AngelLove dobro ti je bornastra napisala samo se opusti iako gle mene ja pisem opusti se a i sama sam napeta ko puska :) Ja bi samo dodala jos naoruzaj se strpljenjem, osim ako ne budes od onih sretnica kojima uspije od prve ili općenito brzo!
Mi jos nismo presli ono razdoblje od 1 godine pokusavanja, ali priblizava se
Bonastra nadam se da smo u pravu da vrkuta ne moze odmoci, a i toliko ih je pisalo da su uz pomoc nje zatrudnile tako da valjda nema brige barem u tim prvm danima dok se mrvica ne smjesti u pupi!
Nadam se da će objema gospodja Dosadna otići na godišnji od kojih 9 mjeseci!
Svakako javljajte novosti, a ja si ode napravit prvu salicu cudotvornog napitka pa nek nam je sa srecom!
E da, danas sam bas dobila - mogu ju pocet piti?
AngelLove dobro ti je bornastra napisala samo se opusti iako gle mene ja pisem opusti se a i sama sam napeta ko puska :) Ja bi samo dodala jos naoruzaj se strpljenjem, osim ako ne budes od onih sretnica kojima uspije od prve ili općenito brzo!
Mi jos nismo presli ono razdoblje od 1 godine pokusavanja, ali priblizava seBonastra nadam se da smo u pravu da vrkuta ne moze odmoci, a i toliko ih je pisalo da su uz pomoc nje zatrudnile tako da valjda nema brige barem u tim prvm danima dok se mrvica ne smjesti u pupi!
Nadam se da će objema gospodja Dosadna otići na godišnji od kojih 9 mjeseci!
Svakako javljajte novosti, a ja si ode napravit prvu salicu cudotvornog napitka pa nek nam je sa srecom!
E da, danas sam bas dobila - mogu ju pocet piti?
Ja ju od ovog ciklusa pijem baš od prvog dana po 2 šalice, prošli ciklus sam počela negdje u polovici

Ja sam bila prestala prošli tjedan s vrkutom i pojavio se napokon iscjedak! Doduše onaj što se pojavi pred mengu, što znači da ništa ni ovaj mjesec koliko god se nadali čudu :(
Ali eto prestajem s vrkutom, bolje ikakav nego nikakav iscjedak, pa ćemo vidjeti idućih mj što to znači.
Inače sam stvano u šoku, uvijek bih tim čajevima i prirodnim prepratima davala prednost.
Mono hvala ti na savjetu!!
P.S. a možda sam već i prolupala od gledanja svih znakova svega, pa sam si sve umislila
Petra178 i sama sam se kao i ti ovaj mjesec bas nekako nadala, ali nista..opet. A sto se iscjetka tice..pa znas da se pojavljuje i u slucaju trudnoce :)
A ko bi vise znao sto koristiti i kako! Na kraju krajeva sve ovisi o Onom gore.. ali vjerujem da i nasi bebachi stoje u redu i cekaju skori polazaka! hihihih
Upravo tako, na kraju krajeva sve ovisi o Njemu gore.
Nena, svaka čast kako možeš izdržati da test tek u subotu radiš... a već ti kasni :) Osjećaš da bi to moglo biti to?
Ja temperaturu mjerim kad se sjetim... a ne bazalnu kako bi zapravo trebala. :/
Drage moje, sve mi jedna drugoj govorimo bez stresa, a napete smo sve, makar si to nećemo priznati, ja znam po sebi. Hehe
I ja sam uvjerena da čekaju naše bebe u redu, kako kaže barbara, tak da budemo i mi doživjeli plusić. :))
Mene bolucka trbuh od jučer navečer, tj. od jutra malo jače i sad me reže, tak da sam sigurna da ću sutra dobiti, baš kako je i red. Nema veze, obećajem sebi da neću gledati kalendar ovulacije za ovaj mjesec nego ću se samo opustiti i uživati sa svojim mužićem.

Noa 💙
Tako i je, uz sve probleme samo nam dragi Bog može čudo podariti..a nadamo se da i hoće teško je kao i svima, ali ne treba gubiti vjeru!
Ja čekam tek idući tjedan da piškim za +, kao što kažem i dalje ću se nadati čudu
Nije, tek idući tjedanu ju (ne)očekujem pa ću onda piškiti na testić.
Po svemu je ovulacija bila uz praćenje na folikulometriji, mi ciljali, sad samo nada ostaje
Svi se nadamo da vještica ne dođe.
Bornastra draga, daj mi reci di si kupila čaj vrkutu i od kad se može početi piti?
Počela bi ga piti uz macu..

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji