Dobro vece svima,mm i ja vec mjesecima radimo na bebi ali bez uspjeha :( od danas aam se bacila na vrkutu i nadam se da ce mi pomocu kao i mnogima :)
Nama zavrsili plodni dani..sad ostaje cekanje.
M.girl 6,navijamo za + sutra!!!

Jooj hvala ti maslacak31. Nestrpljiva sam jako. Ne znam kako ću jutro dočekati. :)

Noa 💙
Ajmo m.girl6 trebamo podizanje morala u grupi, predugo nema plusića... javljaj sutra ujutro čim pišneš...
Ja trebam dobiti polovicom mjeseca, al bez obzira što je gin rekao da nemamo šanse prirodno, ja se ne dam, sve se nadam čudu prije ulaska u postupak... klasa A optimist

Ajmo m.girl6 go girl, go girl, go girl! 🤗
Ujutro hocemo javljanje odma iz wc-a 😄
MiuMau tako i treba! Zasto vi i vas bebac nebi bili jedni od onih malih cuda koji naprkose i najlosijim prognozama! 👪
MiuMau
Hm..i ja sam citala da tako mali postotak pokretljivih ne vodi prirodnom zacecu :/
Hvala ti :)

Jutro drage moje,
nažalost ništa od pluseka. :((
Test je negativan, a menge nema. A simptoma još manje. Al testovi ne mogu fulati,tak da će vještica sigurno doći. Al čudno mi je,inače mi nikad ne kasni.

Noa 💙
Mono jeste naruceni na humanu reprodukciju ili kod svog ginica tek idete sa spermiogramom?
m.girl6 ponovi test za par dana, mozda ti je jos nije dovoljno velika kolicina hormona da test prepozna, dogadalo se curama...

Mozda je zbilja prerano jos.
Nadam se da ce ti za par dana bit veliki plus!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji