Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    03. Studeni 2016. 08:34

nena27,

hvala ti na odgovoru. Stvarno mi varira temperatura. Jučer je bila 36.6.

Želim ti svu sreću i da vještica ne dođe. Sad već kasni :)

Također i ja pijem čaj od vrkute, i isto sam bila zbunjena sva kada sam pročitala da se ne preporuča trudnicama ni dojiljama. Ja ga pijem cca mjesec dana i ne vjerujem da može odmoći.

Mene su jučer počele grudi boljeti, tako da sada očekujem vješticu sljedeći tjedan. :(

Ostalim curama svima želim dobrodošlicu... :)) Kaj se tiče savjeta... samo se opustiti. Mislim da je to najbolji savjet.

nena27
    03. Studeni 2016. 08:53

Ja ju već znam napamet koliko će koji dan biti kad ju mjerim već 6 mjeseci, ako ipak dobijem više ne mjerim prelazim na lh trakice

barbara29
    03. Studeni 2016. 09:11

AngelLove dobro ti je bornastra napisala samo se opusti iako gle mene ja pisem opusti se a i sama sam napeta ko puska :) Ja bi samo dodala jos naoruzaj se strpljenjem, osim ako ne budes od onih sretnica kojima uspije od prve ili općenito brzo!
    Mi jos nismo presli ono razdoblje od 1 godine pokusavanja, ali priblizava se 
    Bonastra nadam se da smo u pravu da vrkuta ne moze odmoci, a i toliko ih je pisalo da su uz pomoc nje zatrudnile tako da valjda nema brige barem u tim prvm danima dok se mrvica ne smjesti u pupi! 
    Nadam se da će objema gospodja Dosadna otići na godišnji od kojih 9 mjeseci! 
    Svakako javljajte novosti, a ja si ode napravit prvu salicu cudotvornog napitka pa nek nam je sa srecom!
    E da, danas sam bas dobila - mogu ju pocet piti?

• Petra178
    03. Studeni 2016. 11:36

Ja sam bila prestala prošli tjedan s vrkutom i pojavio se napokon iscjedak! Doduše onaj što se pojavi pred mengu, što znači da ništa ni ovaj mjesec koliko god se nadali čudu :(

Ali eto prestajem s vrkutom, bolje ikakav nego nikakav iscjedak, pa ćemo vidjeti idućih mj što to znači. 
    Inače sam stvano u šoku, uvijek bih tim čajevima i prirodnim prepratima davala prednost.
    Mono hvala ti na savjetu!! 

P.S. a možda sam već i prolupala od gledanja svih znakova svega, pa sam si sve umislila 

bornastra
    03. Studeni 2016. 12:32

Upravo tako, na kraju krajeva sve ovisi o Njemu gore.

Nena, svaka čast kako možeš izdržati da test tek u subotu radiš... a već ti kasni :) Osjećaš da bi to moglo biti to?
    Ja temperaturu mjerim kad se sjetim... a ne bazalnu kako bi zapravo trebala. :/

m.girl6
    03. Studeni 2016. 12:41

Drage moje, sve mi jedna drugoj govorimo bez stresa, a napete smo sve, makar si to nećemo priznati, ja znam po sebi. Hehe

I ja sam uvjerena da čekaju naše bebe u redu, kako kaže barbara, tak da budemo i mi doživjeli plusić. :))

Mene bolucka trbuh od jučer navečer, tj. od jutra malo jače i sad me reže, tak da sam sigurna da ću sutra dobiti, baš kako je i red. Nema veze, obećajem sebi da neću gledati kalendar ovulacije za ovaj mjesec nego ću se samo opustiti i uživati sa svojim mužićem. 

Noa 💙

• Petra178
    03. Studeni 2016. 12:47

Tako i je, uz sve probleme samo nam dragi Bog može čudo podariti..a nadamo se da i hoće  teško je kao i svima, ali ne treba gubiti vjeru!

Ja čekam tek idući tjedan da piškim za +, kao što kažem i dalje ću se nadati čudu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.