Pozdrav cure!Evo i mene na ovoj temi...vidim da ste sve u (ne)isčekivanju M.Nadam se da ćemo se MM i ja uskoro baciti na posao,ali još nisam prevladala strah,s obzirom da sam prije 4 mj.morala na kiretažu u 11.tj.trudnoće.Želim vam svima što prije plusić!!!
Marijeta bas mi je zao 🙁
Sve cesce cujem da je netko postao mama andjela, ali isto tako i da je sljedeca bebica brzo dosla i da je sve proslo u najboljem redu! Nadam se da ce i kod tebe tako..cim budes sprema ☺
Pozdrav cure!Evo i mene na ovoj temi…vidim da ste sve u (ne)isčekivanju M.Nadam se da ćemo se MM i ja uskoro baciti na posao,ali još nisam prevladala strah,s obzirom da sam prije 4 mj.morala na kiretažu u 11.tj.trudnoće.Želim vam svima što prije plusić!!!
Ja sam isto prosla kao i ti. Sad bude mi 5.11. devet mj. od spontanog. Bila sam 14 tj. Zeljela bi jos jednu bebu, ali nazalost nista od toga, a vec imam 37 god. tako da sumnjam da bude uopce doslo do trudnoce. Ali da te utjesim imala sam 2007. dva spontana, sa 9 i 12 tj. Prvi je bio u 4. mj., a drugi u 12., s tim da sam dvaput isla na kiretazu jer mi nisu sve pocistili. Pet mj. nakon druge kiretaze opet sam zatrudnila i u 2. mj. 2009. rodila zdravog decka, a dvije god. kasnije jos jednog. Tako da ima nade za sve vas koje ste imale spontani. Drzim vam fige.

url=http://lilypie.com]
trešnja28
Pozdrav cure, evo i mene opet, obavili smo i hsg i sve je prohodno, znači sve je u redu, ali nas neće, i idem krajem 11.mjeseca na inseminaciju, držite mi fige jer više ne znam kaj da radim. Rekla mi je dr. da sam malo rizična jer mi je povišen amh, pa se boje hiperstimulacije jajnika. ako nije problem, mogu lija u wsp grupu??? 099 776 2261
...infinite dreams...
Cure,
Mi se preselile na grupu, pa vidim ima ovdje novih cura...tko ce sve sad pohvatati :)
Vrkuta se pije cijeli ciklus navodno, u slucaju pozitivnog testa se prestaje piti, te ponovno pocinje nakon 12 tt jer očvršćuje ligamente maternice ( tako nekako ).
Ja vrkutu vise necu piti prije O zato jer ovaj mj.nisam imala niti malo one plodne sluzi ( nekome može tako biti a ni ne mora ).
Piti cu vrkutu samo drugi dio ciklusa.
Čak kažu da vrkuta zaustavlja krvarenje pa isto tako nisam sigurna da li je to dobro u vrijeme M.
Ostale cure, dobrodošle.
Nadam se i ja skup s vama za puno plusica :)

m.girl6, ja sam vrkutu kupila u dm-u, a isto tak ih ima i u ljekarnama.
Mono, ima li kakvih novosti kod cura u grupi? Kot tebe?
Bornastra,
Ne znam zasto pišu ovakva slova !!! ne mogu to maknuti.
Pa nema nista novo ! Ivcy treba roditi svaki cas, a mi cekamo detalje :)
Nitko nije jos trudan, nazalost :(
Mi smo dobili nalaz spermiograma asthenospermia, smanjena pokretljivost. !
Imaš ti ili netko ovdje ikakva iskustva s tom dijagnozom??
Koliko sam citala na netu, posto on ima svega 20 posto pokretljivih mislim da je ne moguce prirodno zacece.
Idem 14.11. na pregled pa cu tada vise saznati.

Mi imamo tu dijagnozu... Gin nam je odmah rekao da nema sanse prirodno, s obzirom na moje i njegovo stanje... Dao nam je uputnicu za MPO, sad cekam 1.dc da nas naruce za konzultacije i pretrage...

Curke, ja trebala danas dobiti,medutim jos uvijek nisam. Simptome nemam nikakve, niti me bole grudi niti me trbuh reže.. ali neću se previše nadati,možda dođe vještica sutra ujutro..
Ako ne dođe radim test sutra pa ćemo vidjeti.

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji