne dam, sve se nadam čudu prije ulaska u postupak... klasa A optimist
Ajmo m.girl6 go girl, go girl, go girl! 🤗
Ujutro hocemo javljanje odma iz wc-a 😄
MiuMau tako i treba! Zasto vi i vas bebac nebi bili jedni od onih malih cuda koji naprkose i najlosijim prognozama! 👪
Sortiraj odgovore
Najstariji