Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    03. Studeni 2016. 12:50

Petra, M ti kasni?

• Petra178
    03. Studeni 2016. 13:50

Nije, tek idući tjedanu ju (ne)očekujem pa ću onda piškiti na testić.

Po svemu je ovulacija bila uz praćenje na folikulometriji, mi ciljali, sad samo nada ostaje

m.girl6
    03. Studeni 2016. 13:59

Svi se nadamo da vještica ne dođe. 

Bornastra draga, daj mi reci di si kupila čaj vrkutu i od kad se može početi piti?
    Počela bi ga piti uz macu..

Noa 💙

• marijeta28
    03. Studeni 2016. 19:46

Pozdrav cure!Evo i mene na ovoj temi...vidim da ste sve u (ne)isčekivanju M.Nadam se da ćemo se MM  i ja uskoro baciti na posao,ali još nisam prevladala strah,s obzirom da sam prije 4 mj.morala na kiretažu u 11.tj.trudnoće.Želim vam svima što prije plusić!!!

trešnja28

vavica7625
    04. Studeni 2016. 10:57

Pozdrav cure, evo i mene opet, obavili smo i hsg i sve je prohodno, znači sve je u redu, ali nas neće, i idem krajem 11.mjeseca na inseminaciju, držite mi fige jer više ne znam kaj da radim. Rekla mi je dr. da sam malo rizična jer mi je povišen amh, pa se boje hiperstimulacije jajnika. ako nije problem, mogu lija u wsp grupu??? 099 776 2261

...infinite dreams...

mono1111
    04. Studeni 2016. 11:30

Cure,
    Mi se preselile na grupu, pa vidim ima ovdje novih cura...tko ce sve sad pohvatati :)

Vrkuta se pije cijeli ciklus navodno, u slucaju pozitivnog testa se prestaje piti, te ponovno pocinje nakon 12 tt jer očvršćuje ligamente maternice ( tako nekako ).
    Ja vrkutu vise necu piti prije O zato jer ovaj mj.nisam imala niti malo one plodne sluzi ( nekome može tako biti a ni ne mora ).
    Piti cu vrkutu samo drugi dio ciklusa.
    Čak kažu da vrkuta zaustavlja krvarenje  pa isto tako nisam sigurna da li je to dobro u vrijeme M. 

Ostale cure, dobrodošle.
    Nadam se i ja skup s vama za puno plusica :)

bornastra
    04. Studeni 2016. 14:28

m.girl6, ja sam vrkutu kupila u dm-u, a isto tak ih ima i u ljekarnama.

Mono, ima li kakvih novosti kod cura u grupi? Kot tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.