A nemam pojma više nisam sigurna u svoje cikluse zadnja 2 mj, danas mi je 29dc obično dobivam 26, 27dc. Da, naručila sam 30 komada + 10 testova za trudnoću 39 kn me izašlo stiglo mi za 2 tjedna
http://www.ebay.com/itm/Kit-10-Early-Pregnancy-hCG-and-30-Ovulation-LH-Test-Strips-Home-Women-Hotsell-/311572792706?hash=item488b2f8582:g:9L0AAOSwvFZW8PHa ovako nešto nadam se da mi neće trebati

Drage,
prošli mjesec sam i ja imala užasno bolne grudi, dok ovaj nemam uopće. I meni se zadnjih 2 mjeseca pojavljuju veliku upaljeni prištevi u predjelu brade i vrata, ali sve prepisujem folnoj i vrkuti (koju ne pijem više redovito... :/)... i također mi se straaaašnoo jelo zelje, svaki dan je kupus bio na salatu
I zadnjih par dana mjerim temp, i ona je 35.7...baš jako niska... a čitam da je u trudnoći blago povišena? Ima li koja kakva saznanja?
Drage,
prošli mjesec sam i ja imala užasno bolne grudi, dok ovaj nemam uopće. I meni se zadnjih 2 mjeseca pojavljuju veliku upaljeni prištevi u predjelu brade i vrata, ali sve prepisujem folnoj i vrkuti (koju ne pijem više redovito… :/)… i također mi se straaaašnoo jelo zelje, svaki dan je kupus bio na salatu
I zadnjih par dana mjerim temp, i ona je 35.7…baš jako niska… a čitam da je u trudnoći blago povišena? Ima li koja kakva saznanja?
Ovisi od žene do žene, meni je u početku ciklusa 36,5 pa se u plodnim snizi do 36,2 to mi je najniža bila onda skoči na 36,7 uglavnom meni je sad zadnjih 16 ili 18 dana povišena najviša mi je bila 37.1 , zadnjih 10 dana mi je bas ili 37 ili 37.1. Danas mi je 30 dc i ako danas ne dobijem bit će do najduži ciklus mislim da u subotu pravim test ako do tada ne dobijem

Drage moje..znaci procitala sam dosta stranica ove teme i bas me ova grupa privukla jer zaista se i ovako virtualno osjeti nekakvo zajednistvo i podrska 💗 pa ajde reko da se pridruzim!
Znam da je vec dosta pisano o tome, ali pomalo sam zbunjena! Naime, caj od vrkute.
Citam dosta da je dobar za plodnost, urednost ciklusa, za plod kad dode do zaceca.. A danas ga kupila i tek kad sam ga kasnije proucavala procitam na ambalazi da se ne preporuca trudnicama! Ko je tu lud?!
Obzirom da ne znamo odmah od dana ovul.da li smo trudne ili ne nego to potraje, jel 😊 a pije se 3x dnevno sta mislite da li moze nastetit plodu u tim prvim danima dok ne otkrijemo trudnocu? Nekako iskreno i sama sumnjam, ali tako pise na ambalazi.. 🤔
Drage moje..znaci procitala sam dosta stranica ove teme i bas me ova grupa privukla jer zaista se i ovako virtualno osjeti nekakvo zajednistvo i podrska 💗 pa ajde reko da se pridruzim!
Znam da je vec dosta pisano o tome, ali pomalo sam zbunjena! Naime, caj od vrkute.
Citam dosta da je dobar za plodnost, urednost ciklusa, za plod kad dode do zaceca.. A danas ga kupila i tek kad sam ga kasnije proucavala procitam na ambalazi da se ne preporuca trudnicama! Ko je tu lud?!
Obzirom da ne znamo odmah od dana ovul.da li smo trudne ili ne nego to potraje, jel 😊 a pije se 3x dnevno sta mislite da li moze nastetit plodu u tim prvim danima dok ne otkrijemo trudnocu? Nekako iskreno i sama sumnjam, ali tako pise na ambalazi.. 🤔
I meni to nije jasno, ja ga pijem već mjesec i pol, ovaj ciklus znači zadnjih mjesec dana pijem 2 šalice dnevno. Ja sam čitala da treba piti 3 mjeseca pa pauza od 1 mj. Kao ne preporuča se trudnicama i dojiljama a opet piše da je dobar u trudnoći pa pomaže pri porodu i nakon poroda da se sve vrati na mjesto. Ako ostanem trudna mislim da ću prestati piti. Čak sam pročitala da bi ga trebalo piti od 3 mj trudnoće, uglavnom ništa mi nije jasno

Bok curke :)
Nova sam ovdje. Čitala sam dosta ovaj forum pa sam se odlučila na kraju i pridružiti. Ovo je prvi mjesec da radimo na bebici. Savjeti?

nena27,
hvala ti na odgovoru. Stvarno mi varira temperatura. Jučer je bila 36.6.
Želim ti svu sreću i da vještica ne dođe. Sad već kasni :)
Također i ja pijem čaj od vrkute, i isto sam bila zbunjena sva kada sam pročitala da se ne preporuča trudnicama ni dojiljama. Ja ga pijem cca mjesec dana i ne vjerujem da može odmoći.
Mene su jučer počele grudi boljeti, tako da sada očekujem vješticu sljedeći tjedan. :(
Ostalim curama svima želim dobrodošlicu... :)) Kaj se tiče savjeta... samo se opustiti. Mislim da je to najbolji savjet.
Ja ju već znam napamet koliko će koji dan biti kad ju mjerim već 6 mjeseci, ako ipak dobijem više ne mjerim prelazim na lh trakice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji